Volvo kolekcija

Volvo Kolekcija donosi široku paletu posebno odabranih proizvoda sa istim ciljem. Materijali i proizvodi odlikuju se najvišim kvalitetom - svaki deo je primer modernog, svakodnevnog luksuza. Bilo da ste kod kuće, na poslu ili putovanju, Volvo Kolekcija daje moderan skandinavski šmek Vašem životu i savršen je dodatak Vašem automobilu.

Cordura ranac

Glavnoj pregradi se može pristupiti otvaranjem rolltop-a, zatvarača na vrhu ili sa strane. Postoji i unutrašnja pregrada u kojoj možete nositi i zaštiti svoj laptop, a iza unutrašnjeg zatvarača kriju se dva džepa. Zapremina mu je 15 litara.

31.061,00 din

Cordura ranac Special edition

Ovo je ograničena serija ranca dizajnirana i razvijena u Volvocars-u sa švedskim proizvođačem Sandqvist-om. Izrađen od lake i vodootporne Cordura® tkanine koju je gotovo nemoguće pocepati. Kombinacija boja je ekskluzivna za Volvo i odabrana je tako da bude komplementarna enterijerom novog XC40.

33.886,00 din

Volvo Ocean Race naočare za sunce

Naočare za sunce visoke zaštite koje proizvodi SUNREAD. Polarizovano plavo staklo pruža 100% UVA i UVB zaštitu i istovremeno smanjuje naprezanje oka i pomaže Vam da vidite bolje u okruženju sa vodom, snegom, peskom i drugim refleksivnim sredinama. Na jednoj strani je odštampan natpis VOLVO OCEAN RACE, a na drugoj SUNREAD

9.100,00 din

Volvo Ocean Race ranac

Za svaku avanturu tu je odgovarajući ranac. Spakujte najnužnije u ovaj 20-litarski ranac za laptop. Njegov elegantan dizajn sadrži veliku pregradu sa obloženim prostorom za laptop pozadi. Skriveni patentni zatvarač na spoljašnjem delu omogućuje pristup manjim predmetima.

17.708,00 din

Volvo Ocean Race Rashladna torba

Držite svoje zalihe pića na hladnom u ovoj jedinstvenoj torbi za hlađenje sa Volvo Ocean Race natpisom. Unutrašnjost je podeljena na pregrade sa elastičnim trakama, što omogućuje raznovrsnu upotrebu. Visina 60cm, Masa 500g. Može primiti 4 boce od 1,5l PET

5.910,00 din

Volvo Ocean Race Torba za posadu (Musto)

Specijalno dizajnirana za mornare Volvo okeanske trke, ova velika torba ima kapacitet 60l kako bi mogli da držite sve svoje stvari u blizini. Gornja pregrada je na zaključavanje i drži najnužnije stvari na sigurnom, dok je donji deo presvučen PVC-om i sprečava prodor vode i kvašenje sadržaja torbe.

18.001,00 din