Volvo iz velike visine u apstraktnom bijelom okruženju.Pametni telefon na postolju sa osvjetljenim praznim bijelim ekranom.Metalni znak Volvo.

Aplikacija Volvo Cars

Aplikacija Volvo Cars

Jedna aplikacija. Sve što je Volvo.

Jedna aplikacija. Sve što je Volvo.

Aplikacija Volvo On Call je sada Volvo Cars.

Aplikacija Volvo On Call je sada Volvo Cars.

Otkrijte usluge* koje omogućavaju praktično i prijatno Volvo iskustvo.

Pratite nivoe napunjenosti i potrošnju električne energije na svom potpuno električnom ili plug-in hibridnom Volvo automobilu.

Daljinski pokrenite, zaustavite ili postavite tajmer za grijanje ili hlađenje unaprijed.

Daljinski zaključajte i otključajte svoj Volvo pomoću telefona i uživajte u povećanoj bezbjednosti.

Zakažite sljedeći termin za servisiranje pomoću aplikacije.

Sve na jednom mjestu – informacije, priručnici i podrška koja vam omogućava da iskoristite sve prednosti Volvo automobila.

Volvo iz velike visine u apstraktnom bijelom okruženju.Pametni telefon na postolju sa osvjetljenim praznim bijelim ekranom.
Metalni znak Volvo.

Doživite više

Skenirajte QR kod da biste preuzeli aplikaciju Volvo Cars na mobilnom telefonu.

Preuzmite aplikaciju Volvo Cars na mobilnom telefonu.

Logotip App Store.

Dostupno za:

Logotip App Store.Logotip Google Play.
Logotip App Store.

Najčešća pitanja

Aplikacija Volvo Cars je usluga koja će vam svakodnevni život učiniti jednostavnijim i pomoći vam da bolje iskoristite prednosti Volvo automobila. Sadržaj i funkcije su posebno optimizovani za vaš automobil i usluge. Ova aplikacija pruža informacije, priručnike, podršku, zakazivanje servisa i, kod povezanih automobila, status automobila i daljinsko upravljanje korisnim funkcijama vozila.

Da, aplikacija Volvo On Call je promijenila ime i sada se zove Volvo Cars. Ova aplikacija se neprekidno razvija i poboljšava. U tom procesu dodajemo mnoge uzbudljive i korisne funkcije i sadržaje.

Aplikacija Volvo Cars sadrži informacije i priručnike za vaš automobil, podršku kada vam je potrebna i prečice za zakazivanje servisa. Vlasnicima povezanog automobila / pretplate na Volvo Cars dostupne su i daljinske usluge. Imajte u vidu da sadržaj i funkcionalnost aplikacije zavisi od vašeg automobila i usluga koje su dostupne u vašem području. U maloprodajnom centru kompanije Volvo možete da dobijete više detalja.

Aplikacija Volvo Cars je besplatna i može da se preuzme sa lokacija na kojima su dostupne aplikacije. Neke digitalne usluge imaju dodatnu cijenu. Obratite se maloprodajnom centru kompanije Volvo za više detalja.

Ne, sve se normalno nastavlja i ne morate ništa da radite. Promijenio se samo naziv.

Na kartici automobila pronaći ćete odjeljak za „otvaranje priručnika“. Tu možete pretraživanjem pronaći ono što vam je potrebno da biste riješili problem.

U aplikaciji postoji namjenska oblast za podršku u kojoj se možete direktno obratiti asistentu.

Volvo ID je vaš jedinstveni nalog za Volvo Cars. On služi kao akreditivi za pristup svim proizvodima i uslugama, kako bismo mogli da vas identifikujemo kao klijenta ili korisnika. Možete da kreirate Volvo ID u trenutku kada instalirate aplikaciju i kada je prvi put otvorite.

Da li ste zaboravili lozinku? Da biste ponovo postavili lozinku, pratite sljedeća uputstva:

Putem veb-sajta Volvo Cars
1. Lozinku možete promijeniti direktno na veb-sajtu Volvo Cars 2. Opcije za upravljanje Volvo ID-om možete da pronađete u meniju u gornjem desnom uglu 3. Unesite korisničko ime za svoj Volvo ID (adresa e-pošte / broj mobilnog telefona)     - Dobićete poruku sa vezom koju možete da iskoristite za postavljanje nove lozinke

U aplikaciji Volvo Cars
1. Pokrenite aplikaciju Volvo Cars 2. Izaberite opciju „Prijavljivanje“ 3. Pritisnite „Zaboravljena lozinka?“ i pratite uputstva

Za dodatnu pomoć sa prijavljivanjem obratite se lokalnom Volvo maloprodajnom centru ili službi za korisnike kompanije Volvo Cars.

Volvo Cars aplikacija

Volvo Cars aplikacija

Jedna aplikacija. Sve Volvo.

Aplikacija Volvo On Call sada je aplikacija Volvo Cars. Otkrijte usluge* koje omogućuju praktično i ugodno Volvo iskustvo.

*Usluge dostupne u aplikaciji Volvo Cars se razlikuju u zavisnosti od modela i tržišta. Obratite se lokalnom Volvo maloprodajnom centru ili službi za korisnike kompanije Volvo Cars za više informacija o svom automobilu i tržištu.

Google Play je zaštitni znak kompanije Google LLC.