Volvo kolekcija

Volvo Kolekcija donosi široku paletu posebno odabranih proizvoda sa istim ciljem. Materijali i proizvodi odlikuju se najvišim kvalitetom - svaki deo je primer modernog, svakodnevnog luksuza. Bilo da ste kod kuće, na poslu ili putovanju, Volvo Kolekcija daje moderan skandinavski šmek Vašem životu i savršen je dodatak Vašem automobilu.

Boca za vodu, prozirna ili siva

Prozirna boca za vodu od 600 ml izrađena od ekološke plastike, s aluminijumskim poklopcem i crno uokvirenim slovima Volvocars Sweden.

2.640,00 din

Dečja kapa Volvo Cars Flatbrim

Dečja kapa sive boje, sa kontrastnim tamno sivim šiltom i narandžastim logotipom Volvo Cars, ispisanim sa prednje strane. Proizvedena je od mešavine 20 % vune i 80 % akrila.

3.780,00 din

Golf majica polo

Golf majica polo proizvedena je od materijala DryTec +35UPF koji štiti od sunca i ublažava prodor UV zraka. Tekstilni materijal sastoji se od 55 % pamuka, 42 % poliestera i 3 % spandeksa koji se brzo suši. Golf majica je mekana i rastegljiva te odbija vlagu.

6.780,00 din

Sunčane naočare Nividas Hong Kong

Lepe i tanke sunčane naočare švedskih dizajnera naočara iz kompanije Nividas. U klasičnom uniseks modelu okruglog oblika koji je ručno izrađen u kombinaciji metala i acetilceluloze – sintetičkog vlakna biljnog porekla.

21.036,00 din

Sunčane naočare Nividas Vienna

Ove sunčane naočare švedskog proizvođača naočara Nividas karakterišu okrugli, bezvremenski oblik i sužene ručke. Izrađene su ručno, od elegantne i održive acetilceluloze – sintetičkog vlakna biljnog porekla. Dočaravaju jedinstven izraz koji će izdržati test vremena. Polarizovana stakla obezbeđuju 100-postotnu UVA i UVB zaštitu i oštriji vid bez blještanja. Takođe su priložene čvrsta futrola, mekana futrola i krpica za čišćenje.

21.036,00 din