Dodatna oprema koja olakšava život

Često izrađena uz vođenje računa o održivosti, naša dodatna oprema je isprobana, testirana i prilagođena vašem Volvo automobilu kako bi se obezbijedilo savršeno uklapanje i funkcionalnost.

Volvo XC60 sa držačem za bicikl na nosaču.
Plug-in hibrid Volvo XC60 sa dodatnom opremom za kabl za punjenje

Pozitivna energija

Ako vam je potreban dodatni kabl za punjenje ili samo torba da smjestite onaj koji imate. Otkrijte našu dodatnu opremu za punjenje.

Detalj praga od nerđajućeg čelika

Podignite igru

Ne samo da će naši pragovi doprinijeti modernom izgledu vašeg automobila, oni su i veoma praktični. Omogućavaju vam da se popnete i dosegnete krov radi jednostavnijeg postavljanja i skidanja tereta.

Travel Premier od 430 litara – dizajnirao Volvo

Napravite mjesta za avanturu

Krovni kofer je savršeni saputnik na svakom putovanju, oslobađa prostor u prtljažniku – idealan za vikend daleko od svega.

Provjerite ponudu kod predstavnika

OSMANAGIĆ CO d.o.o.

4. jul bb

81000 Podgorica

+382-20-634-939

Žena se igra sa psom na plaži

Zaštitite vozilo

Od patosnica do štitnika branika. Zaštite svoj Volvo automobil iznutra i spolja uz neki od naših ekskluzivnih paketa dodatne opreme, dizajnirane kao savršeni dodatak automobilu.

Dvije djevojčice pored Volvo automobila

Zaštita malih putnika

Od ISOFIX modela za bebe do bustera za stariju djecu. Naše višedecenijsko iskustvo ugrađeno je u svako sjedište za djecu koje pruža maksimalnu bezbjednost i udobnost, spremno da zaštiti vaš najdragocjeniji prtljag. A pošto znamo kakvi su mališani, sjedišta su presvučena vunenom tkaninom koja propušta vazduh, lako se skida i pere u mašini.

Volvo dodatna oprema, korpa za pse sa psom u njoj

Najbolji drug automobila

Nema više puštanja pasa. Uz jedinstveni dizajn koji se uklapa u prtljažnik automobila, naša korpa za pse predstavlja kombinaciju zaštitne rešetke i pregrade za prtljažnik koja naše krznene prijatelje štiti dok su na putu.

Torba za kabl za punjenje

Zadržite energiju

Nema ljepšeg osjećaja nego kad dođete do potpuno napunjenog automobila. Naša moderna torba za kabl za punjenje je savršena opcija za jednostavno skladištenje, koja omogućava da unutrašnjost vašeg automobila ostane čista, bez prljavštine.

Istražite kolekciju

Istražite kompletan asortiman naše vrhunske dodatne opreme – osmišljene da vam život uz Volvo automobil bude jednostavniji, bezbjedniji i praktičniji.

Dijete sjedi u Volvo sjedištu za djecu i gleda napolje

Dječija sigurnost

Kompanija Volvo Cars je uvijek bila predvodnik u inovacijama u oblasti bezbjednosti djece. Naš pristup je zasnovan na istraživanju bezbjednosti u stvarnom životu i dubokom razumijevanju vaših potreba i potreba vašeg djeteta.