Volvo On Call

Kontrola i udobnost

Tehnologija povezivosti koja život čini lakšim

Luksuzno iskustvo na Vašu komandu

Volvo On Call kombinuje usluge mobilne aplikacije, bežične veze u automobilu i povezanih usluga koje štede vreme i koje su osmišljene kako bi Vaš život učinile lakšim i ugodnijim.

Pretplatite se ili obnovite

Funkcije aplikacije Volvo On Call

Brojač koraka za Vaš automobil

Svako električno putovanje se sabira. Pratite potrošnju električne energije i goriva u aplikaciji Volvo On Call sa Recharge plug-in hibridom.

Hladno kada je vruće i toplo kada je hladno

Zahvaljujući funkciji daljinskog upravljanja više nikada nećete morati nositi kaput u automobilu. Parking grejanje (ako je integrisano) možete programirati pre ulaska u automobil kako bi Vam bilo lepo i toplo i kako prozori ne bi bili zamrznuti kada uđete. U automobilima Volvo od 2015. godine pa na dalje, Volvo On Call omogućava daljinsko pokretanje motora kako biste mogli zagrejati ili rashladiti unutrašnjost kabine.

Prilagodjeni servis na dohvat ruke

Tijelo: Da li ste znali da nam bilo kada možete postaviti pitanje o vašem Volvo automobilu? Vrlo jednostavno - na volju smo vam i sa veseljem vam pomažemo da uživate u svim aspektiva vašeg Volva. Naša aplikacije Volvo on Call vam pomaže da pronadjete informacije direknto u uputstvima za vlastnike, takodje možete koristiti aplikaciju da nas kontaktirate putem telefona ili ćaskanja. Prilagodjeni servis je udaljen samo nekoliko klikova.

*Trenutno dostupno u Španiji.

Otkrijte nova mesta

Pošaljite svoju destinaciju navigacionom sistemu svog automobila koristeći Volvo On Call pre polaska kako bi bio spreman za polazak kada i Vi. Planirajte putovanje i procenite približno trajanje do cilja pre nego što uđete u automobil koristeći integrisane karte Volvo On Call. Takođe možete pronaći parking mesta i njihove cene po satu te poslati njihova odredišta u svoj Volvo.

Zaključavanje, gorivo, održavanje, dnevnik vožnje

Volvo On Call će Vam proslediti sve informacije koje trebate znati o svom automobilu - da li je zaključan, da li je u upotrebi, informacije o trenutnom stanju goriva, temperaturi izvan automobila, pristup korisničkom priručniku, informacije o potrebama za održavanjem i dnevniku vožnje koji Vam može pomoći u praćenju lične i/ili poslovne upotrebe automobila, uključujući obavljena putovanja i pređene kilometre. Takođe Vas obaveštava o tome da li je alarm aktiviran.

Povežite se sa kalendarom

Ako aplikaciji Volvo On Call omogućite pristup Vašem kalendaru, obaveštavaće Vas kada je vreme za polazak pa čak i poslati lokaciju Vašeg sastanka u Vaš navigacioni sistem Volvo.

Gde ste parkirali?

Da li ste ikada imali poteškoće u pronalaženju svog automobila na velikom parkingu? Volvo On Call pomoći će Vam da pronađete svoj automobil koristeći kartu aplikacije. Takođe možete blicati svetlima ili zatrubiti kako biste brže locirali svoj automobil.

Koristite Twin Engine?

Korisnici vozila Twin Engine (PHEV/Plug-in hibridi) imaju pristup brojnim dodatnim pametnim funkcijama preko aplikacije Volvo On Call, poput pred-grejanja i hlađenja, odloženog punjenja, stanja baterije, omiljenih lokacija punjenja i podsetnika za priključivanje kabla za punjenje ako to nije učinjeno u predviđenom vremenu.

Zajednički koristite svoj automobil sa porodicom i prijateljima

Volvo On Call omogućava jednostavno zajedničko korišćenje Vašeg automobila sa drugima na određeno vreme. Gde god bili Vi ili Vaš automobil, prijateljima ili članovima porodice možete omogućiti trenutni pristup. Automobil mogu otvarati svojim mobilnim telefonom i zatim aktivirati poseban ključ koji radi samo u okviru dozvoljenog vremena korišćenja Vašeg automobila. Pametno, jednostavno i sigurno. Usluga zajedničkog korišćenja automobila dostupna je za XC40 na odabranim tržištima.

Vodimo brigu o Vama

Centar za brigu o korisnicima

Sa Volvo On Call možete iskusiti olakšanje usled dostupnosti trenutnog znanja i personalne podrške pritiskom na dugme (raspoloživo na određenim tržištima). Ako vozite u gustom saobraćaju i npr. tražite fin kafić, restoran ili drugo zanimljivo mesto – samo pritisnite taster On Call u automobilu i stupite u kontakt sa operatorom Volvo On Call. Recite mu šta tražite i u roku od nekoliko sekundi Vaš navigacioni sistem Sensus upućuje Vas na lokaciju. Možda želite nekoga nazvati, ali ne znate broj? Pritisnite taster i operater Volvo On Call Vam šalje broj ili Vas odmah povezuje. Volvo On Call je nešto poput ličnog asistenta koji Vam je na raspolaganju 24 sata dnevno.

U hitnim slučajevima

Ako Vam treba pomoć na putu ili usluge hitne službe operateri Volvo On Call su na raspolaganju za preuzimanje poziva. Za hitne slučajeve jednostavno pritisnite taster SOS iznad retrovizora u automobilu. Za pomoć na putu, pritisnite taster Volvo On Call. Ako se aktiviraju vazdušni jastuci ili zatezači sigurnosnog pojasa, Vaš automobil automatski šalje upozorenje operateru Volvo On Call koji će Vam zatim uputiti poziv kako bi proverio šta se dogodilo. Ako ne preuzmete poziv, operater će automatski poslati hitne službe na Vašu lokaciju.

Bežični (Wi-Fi) Hotspot

Uvek možete povezivati svoj Volvo sa internetom i pristupati aplikacijama u automobilu tako što ćete povezati svoj mobilni telefon koristeći uslugu deljenja veze (tethering). A u svom Volvo On Call možete uživati i više, koristeći pouzdaniju vezu i mogućnost uspostave bežične veze hotspot u automobilu koja omogućava povezivanje do osam uređaja. To omogućava modem Volvo On Call integrisan u automobilu i dodatna SIM-karitca. Vaš signal 4G (zavisno od modela) jak je i stabilan zahvaljujući upotrebi krovne antene Volvo On Call, što Vam omogućava jednostavan i brz prenos podataka putem interneta. Na mestima gde bi telefon teško pronalazio signal, sistem u Vašem automobilu Volvo često radi bolje. Stalni pristup internetu takođe osigurava redovna ažuriranja karata navigacionog sistema u Vašem automobilu.

Preuzmite Volvo on Call

Nikada nije bilo lakše prijaviti se ili obnoviti postojeću pretplatu za Volvo on Call. Važeća pretplata je osnova koja omogućava sve gore opisane funkcije. Ako imate u svojoj Volvo on Call aplikaciji ograničene funkcije, vreme je da obnovite pretplatu.

Pretplatite se ili obnovite

Preuzmite aplikaciju Volvo On Call

Možete preuzeti aplikaciju i isprobati naš demo način te istražiti brojne gore navedene funkcije koristeći svoj pametni sat, pametni telefon ili tablet.