Srebrni Volvo XC40 sa redizajniranim detaljima.

Za svakog od vas.

Otkrijte naš kompaktan SUV – uz redizajnirane detalje i ugrađeni Google*, sada je hrabriji i odvažniji nego ikad, gde god da Vas život odvede.

* Ugrađeni Google je dostupan za XC40 blage hibride i potpuno električni XC40 Recharge.

Položaj vozača i centralna konzola u vozilu Volvo XC40.
Krupan kadar unutrašnjosti i sedišta u vozilu XC40.
Unutrašnjost prednjeg dela vozila XC40.

Kontrolišite svaki trenutak uz pomoć intuitivne tehnologije i ugrađenog Google-a.

Google mape su u potpunosti integrisane u vozilo Volvo XC40.

Najbolja navigacija u klasi

Google mape su potpuno integrisane, a Google Assistant pruža glasovno upravljanje bez korišćenja ruku, pa ćete uz informacije o saobraćaju u realnom vremenu i automatsko preusmeravanje lakše stići do odredišta.

Praktičnost u automobilu

Google Assistant u Vašem Volvo-u Vam omogućava da dobijete uputstva za vožnju, uživate u zabavi, budete u kontaktu sa prijateljima, članovima porodice i kolegama i precizno podešavate ambijent u kabini – i sve to bez pomeranja ruku sa volana. Samo recite „Hey, Google” da biste započeli.

Obavite više stvari na putu

Google vam omogućava da povežete omiljene aplikacije i uređaje kako biste opušteno obavili sve tokom dana. Lako se povežite sa kompatibilnim kućnim uređajima i kontrolišite ih dok ste u kolima kako biste ih spokojno i praktično koristili.

Ugrađeni Google je dostupan za blage hibride XC40 i potpuno električni XC40 Recharge.

Uronite u vrhunsko medijsko i zvučno iskustvo.

Komunicirajte se Google-om putem glasovnih komandi u XC40 blagom hibridnom SUV-u kako biste upravljali bez korišćenja ruku. Preko poznatog interfejsa možete da uživate u zabavi i da budete u kontaktu sa prijateljima, članovima porodice i kolegama – jednostavno koristeći glas. Uz pristup aplikacijama u Google Play prodavnici i najbolji Harman Kardon zvučni sistem, Vaš auto i Vaš život nikad nisu bili povezaniji.

Google Assistant

Pomoć bez korišćenja ruku.

Vrhunski Harman Kardon zvuk

Stavlja vas u srce muzike.

Harman Kardon zvučnici u automobilu Volvo XC40.
Google Play

Ostanite povezani sa digitalnim životom.

Ilustracija Volvo tehnologije blagih hibrida.

Upregnite obnovljivu energiju.

Naši blagi hibridi obnavljaju energiju stvorenu kočenjem i čuvaju je u bateriji od 48 V. Kada se ova energija koristi, potrošnja goriva i emisije izduvnih gasova se smanjuju.

Prefinjena mobilnost

XC40 blagi hibrid je projektovan tako da pruži udoban polazak i glatko ubrzanje, pa je vožnja u gradu i na autoputu takođe prijatna.

Ušteda goriva

Svaka kap ušteđenog goriva pomaže, a kod naših blagih hibrida uživate u manjoj potrošnji goriva bez kompromisa u pogledu performansi.

Dodatna bezbednost. To nam je u krvi.

Dodatna bezbednost. To nam je u krvi.

Naš sistem ima četiri kamere koje pružaju pogled od 360° i može da vam pomogne da se lako parkirate čak i u skučenim prostorima.

Upozorenje na unakrsni saobraćaj uz automatsko kočenje pruža podršku vozaču kada ide unazad, a pogled mu je ograničen. Sistem može da detektuje vozila koja prolaze iza i, ako je potrebno, primeni automatsko kočenje.*

Naš sistem za upozoravanje na mrtvi ugao (blind spot information system, BLIS) pruža aktivnu podršku prilikom prestrojavanja. Ako postoji rizik od sudara sa drugim vozilima u susednoj traci, BLIS može blago da prilagodi upravljanje i postara se da vi, automobil i vaše voljene osobe budu tačno gde želite.

* Funkcije podrške vozaču nisu zamena za vozačevu pažnju i prosuđivanje. Cross traffic alert može imati ograničenu funkcionalnost u određenim situacijama. Intervencija kočenja aktivna je samo pri nižim brzinama.
** Vozila, pešaci i biciklisti koji se kreću u istom smeru kao i vozilo mogu da se detektuju pod određenim uslovima i pri određenim brzinama. Sistemi detekcije zavise od osvetljenja predmeta i za njih je neophodno da prednja i zadnja svetla rade kada je mrak. Vozač je uvek odgovoran za bezbednu vožnju.
*** Funkcije podrške vozaču nisu zamena za vozačevu pažnju i prosuđivanje. Podrška za upravljanje je aktivna pri brzinama od 60–140 km/h.

Prikazane karakteristike možda nisu standardne ili dostupne za sve stilove i opcije motora.