Širokougaona slika leve strane plug-in hibrida Volvo S90 parkiranog ispred velike betonske strukture.

Očekujte još. Prigrlite novine i kontrolišite putovanje. Upoznajte našu luksuznu priključnu hibridnu limuzinu sa ugrađenim Google-om.

Slika prednje strane plug-in hibrida Volvo S90 koji se puni preko svetlosne kutije.
Širokougaona slika leve strane i delimični prikaz prednjeg dela plug-in hibrida Volvo S90 parkiranog ispred velike betonske strukture.
Slika kabla za punjenje priključenog na plug-in hibrid Volvo S90.

90

Domet

455

Snaga

17

Emisije CO2

0,7

Potrošnja goriva

Dodajte električnu snagu svakodnevnu vožnju i uživajte u priključnom hibridu koji gleda u budućnost, bez ugrožavanja današnjeg iskustva.

S90 Recharge će brže dopuniti energiju kako bi se brže napunio od 0 do 100% za 3 sata, uz naš novi ugrađeni dvofazni punjač od 6,4 kW, što Vam pruža više vremena vožnje samo na struju, pa ćete preći više kilometara.*

Uz pogon na jednu pedalu i pogon na sve točkove, S90 Recharge je agilan, uz opuštenu kontrolu i opuštenu, ali moćnu vožnju.

Domet, emisije CO2 i potrošnja goriva su zasnovani na WLTP podacima dobijenim u određenim uslovima testiranja za plug-in hibrid S90 Recharge T8 AWD. Stvarni domet, emisije CO2 i potrošnja goriva koji se postižu u stvarnim uslovima variraju u zavisnosti od ponašanja u vožnji i drugih spoljnih faktora. Cifre su preliminarne i konačna sertifikacija vozila je u toku. Otvorite pune Specifikacije da biste pregledali druge opcije napajanja. * Da biste imali koristi od kraćeg vremena punjenja koje naš novi ugrađeni punjač može da pruži, potrebno je da punite trofaznim punjačem. Vreme punjenja je preliminarno i izvedeno na osnovu procena i proračunavanja kompanije Volvo Cars i ovi ishodi nisu garantovani. Imajte na umu i da vreme punjenja zavisi i od faktora kao što su spoljna temperatura, trenutna temperatura baterije, oprema za punjenje, stanje baterije i stanje automobila. Sertifikacija vozila je u toku.

Šta želite da znate o priključnom hibridu S90 Recharge?

Koje Google aplikacije i usluge su ugrađene u S90 Recharge?

U S90 Recharge ugrađene su Google mape, Google pomoćnik i Google Play.

Da li plug-in hibrid Volvo S90 Recharge ima Apple CarPlay?

Da, Apple CarPlay je standardni softver u automobilu S90 Recharge.*

* Apple CarPlay može da se koristi samo u kombinaciji sa uređajem iPhone 5 ili novijim modelima. Apple CarPlay i iPhone su pod zaštitnim znakom kompanije Apple Inc.

Da li digitalne usluge podrazumevaju pretplatu?

Da, uključene su najviše četiri godine pristupa uslugama. Nakon toga možete da kupite produženje pretplate ako želite da nastavite da koristite sve obuhvaćene usluge.

Kada počinje pretplata na digitalne usluge i koliko dugo traje?

Pretplata traje najduže četiri godine. Ako je automobil nov, ovaj period počinje od datuma isporuke u prodajnom salonu. Pretplata je povezana sa automobilom. Tako da, u slučaju da se automobil proda, preostalo vreme pretplate se prenosi na sledećeg vlasnika/korisnika.

Da li su svi podaci potrebni za korišćenje paketa digitalnih usluga uključeni?

Ne. Moraćete da povežete sopstveni uređaj preko Bluetooth-a i da koristite sopstveni paket za podatke kako biste pristupili ovim uslugama.

Saznajte više o vožnji Volvo priključnog hibridnog automobila.

Koliko traje punjenje priključnog hibridnog automobila?

Da li želite da saznate više o našim priključnim hibridnim automobilima i našoj ponudi?

Želite li saznati više o našim potpuno električnim ili plug-in hibridnim modelima?

Prikazane karakteristike možda nisu standardne ili dostupne za sve nivoe opreme i opcije pogonskog sklopa.

Google, Google Play i Google Maps su žigovi kompanije Google LLC.