Srebrni Volvo XC40 SUV sa redizajniranim detaljima.

Za svakog od vas.

Otkrijte naš kompaktni SUV – sa redizajniranim detaljima i ugrađenim Google uslugama*, smjeliji i prilagodljiviji nego ikad, gdjegod da vas život odvede. * Ugrađene Google usluge su dostupne za lake hibride XC40 i potpuno električni XC40 Recharge.

Položaj vozača i centralna konzola u modelu Volvo XC40.
Krupni plan sjedišta u unutrašnjosti modela XC40 SUV.
Prednji enterijer modela Volvo XC40 SUV.

Kontrolišite svaki pokret uz intuitivnu tehnologiju i ugrađene Google usluge.

Google mape su potpuno integrisane u modelu Volvo XC40.

Najbolja navigacija u svojoj klasi

Uz Google mape koje su potpuno integrisane u automobil i glasovne kontrole bez upotrebe ruku koje pruža Google Assistant, informacije o saobraćaju u realnom vremenu i automatsko preusmjeravanje vam omogućavaju da stignete na odredište bez muke.

Udobnost u automobilu

Pomoću usluge Google Assistant u Volvo automobilu možete dobiti smjernice, uživati u zabavi, ostati u kontaktu s prijateljima, članovima porodice i kolegama, ali i fino podesiti okruženje u kabini – sve bez sklanjanja ruku sa upravljača. Za početak samo kažite: „Hey Google“.

Završite više poslova na putu

Uz Google se možete povezati s omiljenim aplikacijama i uređajima pomoću kojih bez problema možete završavati poslove čitavog dana. Jednostavno povezivanje i upravljanje pametnim kućnim uređajima iz automobila pruža spokojstvo i udobnost.

Ugrađene Google usluge su dostupne za lake hibride XC40 i potpuno električni XC40 Recharge.

Prepustite se vrhunskom iskustvu koje pružaju medijski i zvučni sadržaji.

Google usluge vam omogućavaju kontrole bez pomoći ruku u SUV lakom hibridu XC40. Uz poznati interfejs možete uživati u zabavi i ostati u kontaktu s prijateljima, članovima porodice i kolegama – samo pomoću glasa. Uz pristup aplikacijama u usluzi Google Play i premium Harman Kardon ozvučenjem, vi, vaš automobil i vaš život nikada niste bili bliži.

Google Assistant

Kontrole bez pomoću ruku u automobilu.

Premium Harman Kardon zvuk

Smješta vas u središte muzike.

Harman Kardon zvučnici u modelu Volvo XC40.
Google Play

Ostanite povezani sa svojim digitalnim životom.

Ilustracija tehnologije lakih hibrida kompanije Volvo.

Iskoristite obnovljenu energiju.

Naši laki hibridi obnavljaju energiju koja se stvara prilikom kočenja i skladište je u bateriji od 48 V. Kada se koristi ta energija, smanjuje se potrošnja goriva i emisije izduvnih gasova.

Kretanje, elegantno

Laki hibrid XC40 je projektovan tako da mu polasci budu suptilni, a ubrzanje ravnomjerno, što putovanja i po gradu i na auto-putevima čini elegantnijim.

Ušteda goriva

Svaka ušteđena kap goriva se računa – u našim lakim hibridima možete da uživate u manjoj potrošnji goriva, bez kompromisa kada su u pitanju performanse.

Potpomognuta bezbjednost. To nam je u genima.

Potpomognuta bezbjednost. To nam je u genima.

Uz naše četiri kamere koje pružaju prikaz od 360°, ovaj sistem vam pomaže da samouvjereno parkirate, čak i na veoma skučenim parking-mjestima.

Upozorenje o dolazećem saobraćaju s automatskim kočenjem pomaže vozaču kada ima ograničen pregled prilikom vožnje unazad. Ovaj sistem može da otkrije vozila koja prolaze iza i, po potrebi, primjeni automatsko kočenje.*

Naš informativni sistem za mrtvi ugao (Blind Spot Information System – BLIS) pruža aktivnu podršku prilikom promjene trake. Ako postoji rizik od sudara s drugim vozilima u susjednoj traci, BLIS može suptilno prilagoditi upravljanje i pomoći vam da sačuvate sebe, svoj automobil i one koje volite.

* Funkcije podrške vozaču ne mogu zamijeniti pažnju i rasuđivanje vozača. Upozorenje o dolazećem saobraćaju može imati ograničene funkcije u određenim situacijama. Intervencija kočenja je aktivna samo pri manjim brzinama.

** Vozila, pješaci i biciklisti koji se kreću u smjeru automobila mogu se otkriti pri određenim brzinama i pod određenim uslovima. Sistemi detekcije zavise od osvjetljavanja objekata i zahtijevaju da prednja i zadnja svjetla budu uključena po mraku. Vozač je u svakom trenutku odgovoran za bezbjednu vožnju.

*** Funkcije podrške vozaču ne mogu zamijeniti pažnju i rasuđivanje vozača. Podrška za upravljanje je aktivna pri brzinama između 60–140 km/h.

Prikazane funkcije možda nisu standardne ili dostupne za sve stilove i opcije motora.