Volvo XC90 Recharge

Volvo XC90 Recharge

Volvo XC90 Recharge

Plug-in hibridni SUV Volvo XC90 Recharge.

Ovdje. Sada.

Zašto odlagati prelazak? Koristite električnu energiju za svakodnevna putovanja uz naš luksuzni plug-in hibridni SUV – sada sa ugrađenim Google uslugama.

Bočni prikaz unutrašnjosti modela Volvo XC90 Recharge.
Krupni plan enterijera sa sjedištima od mješavine vune, bez kože, u modelu XC90 Recharge.
Unutrašnjost Volvo automobila, kristalna ručica mjenjača od originalnog švedskog kristala iz Orreforsa.
Slika sa tehničkim detaljima šasije, baterije i pogonskog sklopa Volvo plug-in hibrida.

Više električne energije svakoga dana.

Model XC90 Recharge pokreće naš plug-in hibridni pogonski sklop najnovije generacije. Uz izlaz velike snage i veći domet električne energije možete da uživate u slobodi potpuno električnog pogona bez kompromisa.

Veći domet električne energije

Stignite dalje sa jednim punjenjem. XC90 Recharge može u električnom režimu Pure da pređe 93 km bez ikakvih emisija izduvnih gasova.*

Temperamentno iskustvo

Uz vožnju sa jednom papučicom i AWD, XC90 Recharge pruža ravnomjernu snagu i temperamentno, moćno iskustvo u vožnji.

* Brojevi su zasnovani na podacima iz postupka WLTP, dobijenim u specifičnim uslovima testiranja. Ostvareni domet vožnje, potrošnja goriva i energije koji se jave u stvarnim uslovima zavise od ponašanja u vožnji i drugih spoljnih faktora. Podaci su preliminarni, čeka se konačna sertifikacija vozila.

* Brojevi su zasnovani na podacima iz postupka WLTP, dobijenim u specifičnim uslovima testiranja. Ostvareni domet vožnje, potrošnja goriva i energije koji se jave u stvarnim uslovima zavise od ponašanja u vožnji i drugih spoljnih faktora. Podaci su preliminarni, čeka se konačna sertifikacija vozila.

Kontrolišite svoju dinamičnu vožnju uz intuitivnu tehnologiju i ugrađene Google usluge.

Najbolja navigacija u svojoj klasi

Uz Google mape koje su potpuno integrisane u automobil i glasovne kontrole bez upotrebe ruku koje pruža Google Assistant, informacije o saobraćaju u realnom vremenu i automatsko preusmjeravanje vam omogućavaju da stignete na odredište bez muke.

Udobnost u automobilu

Pomoću usluge Google Assistant u Volvo automobilu možete dobiti smjernice, uživati u zabavi, ostati u kontaktu s prijateljima, članovima porodice i kolegama, ali i fino podesiti okruženje u kabini – sve bez sklanjanja ruku sa upravljača. Za početak samo kažite: „Hey Google“.

Završite više poslova na putu

Uz Google se možete povezati s omiljenim aplikacijama i uređajima pomoću kojih bez problema možete završavati poslove čitavog dana. Jednostavno povezivanje i upravljanje pametnim kućnim uređajima iz automobila pruža spokojstvo i udobnost.

Prepustite se vrhunskom iskustvu koje pružaju medijski i zvučni sadržaji.

Google usluge vam omogućavaju kontrole bez pomoći ruku u SUV modelu XC90 Recharge. Uz poznati interfejs možete uživati u zabavi i ostati u kontaktu s prijateljima, članovima porodice i kolegama – samo pomoću glasa. Uz pristup aplikacijama u usluzi Google Play i opcionalnim Bowers & Wilkins ozvučenjem, vi, vaš automobil i vaš život nikada niste bili bliži.

Google Assistant

Kontrole bez pomoću ruku u automobilu.

Bowers & Wilkins

Uživajte u vrhunskim audio performansama.

Bowers & Wilkins zvučnici u modelu Volvo XC90 Recharge.
Google Play

Ostanite povezani sa svojim digitalnim životom.

Potpomognuta bezbjednost. To nam je u genima.

Potpomognuta bezbjednost. To nam je u genima.

Naš informativni sistem za mrtvi ugao (Blind Spot Information System – BLIS) pruža aktivnu podršku prilikom promjene trake. Ako postoji rizik od sudara s drugim vozilima u susjednoj traci, BLIS može suptilno prilagoditi upravljanje i pomoći vam da sačuvate sebe, svoj automobil i one koje volite.

Ako dođe do zanošenja preko srednje linije, uvijek se javlja rizik od sudara s dolazećim vozilom. Vaš automobil može to da otkrije i ispravi upravljanje kako bi vam pomogao da se vratite u bezbjedniji položaj na putu.*

I danju i noću, naša inteligentna tehnologija pomoći za bezbjednost vam pomaže da otkrijete i izbjegnete druga vozila, pješake, bicikliste i velike životinje. Ona prvo upozori vozača, a zatim automatski koči ako vozač ne reaguje.**

* Funkcije podrške vozaču ne mogu zamijeniti pažnju i rasuđivanje vozača. Podrška za upravljanje je aktivna pri brzinama između 60–140 km/h.

** Vozila, pješaci i biciklisti koji se kreću u smjeru automobila mogu se otkriti pri određenim brzinama i pod određenim uslovima. Sistemi detekcije zavise od osvjetljavanja objekata i zahtijevaju da prednja i zadnja svjetla budu uključena po mraku. Vozač je u svakom trenutku odgovoran za bezbjednu vožnju.

*** Funkcije podrške vozaču ne mogu zamijeniti pažnju i rasuđivanje vozača. Upozorenje o dolazećem saobraćaju može imati ograničene funkcije u određenim situacijama. Intervencija kočenja je aktivna samo pri manjim brzinama.

Navedene karakteristike možda nisu standardne ili dostupne za sve stilove i opcije motora.

Google, Google Play i Google mape su zaštitni znakovi kompanije Google LLC.