Volvo kolekcija

Volvo Kolekcija donosi široku paletu posebno odabranih proizvoda sa istim ciljem. Materijali i proizvodi odlikuju se najvišim kvalitetom - svaki deo je primer modernog, svakodnevnog luksuza. Bilo da ste kod kuće, na poslu ili putovanju, Volvo Kolekcija daje moderan skandinavski šmek Vašem životu i savršen je dodatak Vašem automobilu.

Volvo kapa (bela, siva, crna)

Klasična kapa sa šiltom crne, sive ili bele boje sa metalnom kopčom za podešavanje i gumenim Volvo logotipom.

1.550,00 din

Privesak za ključeve sa Švedskom zastavom

Ovaj dizajnirani privesak za ključeve Toscana smeđe boje izrađen je od reciklirane kože naših automobila. Na kožnom kaišu je ugraviran logotip Volvo, i mala Švedska zastava kao dodatni dizajnerski detalj.

1.550,00 din

Sunčane naočare Nividas Paris

Ove sunčane naočare švedskog proizvođača naočara Nividas odlikuju okrugli, bezvremenski oblik i sužene ručke. Izrađene su ručno, od elegantne i održive acetilceluloze – sintetičkog vlakna biljnog porekla. Dočaravaju jedinstven izraz koji će izdržati test vremena. Polarizovana stakla osiguravaju 100-postotnu UVA i UVB zaštitu te oštriji vid bez blještanja. Takođe su priložene čvrsta futrola, mekana futrola i krpica za čišćenje.

11.200,00 din

USB 64GB

Ovaj elegantni metalni 64GB 2.0 USB ključ možete poneti sa sobom na put, sadrži laserski ugravirani Volvo natpis.

1.420,00 din

Ženska organska majica

Ova majica kombinuje stil i održivi dizajn. Izrađena je od 100% organskog pamuka i sadrži suptilni print Volvo Cars logotipa preko prsa. Dostupna je isključivo u sivoj boji i moderno skrojena.

1.750,00 din

Volvo XC60 1:43 (beli ili plavi)

Detaljno oblikovani kolekcionarski model Volva XC60. Kompletiran sa izložbenim postoljem. Boje: Biserno bela ili Bursting plava.

4.000,00 din

Kišobran

Volvo crni brandirani kišobran, prečnika 70cm, napravljen je od reciklirane PET plastike. Jak, lagan, izdržljiv, moderan i elegantan, dizajniran za grad i otvara se automatski. Otporan na vetar i ima čvrstu dršku od staklenih vlakana.

3.300,00 din