Volvo XC60 Recharge

Volvo XC60 Recharge

Volvo XC60 Recharge

Pametniji XC60.

Ugrađeni Google i uzbudljivi doživljaj vožnje u plug-in hibridu – kako god okrenete, naše SUV srednje veličine je pametniji.

Žena gleda Volvo XC60 Recharge koji je priključen u stub za punjenje i puni.
Krupni plan sedišta presvučenih mešavinom vune (bez kože) u unutrašnjosti Volvoa XC60 Recharge.
Jedan od spoljnih zadnjih farova automobila Volvo XC60 Recharge.
Tehnički crtež detalja šasije, baterije i pogonskog sklopa Volvo plug-in hibrida.

Potpuno električna sloboda – sada lakše nego ikad.

XC60 Recharge napaja naš plug-in hibridni pogonski sklop najnovije generacije. Pružajući veliku snagu i veći domet na struju, ovaj dinamični SUV srednje veličine optimizuje potpunu električnu slobodu i dodatno smanjuje emisije izduvnih gasova.

Veći domet na struju

Idite dalje sa jednim punjenjem. XC60 Recharge u potpuno električnom režimu može da pređe do 79 km bez emisija izduvnih gasova.*

Upravljanje sa jednom pedalom

Optimizovano upravljanje sa jednom pedalom pruža jednostavan doživljaj vožnje na struju uz manju potrebu dodirivanja pedale kočnice.

* Cifre su zasnivane na WLTP podacima dobijenim u određenim uslovima testiranja. Stvarni domet i potrošnja goriva i struje koji se postižu u stvarnim uslovima variraju u zavisnosti od ponašanja u vožnji i drugih spoljnih faktora. Cifre su preliminarne i konačna sertifikacija vozila je u toku.

* Cifre su zasnivane na WLTP podacima dobijenim u određenim uslovima testiranja. Stvarni domet i potrošnja goriva i struje koji se postižu u stvarnim uslovima variraju u zavisnosti od ponašanja u vožnji i drugih spoljnih faktora. Cifre su preliminarne i konačna sertifikacija vozila je u toku.

Kontrolišite dinamičnu vožnju uz intuitivnu tehnologiju i ugrađeni Google.

Najbolja navigacija u klasi

Google Maps je potpuno integrisan, kao i glasovno upravljanje bez korišćenja ruku uz Google Assistant-a, informacije u realnom vremenu i automatsko preusmeravanje, pa ćete lakše stići do odredišta.

Praktičnost u automobilu

Google Assistant u Volvo automobilu Vam omogućava da dobijete uputstva za vožnju, uživate u zabavi, budete u kontaktu sa prijateljima, članovima porodice i kolegama i precizno podešavate ambijent u kabini – i sve to bez pomeranja ruku sa volana. Samo recite „Hey, Google” da biste započeli.

Obavite više stvari na putu

Google vam omogućava da povežete omiljene aplikacije i uređaje kako biste opušteno obavili sve tokom dana. Lako se povežite sa kompatibilnim kućnim uređajima i kontrolišite ih dok ste u kolima kako biste ih spokojno i praktično koristili.

Uronite u vrhunsko medijsko i zvučno iskustvo.

Obratite se Google-u radi kontrole bez korišćenja ruku. Preko poznatog interfejsa možete da uživate u zabavi i da budete u kontaktu sa prijateljima, članovima porodice i kolegama – jednostavno koristeći glas. Uz pristup aplikacijama u prodavnici Google Play i opcionalni vrhunski Bowers & Wilkins audio sistem, vi, vaš automobil i vaš život nikada niste bili povezaniji.

Google Assistant

Pomoć bez korišćenja ruku.

Bowers & Wilkins

Uživajte u vrhunskim audio performansama.

Bowers & Wilkins zvučnici u Volvou XC60 Recharge.
Google Play

Ostanite povezani sa digitalnim životom.

Dodatna bezbednost. To nam je u krvi.

Dodatna bezbednost. To nam je u krvi.

Upozorenje na unakrsni saobraćaj uz automatsko kočenje pruža podršku vozaču kada ide unazad, a pogled mu je ograničen. Sistem može da detektuje vozila koja prolaze iza i, ako je potrebno, primeni automatsko kočenje.*

Naša tehnologija može da vam pomogne ako skrećete i presecate saobraćaj koji vam dolazi u susret tako što automatski koči ako postoji rizik od sudara.

U bilo koje doba dana ili noći, naši inteligentni bezbednosni sistemi mogu da Vam pomognu da detektujete i izbegnete druga vozila, pešake, bicikliste i velike životinje. Funkcioniše tako što prvo upozorava vozača, a zatim automatski koči ako vozač ne reaguje.**

* Funkcije podrške vozaču nisu zamena za vozačevu pažnju i prosuđivanje. Cross traffic alert može imati ograničenu funkcionalnost u određenim situacijama. Intervencija kočenja aktivna je samo pri nižim brzinama.

** Vozila, pešaci i biciklisti koji se kreću u istom smeru kao i vozilo mogu da se detektuju pod određenim uslovima i pri određenim brzinama. Sistemi detekcije zavise od osvetljenja predmeta i za njih je neophodno da prednja i zadnja svetla rade kada je mrak. Vozač je uvek odgovoran za bezbednu vožnju.

*** Funkcije podrške vozaču nisu zamena za vozačevu pažnju i prosuđivanje. Podrška za upravljanje je aktivna pri brzinama od 60–140 km/h.

Prikazane karakteristike možda nisu standardne ili dostupne za sve stilove i opcije motora.
Google, Google Play i Google Maps su žigovi kompanije Google LLC.