Volvo kolekcija

Volvo Kolekcija donosi široku paletu posebno odabranih proizvoda sa istim ciljem. Materijali i proizvodi odlikuju se najvišim kvalitetom - svaki deo je primer modernog, svakodnevnog luksuza. Bilo da ste kod kuće, na poslu ili putovanju, Volvo Kolekcija daje moderan skandinavski šmek Vašem životu i savršen je dodatak Vašem automobilu.

Novi rokovnik Car Heritage

Ovaj ekskluzivni crni rokovnik karakterišu beli listovi sa crtama i zaštitna mekana presvlaka od PU kože sa reljefnim logotipom Volvo na poleđini. 21 cm x 14,5 cm

3.840,00 din

HARMAN KARDON TRAVELER, Aluminium

Harman Kardon Traveller je lagan i kompaktan bežični zvučnik koji može poslužiti i kao zvučnik za telekonferencije i kao punjač za druge uređaje. Telo od jednog komada aluminijuma je jake konstrukcije i male mase od 300g pa ga možete nositi u džepu. Zvučnik ima dno obloženo gumom koja umanjuje vibracije. Kožni umetak na kontrolnoj ploči dodaje vizuelni i taktilni kontrast metalnom telu uređaja.

33.792,00 din

Boca za vodu, prozirna ili siva

Prozirna boca za vodu od 600 ml izrađena od ekološke plastike, s aluminijumskim poklopcem i crno uokvirenim slovima Volvocars Sweden.

2.640,00 din

V60 1:43 Birch Light model

Skandinavski dizajn i izrada u minijaturi – 1:43 model novog Volvoa V60, sa savršeno izvedenim unutrašnjim i spoljašnjim detaljima.

7.920,00 din

V60 1:43 Maple Brown model

Skandinavski dizajn i izrada u minijaturi – 1:43 model novog Volvoa V60, sa savršeno izvedenim unutrašnjim i spoljašnjim detaljima.

7.920,00 din

XC60 1:43

Detaljni model XC60 za kolekcionare. Dolazi zajedno sa postoljem. Boja vozila kristalno bela.

7.800,00 din

Vodootporna sportska torba

Volvo prtljag je robustan i svestran koliko i naši automobili – i ova 25-litarska sportska torba odličan je primer. Proizvedena od izdržljivog, otpornog najlona ripstop, veoma je lagana i savršena je za sve situacije, bez obzira na to idete li na kratak izlet ili kampovanje.

12.120,00 din

Volvo kapa (Bela, Siva, Crna)

Klasična kapa sa šiltom crne, sive ili bele boje s metalnim patentom za podešavanje i gumenim Volvo logotipom.

2.520,00 din

Dečja kapa Volvo Cars Flatbrim

Dečja kapa sive boje, sa kontrastnim tamno sivim šiltom i narandžastim logotipom Volvo Cars, ispisanim sa prednje strane. Proizvedena je od mešavine 20 % vune i 80 % akrila.

3.780,00 din

Golf majica polo

Golf majica polo proizvedena je od materijala DryTec +35UPF koji štiti od sunca i ublažava prodor UV zraka. Tekstilni materijal sastoji se od 55 % pamuka, 42 % poliestera i 3 % spandeksa koji se brzo suši. Golf majica je mekana i rastegljiva te odbija vlagu.

6.780,00 din

Sunčane naočare Nividas Hong Kong

Lepe i tanke sunčane naočare švedskih dizajnera naočara iz kompanije Nividas. U klasičnom uniseks modelu okruglog oblika koji je ručno izrađen u kombinaciji metala i acetilceluloze – sintetičkog vlakna biljnog porekla.

21.036,00 din

Sunčane naočare Nividas Vienna

Ove sunčane naočare švedskog proizvođača naočara Nividas karakterišu okrugli, bezvremenski oblik i sužene ručke. Izrađene su ručno, od elegantne i održive acetilceluloze – sintetičkog vlakna biljnog porekla. Dočaravaju jedinstven izraz koji će izdržati test vremena. Polarizovana stakla obezbeđuju 100-postotnu UVA i UVB zaštitu i oštriji vid bez blještanja. Takođe su priložene čvrsta futrola, mekana futrola i krpica za čišćenje.

21.036,00 din