ISTANČANA SNAGA

Volvo XC90 Momentum

Premium oblik, tehnologija i bogata standardna oprema za prefinjen doživljaj SUV-a.

Podignite se

Zahvaljujući visokom standardu opreme, zapovjedničkom vozačevom položaju i krasno dizajniranom unutrašnjošću XC90 Momentum Vam pomaže podignuti se iznad svih. Kabina je Vaš skandinavski hram, sa nenapadnim, savremenim dizajnom, temeljnom posvećenošću detaljima i intuitivnom tehnologijom koja Vas održava povezanim i brine za to kako Vam na putovanju nikad ne bi bilo dosadno. A kad je u pitanju vanjski izgled, karakteristike poput 19-inčnih alu-felni, Full-LED prednjih svjetala i integrisane izduvne cijevi, doprinose dojmu profinjene snage.
Konfigurišite svoj XC90 Momentum

Oprema Momentum detaljno

Vizija snage

LED prednja svjetla u našem prepoznatljivom T-obliku vozilu XC90 Momentum daju snažan identitet i vrhunsku vidljivost noću.

Ljepota u detaljima

Premium dizajnirani detalji obuhvataju prednje umetke na mreži hladnjaka u crnoj boji s visokim sjajem, kromirane obrube bočnih prozora i jedinstvene 19-inčne alu-naplatke.

Profinjen hram

Unutrašnjost XC90 Momentum je utočište s uređenim skandinavskim dizajnom, audio sistemom visokog kapaciteta i kvalitetnim materijalima.

Tehnologija pod Vašim nadzorom

Napredna i intuitivna tehnologija u XC90 Momentum obuhvata responzivan središnji ekran s upravljanjem na dodir i istančan digitalni ekran iza upravljača.

Pogledajte sve specifikacije

Učinite ga svojim

Kreirajte svoj savršen Volvo XC90. Možete birati iz široke palete boja, specifikacija i dodataka.

Konfigurišite svoj

Istražite paletu vozila XC90

Uporedite pakete opreme
Momentum

PREMIUM

R-Design

SPORT

Inscription

LUXURY