Volvo S90 R-Design

Ponovo otkrijte vožnju

Sportski automobil koji Vas spaja sa drumom

Vožen. Sa svrhom

Uz jedinstven izgled S90 R-Design čini da primijetite njegovo prisustvo čim ga ugledate. Crna, sjajna R-Design rešetka hladnjaka i donja rešetka i prorezi na odbojniku, naplaci od lake legure prečnika 21 inč i integrisani završeci izduvne grane čine da se automobil izdvaja iz mase. Unutra, R-Design Contour sjedišta, obruč volana sa tasterima za promjenu brzine, umeci od karbonskih vlakana i tamna obloga krov  stvaraju jedinstveno raspoloženje. To je pozivnica da sjednete unutra i vozite, svaki dan.

Precizna kontrola

Stavlja Vas na vozačko sjedište

Spajajući eleganciju S90 sa sportskim duhom R-Design-a, ovaj sedan kombinuje preciznost sa kontrolom i drži Vas u komfornoj zoni. Sportska šasija ojačano oslanjanje, smanjena visina vozila i prepodešeno upravljanje daju oštar odziv i brze reakcije koje se traže od sportskog automobila. R-Design Contour sjedišta i oprema čine kabinu refleksijom enterijera, tako da uvijek znate da vozite nešto posebno.

Naše inovacije

Sve što radimo vrti se oko ljudi i svaka inovacija je napravljena da vam olakša i poboljša život. Posebno smo ponosni na naša dostignuća u efikasnoj upotrebi energije, povezanosti i bezbjednosti. Naša dostignuća u ovim oblastima smo nazvali: Drive-E, Sensus, i IntelliSafe.