Skip to content

Volvo XC60

Laki hibrid

Volvo XC60

Volvo XC60

Laki hibrid
Srebrni Volvo XC60 stoji ispred kamenog zida.

Pametniji XC60.

Ovo je dinamični SUV srednje veličine – a uz osvježene detalje dizajna i ugrađene Google usluge, pametniji je nego ikada.

8,3–9,6

l/100 km*

360°

Kamera

95%

Prečišćavanje vazduha u kabini

Google

Ugrađeno

Žena gleda Volvo XC60.
Krupni plan enterijera sa sjedištima od mješavine vune, bez kože, u modelu XC60.
Jedna spoljašnja zadnja svjetla na modelu Volvo XC60.
Žena gleda Volvo XC60.
Krupni plan enterijera sa sjedištima od mješavine vune, bez kože, u modelu XC60.
Jedna spoljašnja zadnja svjetla na modelu Volvo XC60.
Unutrašnjost Volvo automobila, kristalna ručica mjenjača od originalnog švedskog kristala iz Orreforsa.
Otvorena vrata prtljažnika i držač za bicikl zakačen na kuku za vuču, savijen nadolje, na zadnjem kraju modela XC60.
Srebrni Volvo XC60 sa panoramskim korovom pored kamenog zida.

Prepustite se vrhunskom iskustvu koje pružaju medijski i zvučni sadržaji.

Google usluge vam omogućavaju upravljanje bez pomoći ruku u SUV modelu XC60. Uz poznati interfejs možete uživati u zabavi i ostati u kontaktu s prijateljima, članovima porodice i kolegama – samo pomoću glasa. Uz pristup aplikacijama u usluzi Google Play i opcionalnim Bowers & Wilkins ozvučenjem, vi, vaš automobil i vaš život nikada niste bili bliži.

Google Assistant

Kontrole bez pomoću ruku u automobilu.

Bowers & Wilkins zvučnici u modelu Volvo XC60.
Bawers & Wilkins

Uživajte u vrhunskim audio performansama.

Google Play

Ostanite povezani sa svojim digitalnim životom.

Volvo XC60 sa naprednom tehnologijom podrške vozaču.
Napredni prečistač vazduha u modelu Volvo XC60 pomaže vama i vašim putnicima da uživate u boljem i zdravijem kvalitetu vazduha.
Spoljašnjost zadnjeg kraja srebrnog modela Volvo XC60.

Intuitivno vaš.

Volvo XC60 sa naprednom tehnologijom podrške vozaču.
Ruka pomoći

Naša napredna tehnologija podrške vam vozaču pomaže da zadržite automobil u sredini trake, obavještava vas kada je vrijeme da nastavite vožnju i čak u potpunosti zaustavlja vozilo u slučaju da vozač ne reaguje.

Napredni prečistač vazduha u modelu Volvo XC60 pomaže vama i vašim putnicima da uživate u boljem i zdravijem kvalitetu vazduha.
Čistiji vazduh u kabini

Napredni prečistač vazduha u našem sistemu za kvalitet vazduha, prvom na svijetu, sprečava ulazak u kabinu do 95 procenata PM 2,5 čestica. Tako ćete i vi vaši putnici uživati u boljem i kvalitetnijem vazduhu, bez obzira na spoljašnje uslove.

Spoljašnjost zadnjeg kraja srebrnog modela Volvo XC60.
Precizno podesite vožnju

Uz aktivnu šasiju sa vazdušnim vješanjem koje se samostalno prilagođava na svim točkovima vaš SUV XC60 je još dinamičniji i prefinjeniji. Pet različitih podešavanja – Comfort, Eco, Dynamic, Off Road i Individual – omogućavaju da prilagodite šasiju željenom stilu vožnje.

Head-up prikaz u Volvo automobilu s prikazanom brzinom vožnje i navigacijom na vjetrobranskom staklu.
Budite uvijek fokusirani

Head-up prikaz vam omogućava da pratite brzinu i detaljnu navigaciju, odgovarate na telefonske pozive i još mnogo toga. Bez skretanja pažnje s puta.

Spoljašnjost panoramskog krova na modelu Volvo XC60.
Otvoreno nebo

Uz panoramski krov koji može da se otvori nagibno i potpuno, možete izbrisati granice između sjajnog krajolika i kabine te uživati u svježem vazduhu i otvorenom nebu.

Namjenski prostor za odlaganje pametnog telefona s bežičnim brzim punjenjem za kompatibilne uređaje u modelu Volvo XC60.
Bežično punjenje uređaja

Izaberite naš paket digitalnih usluga i uživajte u jednostavnom, urednom, bežičnom brzom punjenju kompatibilnih uređaja u namjenskom prostoru za odlaganje.

Spoljašnjost prednjeg dijela lakog hibrida Volvo XC60.

Potpomognuta bezbjednost. To nam je u genima.

Potpomognuta bezbjednost. To nam je u genima.

Naš informativni sistem za mrtvi ugao (Blind Spot Information System – BLIS) pruža aktivnu podršku prilikom promjene trake. Ako postoji rizik od sudara s drugim vozilima u susjednoj traci, BLIS može suptilno prilagoditi upravljanje i pomoći vam da sačuvate sebe, svoj automobil i one koje volite.

I danju i noću, naša inteligentna tehnologija pomoći za bezbjednost vam pomaže da otkrijete i izbjegnete druga vozila, pješake, bicikliste i velike životinje. Ona prvo upozori vozača, a zatim automatski koči ako vozač ne reaguje.*

Upozorenje o dolazećem saobraćaju s automatskim kočenjem pomaže vozaču kada ima ograničen pregled prilikom vožnje unazad. Ovaj sistem može da otkrije vozila koja prolaze iza i, po potrebi, primjeni automatsko kočenje.**

* Vozila, pješaci i biciklisti koji se kreću u smjeru automobila mogu se otkriti pri određenim brzinama i pod određenim uslovima. Sistemi detekcije zavise od osvjetljavanja objekata i zahtijevaju da prednja i zadnja svjetla budu uključena po mraku. Vozač je u svakom trenutku odgovoran za bezbjednu vožnju.

** Funkcije podrške vozaču ne mogu zamijeniti pažnju i rasuđivanje vozača. Upozorenje o dolazećem saobraćaju može imati ograničene funkcije u određenim situacijama. Intervencija kočenja je aktivna samo pri manjim brzinama.*** Funkcije podrške vozaču ne mogu zamijeniti pažnju i rasuđivanje vozača. Podrška za upravljanje je aktivna pri brzinama između 60–140 km/h.

Potpomognuta bezbjednost. To nam je u genima.

Navedene karakteristike možda nisu standardne ili dostupne za sve stilove i opcije motora.

Google, Google Play i Google mape su zaštitni znakovi kompanije Google LLC.