Volvo kolekcija

Volvo Kolekcija donosi široku paletu posebno odabranih proizvoda sa istim ciljem. Materijali i proizvodi odlikuju se najvišim kvalitetom - svaki deo je primer modernog, svakodnevnog luksuza. Bilo da ste kod kuće, na poslu ili putovanju, Volvo Kolekcija daje moderan skandinavski šmek Vašem životu i savršen je dodatak Vašem automobilu.

Volvo kapa (bela, siva, crna)

Klasična kapa sa šiltom crne, sive ili bele boje sa metalnom kopčom za podešavanje i gumenim Volvo logotipom.

1.785,00 din

Beležnica Heritage

Neka putovanja vriedi zabeležiti. Ova A5 Volvo brendirana bilježnica je idealna za bilježenje onih detalja koje ne želite da zaboravite. Kako bi istaknuli bogato nasleđe Volvo Cars-a , imena svih Volvo modela su sa ukusom ugravirana u korice ove bilježnice. Veličina 210x148mm. 100 stranica (50 listova)

1.490,00 din

Beležnica Recharged

Neka putovanja vrijedi zabilježiti. Ova A5 Volvo brendirana bilježnica je idealna za bilježenje onih detalja koje ne želite da zaboravite. Korice sadrže Volvo-Recharge temu, a bilježnica je napravljena od FSc-certificiranog papira. Veličina 210x148mm. 100 stranica (50 listova).

1.260,00 din

USB 64GB

Ovaj elegantni metalni 64GB 2.0 USB ključ možete poneti sa sobom na put, sadrži laserski ugravirani Volvo natpis.

1.585,00 din

Kišobran

Volvo crni brandirani kišobran, prečnika 70cm, napravljen je od reciklirane PET plastike. Jak, lagan, izdržljiv, moderan i elegantan, dizajniran za grad i otvara se automatski. Otporan na vetar i ima čvrstu dršku od staklenih vlakana.

4.150,00 din

Reimagined torbica

Držite najpotrebnije predmete blizu u elegantnoj torbici od perforirane kože. Ova torbica je dio naše Reimagined kolekcije u sivoj boji i napravljena od najfinije reciklirane kože iz naših automobila. Diskretni patentni zatvarač se lako otvara i čvrsto zatvara. Veličina 24x20cm

5.385,00 din