KONCEPTI

Pogled u budućnost

Sljedeći korak na našem putovanju počinje sa konceptima.

360c parkiran iza kuće s otvorenim vratima suvozača.

Sljedeća generacija

U kompaniji Volvo na koncepte gledamo kao na prozor u budućnost, oni pokazuju smjer u kojem razmišljamo i gdje idemo dalje.

Slika bočnog prikaza modela Volvo 360c u studiju

360c

Istražite budućnost putovanja sa modelom 360c, autonomnim, električnim rješenjem za putovanja, osmišljenim prema vašim ličnim potrebama, uz bezbjednost i održivost na umu.

Enterijer našeg koncepta sa doživljajem za više čula u unutrašnjosti automobila, panoramski pogled na nebo kroz šumu na svodu automobila

Ambijent unutrašnjosti

Jedinstveni doživljaj za više čula u unutrašnjosti automobila. Oslanjajući se na skandinavsko naslijeđe uz korišćenje napredne tehnologije, stvorili smo novu generaciju švedskog luksuza.

Volvo Concept XC na auto-putu sa planinama u pozadini.

Concept XC Coupe

Sofisticirane mogućnosti za novu generaciju avantura. Inspirisan modernom visokotehnološkom sportskom opremom, progresivnog dizajna i prilagodljivog enterijera.

Volvo Concept Estate u vožnji putem sa drvoredom

Concept Estate

Koncept koji redefiniše karavane prilagođene novoj generaciji, stapajući klasične Volvo detalje sa smjelim, savremenim linijama, uz jednostavnost skandinavskog dizajna.

Volvo Concept Coupe u vožnji niz gradsku ulicu

Concept Coupe

Izraz samouvjerenog novog dizajnerskog stila kompanije Volvo Cars. Divna mješavina minimalizma i posvećivanja pažnje detaljima, inspirisan našim nasljeđem, ali pogleda uprtog u budućnost.

Volvo Concept 40.1 i 40.2 – mali, urbani koncepti

Concept 40.1 i 40.2

Naša vizija manjih automobila energičnog dizajna i urbanog karaktera svojom mladalačkom notom ih izdvaja od ostalih, bez ikakvog truda.