Bezbednost

Štiteći ono što je važno

Povezana, aktivna i pasivna zaštita

Neke stvari postaju bolje iz dana u dan

Naša je vizija niko neće izgubiti život ili biti teže povređen u novom automobilu Volvo.

Od 1927. godine, kad su se osnivači kompanije Volvo Cars odlučili fokusirati na bezbednost kao jednu od temeljnih vrednosti kompanije, mi održavamo vodeći položaj u tom području. To se nikad neće promeniti. Ono što će se promeniti jeste opseg tehnologija koje koristimo za unapređenje iskustva Vaše vožnje i bezbednosti.

INICIJATIVA E.V.A.

Razmena naših istraživanja kako bi automobili bili sigurniji za svakoga

Sigurnost Vas oslobađa

Naša fokusiranost na zaštitu i brigu o ljudima učinila je Volvo Cars liderom na području bezbednosti i nadahnjujućih inovacija, poput koncepta i uvođenja prvog sigurnosnog pojasa sa tri pričvrsne tačke, prvog booster jastuka za decu te sistema zaštite protiv bočnog udara (SIPS) koji su pomogli spasiti nebrojeno života i sprečiti povrede generacijama ljudi širom sveta. Te su inovacije rezultat pristupa Volvo Cars pitanju bezbednosti – sistematski pristup, utemeljen na stvarnim situacijama i jedinstven u automobilskoj industriji.

Saznajte više o našoj istoriji bezbednosti
Sigurnosta tehnologija

IntelliSafe je osmišljen kako bi Vam pomogao da održavate potpunu kontrolu, što Vam osigurava svakodnevnu bezbrižnost i udobnost.

Standardni IntelliSafe

Volvo Cars pruža jedan od najrazvijenijih visokotehnoloških sigurnosnih sistema kao standardnu opremu Vašeg novog vozila Volvo. Svaki novi Volvo obuhvata niz naprednih funkcija podrške vozaču, od automatskog kočenja i podrške u upravljanju do patentiranog sigurnosnog kaveza.

IntelliSafe Surround

Opcioni paket IntelliSafe Surround uključuje sistem nadzora mrtvog ugla sa pomoći u upravljanju, sistem upozorenja od nadolazećeg saobraćaja sa sistemom upozorenja od sudara od pozadi i kočenjem u stanju mirovanja, pružajući Vam podršku i sve informacije koje trebate znati o vozilima ili predmetima u Vašoj blizini.

Istražite naše druge inovacije

Nadahnuti gotovo celim vekom inovacija koje uvode promjne u svet, oduvek smo oblikovali automobile koji stavljaju ljude na prvo mesto.