Srebrni Volvo XC60 stoji ispred kamenog zida.

Pametniji XC60.

Ugrađeni Google i uzbudljivi doživljaj vožnje – kako god okrenete, naš SUV srednje veličine je pametniji.

Žena gleda Volvo XC60.
Krupan plan prednjih sedišta vozila XC60.
Jedan od spoljnih zadnjih farova automobila Volvo XC60.

Kontrolišite dinamičnu vožnju uz intuitivnu tehnologiju i ugrađeni Google.

Najbolja navigacija u klasi

Google Maps je potpuno integrisan, kao i glasovno upravljanje bez korišćenja ruku uz Google Assistant-a, informacije u realnom vremenu i automatsko preusmeravanje, pa ćete lakše stići do odredišta.

Praktičnost u automobilu

Google Assistant u Vašem Volvo-u Vam omogućava da dobijete uputstva za vožnju, uživate u zabavi, budete u kontaktu sa prijateljima, članovima porodice i kolegama i precizno podešavate ambijent u kabini – i sve to bez pomeranja ruku sa volana. Samo recite „Hey, Google” da biste započeli.

Obavite više stvari na putu

Google vam omogućava da povežete omiljene aplikacije i uređaje kako biste opušteno obavili sve tokom dana. Lako se povežite sa kompatibilnim kućnim uređajima i kontrolišite ih dok ste u kolima kako biste ih spokojno i praktično koristili.

Uronite u vrhunsko medijsko i zvučno iskustvo.

Obraćajte se Google-u radi kontrole bez korišćenja ruku. Preko poznatog interfejsa možete da uživate u zabavi i da budete u kontaktu sa prijateljima, članovima porodice i kolegama – jednostavno koristeći glas. Uz pristup aplikacijama u prodavnici Google Play i opcionalni vrhunski Bowers & Wilkins audio sistem, vi, vaš automobil i vaš život nikada niste bili povezaniji.

Google Assistant

Pomoć bez korišćenja ruku.

Bowers & Wilkins

Uživajte u vrhunskim audio performansama.

Bowers & Wilkins zvučnici u Volvou XC60.
Google Play

Ostanite povezani sa digitalnim životom.

Ilustracija Volvo tehnologije blagih hibrida.

Iskoristite energiju i smanjite emisije izduvnih gasova.

Naši blagi hibridi obnavljaju energiju stvorenu kočenjem i čuvaju je u bateriji od 48 V. Kada se ova energija koristi, potrošnja goriva i emisije izduvnih gasova se smanjuju.

Prefinjena mobilnost

XC60 blagi hibrid je projektovan tako da pruži udoban polazak i glatko ubrzanje, pa je vožnja u gradu i na autoputu takođe prijatna.

Mala potrošnja goriva

Svaka kap ušteđenog goriva pomaže, a kod naših blagih hibrida uživate u manjoj potrošnji goriva bez kompromisa u pogledu performansi.

Dodatna bezbednost. To nam je u krvi.

Dodatna bezbednost. To nam je u krvi.

Upozorenje na unakrsni saobraćaj uz automatsko kočenje pruža podršku vozaču kada ide unazad, a pogled mu je ograničen. Sistem može da detektuje vozila koja prolaze iza i, ako je potrebno, primeni automatsko kočenje.*

Naša tehnologija može da vam pomogne ako skrećete i presecate saobraćaj koji vam dolazi u susret tako što automatski koči ako postoji rizik od sudara.

U bilo koje doba dana ili noći, naša inteligentna tehnologija može da vam pomogne da detektujete i izbegnete druga vozila, pešake, bicikliste i velike životinje. Ona funkcioniše tako što prvo upozorava vozača, a zatim automatski koči ili koristi pomoćnu upravljačku funkciju ukoliko vozač ne reaguje.**

* Funkcije podrške vozaču nisu zamena za vozačevu pažnju i prosuđivanje. Cross traffic alert može imati ograničenu funkcionalnost u određenim situacijama. Intervencija kočenja aktivna je samo pri nižim brzinama.

** Vozila, pešaci i biciklisti koji se kreću u istom smeru kao i vozilo mogu da se detektuju pod određenim uslovima i pri određenim brzinama. Sistemi detekcije zavise od osvetljenja predmeta i za njih je neophodno da prednja i zadnja svetla rade kada je mrak. Vozač je uvek odgovoran za bezbednu vožnju.

*** Funkcije podrške vozaču nisu zamena za vozačevu pažnju i prosuđivanje. Podrška za upravljanje je aktivna pri brzinama od 60–140 km/h.

Prikazane karakteristike možda nisu standardne ili dostupne za sve stilove i opcije motora.
Google, Google Play i Google Maps su žigovi kompanije Google LLC.