Volvo S90 Inscription

Elegantno putovanje je redefinisano

Uz pažnju na detalje, S90 Inscription odiše jedinstvenim švedskim osjećajem za prefinjenost.

Moderni švedski luksuz

Ekskluzivnost i elegancija

Mi smo stvorili ekskluzivni S90 Inscription nivo opreme kako bi izašli u susret Vašim najzahtjevnijim očekivanjima od švedskog luksuza. Svaki detalj je  brižljivo odabran kako bi Vama i Vašim putnicima dao sofisticirano iskustvo i zadovoljstvo u vožnji. Karakteristični detalji eksterijera poboljšavaju prefinjen izgled S90, dok precizno izrađeni enterijer stvara elegantno okruženje za opušteno putovanje. 

Detalji visokog kvaliteta

Inscription je otjelotvorenje modernog švedskog luksuza, koji uz hromirane detalje naglašava pojavu automobila, a dvostruke integrisane izduvne cijevi čine zadnji kraj još snažnijim. Takođe, dobijate naš 12-inčni vozački ekran i Linear Walnut nivo opreme. Noću, osvjetljenje enterijera obasjava svaki taster i pregradu, a četiri moda vožnje dopuštaju da prilagodite vožnju Vašim potrebama.

Naše inovacije

Sve što radimo vrti se oko ljudi i svaka inovacija je napravljena da vam olakša i poboljša život. Posebno smo ponosni na naša dostignuća u efikasnoj upotrebi energije, povezanosti i bezbjednosti. Naša dostignuća u ovim oblastima smo nazvali: Drive-E, Sensus, i IntelliSafe.