Volvo kolekcija

Volvo Kolekcija donosi široku paletu posebno odabranih proizvoda sa istim ciljem. Materijali i proizvodi odlikuju se najvišim kvalitetom - svaki deo je primer modernog, svakodnevnog luksuza. Bilo da ste kod kuće, na poslu ili putovanju, Volvo Kolekcija daje moderan skandinavski šmek Vašem životu i savršen je dodatak Vašem automobilu.

Boca za vodu, prozirna ili siva

Prozirna boca za vodu od 600 ml izrađena od ekološke plastike, s aluminijumskim poklopcem i crno uokvirenim slovima Volvocars Sweden.

2.970,00 din

Cordura ruksak

Glavnoj pregradi se može pristupiti otvranjem rolltop-a, zatvarača na vrhu ili sa strane. Sadrži i unutrašnju pregradu u kojoj možete nositi i zaštiti svoj laptop, a iza unutrašnjeg zatvarača kriju se dva džepa. Zapremine 15 litara.

41.895,00 din

HARMAN KARDON TRAVELER, Aluminium

Harman Kardon Traveller je lagan i kompaktan bežični zvučnik koji može poslužiti i kao zvučnik za telekonferencije i kao punjač za druge uređaje. Telo od jednog komada aluminijuma je jake konstrukcije i male mase od 300g pa ga možete nositi u džepu. Zvučnik ima dno obloženo gumom koja umanjuje vibracije. Kožni umetak na kontrolnoj ploči dodaje vizuelni i taktilni kontrast metalnom telu uređaja.

35.205,00 din

Los plišana igračka

Sladak i mekani Los s Volvo oznakom na nozi. Dimenzije 18,5x14cm.

4.110,00 din

Nordic kožne rukavice

Ove tople elegantne i trajne rukavice su izrađene od Nappa kože najvišeg kvaliteta, što znači da će tokom upotrebe razviti finu patinu. Postava od kašmira i vune daje savršenu meru topline i udobnosti. Diskretan Volvo logo nalazi se na kopči.

16.590,00 din

Ručni sat 36, XC40 Edition

Kreiran u odeljenju za dizaj Volvocars, ovaj sat iz ograničene serije je kombinacija skandinavskog dizajna i modernih materijala. Kaiš je od sušene švedske kože obojene prirodnom bojom s kontrastnim licembeloj boji, narandžasta kazaljka odražava Lava boju tepiha dostupnu na XC40.

25.545,00 din

Ručni sat 40, XC40 Edition

Kreiran u odeljenju za dizajn Volvocars, ovaj sat iz ograničene serije je kombinacija skandinavskog dizajna i modernih materijala. Kaiš je od sušene švedske kože obojene prirodnom bojom s kontrastnim licem u beloj boji, narandžasta kazaljka odražava Lava boju tepiha dostupnu na XC40.

25.545,00 din

Vetrovka za Golf

Lagana golf jakna otporna na vetar s povećanom vodootpornošću. Izrađena od 100% poliestera, dostupna u tamno plavoj boji.

14.520,00 din

Volvo kapa (Bela, Siva, Crna)

Klasična kapa sa šiltom crne, sive ili bele boje s metalnim patentom za podešavanje i gumenim Volvo logotipom.

2.865,00 din