Električni automobili

Otkrijte naše potpuno električno iskustvo vožnje.

Potpuno električni Volvo. Inspirisan našom planetom, projektovan za vaš život.

Potpuno električni

Beskompromisni Volvo duh pruža nultu emisiju izduvnih gasova – a imajući u vidu našu posvećenost odgovornom luksuzu, nastojimo da bolje koristimo reciklirane i biološki prihvatljive materijale i svedemo otpad na minimum.

Ugrađen Google

Uz ugrađen Google, Volvo električni automobil lako povezuje vas i vaš digitalni život. Automobil takođe automatski prima ažuriranja.

Prostor za život

U prostranoj unutrašnjosti možete udobno da se smestite vi i svi oni sa kojima odlučite da delite vaš život.

Bočni profil automobila Volvo EX30 boje Cloud Blue
EX30

Naš najmanji SUV ikada.

  • Domet od najviše 480 km na struju*
  • Reciklirani enterijeri od obnovljivih sirovina.

*Brojke su preliminarne i nastale su na osnovu procena i proračuna koje je kompanija Volvo Cars obavila za Volvo EX30. Ovi ishodi nisu garantovani. Domet i potrošnja energije koji se postižu u stvarnim uslovima variraju u zavisnosti od ponašanja u vožnji i drugih spoljnih faktora. Vreme punjenja zavisi i od faktora kao što su spoljna temperatura, trenutna temperatura baterije, oprema za punjenje, stanje baterije i stanje automobila. Sertifikacija vozila je u toku.

Bočni profil potpuno automobila Volvo EX90 boje Vapour Grey.
EX90

Naš veliki SUV sa 7 sedišta.

  • Domet od najviše 600 km na struju*
  • Naše najnaprednije bezbednosne inovacije.

*Brojke su preliminarne i nastale su na osnovu procena i proračuna koje je kompanija Volvo Cars obavila za EX90. Ovi ishodi nisu garantovani. Domet i potrošnja energije koji se postižu u stvarnim uslovima variraju u zavisnosti od ponašanja u vožnji i drugih spoljnih faktora. Vreme punjenja zavisi i od faktora kao što su spoljna temperatura, trenutna temperatura baterije, oprema za punjenje, stanje baterije i stanje automobila. Sertifikacija vozila je u toku.

Istražite potpuno električni život.

Otkrijte prednosti vožnje automobila Volvo Recharge i saznajte više o električnoj mobilnosti.