Istaknute karakteristike

Povezani sa svojim životom uz bezbjednost i uživanje. Otkrijte istinski luksuznu limuzinu.

Ugrađene Google usluge

Najbolja navigacija u svojoj klasi

Uz Google mape koje su savršeno integrisane u model S90 Recharge, informacije o saobraćaju u stvarnom vremenu i automatsko preusmjeravanje vam pomažu da stignete na odredište bez muke.

Udobnost i tehnologija

Napredni prečišćivač vazduha u modelu Volvo S90 Recharge pomaže vama i vašim putnicima da uživate u boljem i zdravijem kvalitetu vazduha.Čistiji vazduh u kabini

Napredni prečišćivač vazduha u našem sistemu za kvalitet vazduha, prvom na svijetu, sprečava ulazak u kabinu do 95 procenata PM 2,5 čestica. Tako ćete i vi i vaši putnici uživati u boljem i kvalitetnijem vazduhu, bez obzira na spoljašnje uslove. Čak možete da pratite nivoe čestica i polena van automobila.

Ruka pomoći

Naša napredna tehnologija za pomoć vozaču vam pomaže da zadržite bezbjednu udaljenost od automobila ispred vas prilagođavanjem brzine, zadržava automobil u sredini trake, obavještava vas kada je vrijeme da nastavite vožnju i čak u potpunosti zaustavlja vozilo u slučaju da vozač ne reaguje.

Head-up prikaz u Volvo automobilu s prikazanom brzinom vožnje i navigacijom na vjetrobranskom staklu.Budite uvijek fokusirani

Head-up prikaz vam omogućava da pratite brzinu, detaljnu navigaciju i još mnogo toga. Bez skretanja pažnje s puta. Osvijetljenost head-up prikaza se automatski prilagođava svjetlosti u okruženju i možete postaviti sistem prema svojoj želji.

Daljinske usluge u aplikaciji Volvo Cars svakodnevno pružaju dodatnu udobnost.Daljinske usluge putem aplikacije

Pretplatite se na paket digitalnih usluga i uživajte u punom pristupu svim daljinskim uslugama u aplikaciji Volvo Cars, uključujući zaključavanje i otključavanje, prešišćavanje vazduha unaprijed te grijanje ili hlađenje kabine.*

Čistiji vazduh u kabini

Napredni prečišćivač vazduha u našem sistemu za kvalitet vazduha, prvom na svijetu, sprečava ulazak u kabinu do 95 procenata PM 2,5 čestica. Tako ćete i vi i vaši putnici uživati u boljem i kvalitetnijem vazduhu, bez obzira na spoljašnje uslove. Čak možete da pratite nivoe čestica i polena van automobila.

* Daljinske usluge aplikacije Volvo Cars su omogućene putem pretplate na digitalne usluge. Uključena je pretplata u periodu do četiri godine od datuma isporuke maloprodajnog centra, ako je automobil nov. Nakon isteka ovog perioda, primjenjivaće se novi uslovi i odredbe.

Stimulativna reprodukcija zvuka

Osmišljeno za one koji traže vrhunske zvučne performanse. Ovo vrhunsko opcionalno ozvučenje od 1460 W unosi izuzetnu jasnoću i realizam u vašu muziku, optimizuje detalje i rezoluciju i omogućava da slušate pjesmu onako kako je umjetnik originalno zamislio.

Oživite muziku

Precizno podešenih 19 hi-fi zvučnika i inovativni niskotonac sa svježim vazduhom osmišljeni su u skladu sa arhitekturom Volvo kabine kako bi mogli da pruže impresivan prostorni zvuk, bez obzira gdje sjedite. Puno muzičko iskustvo koje zaista možete da osjetite.

Odaberite prostoriju

Jedinstvena tehnologija „Transformacija prostorije“ stvara akustiku specifične prostorije. „Režimi prostorije“ nude četiri različite akustike, izaberite režim „Studio“, „Individualna pozornica“, „Koncertna dvorana“ ili „Džez klub“.

Bowers & Wilkins hi-fi ozvučenje

Bowers & Wilkins zvučnici u modelu Volvo S90 Recharge.

Potpomognuta bezbjednost

Smanjite stres u saobraćajnoj gužvi

Naš informativni sistem za mrtvi ugao (Blind Spot Information System – BLIS) pruža aktivnu podršku prilikom promjene trake. Ako postoji rizik od sudara s drugim vozilima u susjednoj traci, BLIS može suptilno prilagoditi upravljanje i pomoći vam da sačuvate sebe, svoj automobil i one koje volite.

* Funkcije podrške vozaču ne mogu zamijeniti pažnju i rasuđivanje vozača. Podrška za upravljanje je aktivna pri brzinama između 60–140 km/h.
** Vozila, pješaci i biciklisti koji se kreću u smjeru automobila mogu se otkriti pri određenim brzinama i pod određenim uslovima. Sistemi detekcije zavise od osvjetljavanja objekata i zahtijevaju da prednja i zadnja svjetla budu uključena po mraku. Vozač je u svakom trenutku odgovoran za bezbjednu vožnju.
*** Funkcije podrške vozaču ne mogu zamijeniti pažnju i rasuđivanje vozača. Upozorenje o dolazećem saobraćaju može imati ograničene funkcije u određenim situacijama. Intervencija kočenja je aktivna samo pri manjim brzinama.

Prikazane karakteristike možda nisu standardne ili dostupne za sve nivoe opreme, opcije pogonskog sklopa i tržišta.

Google, Google Play i Google mape su zaštitni znakovi kompanije Google LLC.