PREOBLIKOVANI KARAVAN

Volvo V60

Elegantan, sportski, svestran. Karavan za novu epohu.

Volvo V60 side view when in traffic

Naša vizija porodičnog karavana

Sa novim Volvoom V60 kreirali smo karavan koji će obogatiti Vaš život skandinavskom spretnošću, pametnom tehnologijom i bezvremenskim dizajnom. Snažni motori i mogućnost izbora načina vožnje postaviće Vas u središte doživljaja vožnje i dočarati okruženje u kojem ćete sa zadovoljstvom provoditi vreme. Riječ je o automobilu koji je zasnovan na više od 60 godina iskustva i koji je osvojio brojne nagrade u tom segmentu vozila.

VOLVO V60 POGLED OD 360°

Pogled izbliza

Istražite Volvo V60 iznutra i spolja sa našim interaktivnim pogledom od 360°.

Volvo V60 inside view 360
TapToExplore
360view Backto360view

Volvo V60 upečatljivosti

Pogledajte sve specifikacije
Život u prelijepom obliku

Unutrašnjost V60 je onoliko svestrana koliko i lijepa, sa naslonom zadnje klupe sa mogućnošću preklapanja u odnosu 60/40, kojeg karakteriše funkcija električnog podešavanja iz asortimana dodatne opreme.

Luksuz prostornosti

Uživajte u osjećaju prostornosti u V60. Na raspolaganju je dovoljno prostora za glavu i noge, a prtljažnik je jedan od najprostornijih prtljažnika u ovom segmentu vozila, sa zapreminom 529 litara i veličinom koja proteže do vrha naslonjača zadnjih sjedišta.

Učinite ga svojim

Kreirajte savršen Volvo V60. Izaberite iz širokog asortimana boja, specifikacija i dodatne opreme koji su prije svega usklađeni sa Vašim stilom života.

Konfigurišite svoj Volvo

Istražite seriju V60

Uporedite pakete opreme
Momentum

PREMIUM

R-Design

SPORTSKI DUH

Inscription

LUKSUZ

Cross Country

AVANTURA