Volvo S90 Recharge

Volvo S90 Recharge

Volvo S90 Recharge

Očekujte još.

Prihvatite inovacije i kontrolišite putovanje. Predstavljamo vam luksuznu plug-in hibridnu limuzinu iz Skandinavije s ugrađenim Google uslugama.

Hibrid

Plug-in

Do61km

Domet električne energije

95%

Prečišćavanje vazduha u kabini

Google

Ugrađeno

Spoljašnjost zadnjeg kraja modela Volvo S90 Recharge.
Unutrašnjost Volvo automobila, kristalna ručica mjenjača od originalnog švedskog kristala iz Orreforsa.
Volvo S90 Recharge se puni na stanici za punjenje.

Manje emisije izduvnih gasova, bez kompromisa.

Dodavanjem električnog napajanja u pogon stvara se plug-in hibrid koji vodi računa o budućnosti bez ugrožavanja iskustva u sadašnjosti. U električnom režimu Pure svakodnevno putovanje na posao se može pretvoriti u obzirniju vožnju, bez ikakvih emisija izduvnih gasova.

Domet u električnom režimu Pure

U električnom režimu Pure možete voziti do 61 km (38 milja) sa jednim punjenjem.

Sofisticirana snaga

Limuzina S90 Recharge pruža sofisticirane performanse i temperamentno, moćno iskustvo vožnje.

Kontrolišite svaki pokret uz intuitivnu tehnologiju i ugrađene Google usluge.

Najbolja navigacija u svojoj klasi

Uz Google mape koje su potpuno integrisane u automobil i glasovne kontrole bez upotrebe ruku koje pruža Google Assistant, informacije o saobraćaju u realnom vremenu i automatsko preusmjeravanje vam omogućavaju da stignete na odredište bez muke.

Udobnost u automobilu

Uz Google Assistant u Volvo automobilu možete dobiti smjernice, uživati u zabavi, ostati u kontaktu s prijateljima, članovima porodice i kolegama, ali i fino podesiti okruženje u kabini – sve bez sklanjanja ruku sa upravljača. Za početak samo kažite: „Hey Google“.

Završite više poslova na putu

Uz Google se možete povezati s omiljenim aplikacijama i uređajima pomoću kojih bez problema možete završavati poslove čitavog dana. Jednostavno povezivanje i upravljanje pametnim kućnim uređajima iz automobila pruža spokojstvo i udobnost.

Prepustite se vrhunskom iskustvu koje pružaju medijski i zvučni sadržaji.

Google usluge vam omogućavaju kontrole bez pomoći ruku u modelu S90 Recharge. Uz poznati interfejs možete uživati u zabavi i ostati u kontaktu s prijateljima, članovima porodice i kolegama – samo pomoću glasa. Uz pristup aplikacijama u usluzi Google Play i opcionalnim Bowers & Wilkins ozvučenjem, vi, vaš automobil i vaš život nikada niste bili bliži.

Google Assistant

Kontrole bez pomoću ruku u automobilu.

Bowers & Wilkins

Izvanredan, vrhunski dizajn zvučnika i fantastičan zvuk.

Aplikacije za automobil dostupne putem usluge Google Play u modelu S90 Recharge.
Google Play

Ostanite povezani sa svojim digitalnim životom.

Neka bude vaš. Otkrijte intuitivni komfor i personalizovanu udobnost.

Slika muškarca u krupnom planu na zadnjem sjedištu modela Volvo S90 Recharge.

Čistiji vazduh u kabini

Napredni prečistač vazduha u našem sistemu za kvalitet vazduha, prvom na svijetu, sprečava ulazak u kabinu do 95 procenata PM 2,5 čestica. Tako ćete i vi vaši putnici uživati u boljem i kvalitetnijem vazduhu, bez obzira na spoljašnje uslove.

Muškarac sjedi na zadnjem sjedištu modela Volvo S90 Recharge.

Luksuz zadnjih sjedišta

Veliki prostor za noge i sjedišta od napa kože optimizuju udobnost zadnjih sjedišta, dok ekskluzivni središnji naslon za ruku omogućava opuštanje na dugim putovanjima i zgodnu ostavu za bitne sitnice.

Volvo S90 Recharge u vožnji preko mosta po oblačnom danu.

Ruka pomoći

Naša napredna tehnologija podrške vam vozaču pomaže da zadržite automobil u sredini trake, obavještava vas kada je vrijeme da nastavite vožnju i čak u potpunosti zaustavlja vozilo u slučaju da vozač ne reaguje.

Potpomognuta bezbjednost. To nam je u genima.

Potpomognuta bezbjednost. To nam je u genima.

Naš informativni sistem za mrtvi ugao (Blind Spot Information System – BLIS) pruža aktivnu podršku prilikom promjene trake. Ako postoji rizik od sudara s drugim vozilima u susjednoj traci, BLIS može suptilno prilagoditi upravljanje i pomoći vam da sačuvate sebe, svoj automobil i one koje volite.

I danju i noću, naša inteligentna tehnologija pomoći za bezbjednost vam pomaže da otkrijete i izbjegnete druga vozila, pješake, bicikliste i velike životinje. Ona prvo upozori vozača, a zatim automatski koči ako vozač ne reaguje.*

Upozorenje o dolazećem saobraćaju s automatskim kočenjem pomaže vozaču kada ima ograničen pregled prilikom vožnje unazad. Ovaj sistem može da otkrije vozila koja prolaze iza i, po potrebi, primjeni automatsko kočenje.**

* Vozila, pješaci i biciklisti koji se kreću u smjeru automobila mogu se otkriti pri određenim brzinama i pod određenim uslovima. Sistemi detekcije zavise od osvjetljavanja objekata i zahtijevaju da prednja i zadnja svjetla budu uključena po mraku. Vozač je u svakom trenutku odgovoran za bezbjednu vožnju.

** Funkcije podrške vozaču ne mogu zamijeniti pažnju i rasuđivanje vozača. Upozorenje o dolazećem saobraćaju može imati ograničene funkcije u određenim situacijama. Intervencija kočenja aktivna je samo pri manjim brzinama.

*** Funkcije podrške vozaču ne mogu zamijeniti pažnju i rasuđivanje vozača. Podrška za upravljanje je aktivna pri brzinama između 60–140 km/h.

Navedene karakteristike možda nisu standardne ili dostupne za sve stilove i opcije motora.

Google, Google Play i Google mape su zaštitni znakovi kompanije Google LLC.