Otkrijte asortiman Volvo karavana

Svestranost i prostor u karakterističnoj udobnosti Volvo automobila.

Bočni pogled na Volvo karavan u urbanoj sredini

Upoznajte naše karavane

Život u ravnoteži. Udobnost i praktičnost inspirisana Skandinavijom.

Ekspresivni stil spoljašnjosti

Inspirisani našim skandinavskim dizajnerskim nasleđem, spoljašnjost Volvo karavana je tiho izražajna. To je karakterističan spoj elegancije, luksuza i praktičnosti.

Prostrane kabine

Karavan sa pet sedišta inspiraciju uzima iz minimalizma skandinavskog doma. To znači da postoji prostor za glavu i noge za opuštanje i panoramski stakleni krov koji privlači svetlost za miran, prijatan osećaj.

Ergonomska sedišta

Naša sedišta pomažu u smanjenju pritiska, povijanja i napetosti ramena optimizacijom podrške kičmi. Ova ergonomska sedišta su tapacirana premijum tekstilima i pružaju udobnost sa stilom.

Uvećani prikaz ruke muškarca koja priključuje punjač automobila u portal za punjenje na Volvo automobilu.

Plug-in hibridni Volvo karavani

Prihvatite električnu vožnju uz rezervni plan u plug-in hibridnom karavanu.

Prikaz pred vama

Pazite na brzinu, pratite detaljnu navigaciju i proveravajte upozorenja bez skretanja sa puta pomoću prikaza na vetrobranu.

Bezbednija vuča

Maksimalno povećajte potencijal karavana za vuču uz Trailer Stability Assist i druge tehnologije projektovane tako da Vam pomognu da bezbedno manevrišete.

Napredno prečišćavanje vazduha

Smanjite ili eliminišite 99,9% alergena iz polena i 97% virusa koji se prenose vazduhom iz kabine uz našu vrhunsku tehnologiju prečišćavanja vazduha.

Projektovano za bezbedniju vožnju.

Prikaz displeja za vozača se pojavljuje na vetrobranskom staklu Volvo automobila.

Karavani treba da olakšaju kretanje i obavljanje radnji. Volvo karavani rade više, uz premijum funkcije koje su projektovane tako da Vam pruže samopouzdanje na putu.

Prostor za avanturistička putovanja. Karavani projektovani za prostranost i praktičnost.

Prostrani prtljažnici

Veliki prtljažnici naših karavana omogućavaju svima da spakuju šta im treba – i šta misle da im treba. Treba Vam još prostora? Povećajte kapacitet prtljažnika tako što ćete sklopiti neke ili sve zadnje naslone.

Fleksibilan je i lak za utovar

Otvor bez ivice i ravan pod olakšavaju utovar i istovar svega što nosite. Držite stvari urednim pomoću integrisanih držača i skrivenih pregrada.

Pristup bez napora

Kada su Vam ruke pune, pokretom stopala otvorite i zatvorite vrata prtljažnika. Upravljajte njime sa vozačevog sedišta ili pomoću ključa kada je to pogodnije.

Ilustrovana slika Volvo automobila odozgo dok se vozi uz druga vozila.

Bezbednosne karakteristike karavana

Već duže od 95 godina smo pioniri na polju inovacija u bezbednosti automobila. Otkrijte bezbednosne karakteristike koje su dostupne u našim srednjim i velikim karavanima.

Muškarac, žena i dete stoje blizu Volvo karavana, a vrata prtljažnika su otvorena i čovek drži ruku na njemu.

Porodični karavani

Porodični automobil poput Volvo karavana je investicija u bezbednost i udobnost Vaše porodice. Saznajte zašto.

Volvo karavan sa krovnim koferom stoji parkiran na peščanoj plaži.

Oprema za karavane

Oprema kao što su krovni koferi, kavezi za pse i nosači za bicikle mogu poboljšati udobnost, bezbednost i upotrebu Vašeg Volvo karavana.Pronađite ono što tražite.

Saznajte više o našim karavanima.

Koliko sedišta postoji u Volvo karavanu?

Svi Volvo karavani imaju pet sedišta.

Da li Volvo karavani imaju ručni ili automatski menjač?

Svi Volvo karavani su sa automatskim menjačem.

Koliko kilograma Volvo karavani mogu da vuku?

V90 može da vuče do 2100 kilograma, a V90 Cross Country do 2400 kilograma. V60 i V60 Cross Country mogu da vuku do 2000 kilograma.

Koje Google aplikacije i usluge su dostupne u Volvo karavanima?

Pošto je Google ugrađen, Google Assistant Vam olakšava pozivanje prijatelja i slanje SMS poruka, podešavanje podsetnika i menjanje temperature u automobilu. Koristite Google Maps da biste dobili informacije koje su Vam potrebne tokom vožnje, uključujući novosti o saobraćaju uživo, podsetnike i proaktivna upozorenja. Uz to, koristite Google Play za preuzimanje omiljene muzike, podkastova, audio knjiga i još mnogo toga.*

*Google usluge su omogućene preko paketa digitalnih usluga,

Da li Volvo karavani imaju Apple CarPlay?

Da, Apple CarPlay je standardan u Volvo karavanima.*

* Apple CarPlay može da se koristi samo u kombinaciji sa uređajem iPhone 5 ili novijim modelima. Apple CarPlay i iPhone su pod zaštitnim znakom kompanije Apple Inc.

Mogu li da postavim nosač za bicikle na Volvo karavan?

Za Volvo Karavane su dostupni nosači za bicikle koji se montiraju na krov ili na kuku za vuču. Pogledajte dodatnu opremu dostupnu na Vašem tržištu.

Koliko je dugačak Volvo karavan?

Maksimalna dužina automobila V90 je 4945 mm. Maksimalna dužina automobila V60 je 4778 mm. Maksimalna dužina automobila V90 Cross Country je 4959 mm, a automobila V60 Cross Country 4787.

Šta su karavani?

Karavani su slični hečbek automobilima, osim što su duži i imaju veće prtljažnike. Vrata prtljažnika su obično vertikalna ili skoro vertikalna i otvaraju se nagore od krova automobila.

U čemu je razlika između limuzina i karavana?

Karavani imaju sličan tip karoserije kao limuzine, ali su duži i prtljažnik nije odvojen od kabine. To ih čini sličnijim hečbekovima, mada karavani obično imaju veće prtljažnike i uspravna vrata prtljažnika.

Da li je karavan veći od limuzine?

U poređenju sa limuzinama, karavani su obično duži i imaju veće prtljažnike. Budući da kabina nije odvojena od prtljažnika, obično mogu nositi duže i glomaznije predmete.

Šta su hečbek automobili?

Hečbekovi su svestrana putnička vozila sa vratima prtljažnika koja se otvaraju nagore da bi otkrio tovarni prostor povezan sa kabinom.Kao i karavani, većina hečbekova ima zadnje naslone koje možete spustiti da biste povećali kapacitet za teret.

U čemu je razlika između hečbek automobila i karavana?

Hečbekovi su obično kraći od karavana, sa manjim prtljažnicima i kabinama. Karavani imaju prostrane prtljažnike koji Vam omogućavaju da nosite veće i glomaznije predmete.

Mogućnosti možda nisu dostupne na svim tržištima i neće biti standardne na svim tržištima ili za sve modele.

Google, Google Play i Google Maps su pod zaštitnim znakom kompanije Google LLC.