PUSTOLOVNI DUH

Volvo V60 Cross Country

Otkrijte vrhunski karavan koji je stvoren kako bi Vas odveo u srce pustolovine.

V60 Cross Country

Spreman za sve

V60 Cross Country je automobil koji Vam omogućuje da iskusite više sa samopouzdanjem. Povišeno rastojenje od tla, standardni pogon na sva četiri točka i snažna karoserija pomažu Vam u potrazi za avanturom. Jedinstveni dizajnerski detalji naglašavaju sposobnosti automobila, a unutrašnjost stvara savršenu kombinaciju svestranosti i intuitivne tehnologije pomešane sa izuzetnim dizajnom. Radi se o automobilu za sve one koji imaju želju da idu korak dalje na svakom putovanju.

V60 Cross Country u 360°

Pogledajte bolje

Istražite eksterijer V60 Cross Country detaljno uz naš interaktivni pogled od 360°

TapToExplore
360view Backto360view

Detaljno o dodatnom paketu opreme

Dominantna vožnja

Standardni pogon na sva četiri točka pruža Vam kontrolu u svim vremenskim uslovima i na svim putevima. Tako Vam omogućava dodatnu pouzdanost u klizavim uslovima ili prilikom vuče.

Idite hrabro

V60 Cross Country izražava osećaj avanture kroz odvažne dizajnerske detalje poput jedinstvene prednje zaštitne rešetke i graviranog zadnjeg branika.

Sledite svoju strast

Radite ono što volite uz veće rastojanje od tla i čvrstom karoserijom koji Vam omogućavaju da idete dalje sa samopouzdanjem.

Preuzmite kontrolu

Standardni sistem pomoći pri kretanju na nizbrdici čini vožnju na svakoj padini jednostavnom i sigurnom tako što automatski koči kako bi održao stabilnu vožnju.

SPRECIFIKACIJE

Učinite ga svojim

Stvorite svoj savršeni Volvo V60 model. Odaberite iz širokog asortimana boja, specifikacija i dodataka koji su dizajnirani da savršeno odgovaraju Vašem životu i stilu.
Volvo V60 Cross Country s krovnim koferom parkiran na strmoj ulici

Istražite Vaš V60 paket opreme

V60 Cross Country

Duh avanture

V60 Momentum

Ekskluzivni stil i visoka tehnologija

V60 Inscription

Prelepo napravljen, moderni švedski luksuz