Spremnost. Avantura. Prostranost. Ugrađen Google. Upoznajte naš karavan spreman za sve – stvoren za sva mesta na koja život može da Vas navede.

Volan, instrument tabla i ekran osetljiv na dodir za informacije i zabavu u automobilu Volvo V60 Cross Country.
Optimizujte utovar uz novi održiviji Volvo Cars krovni kofer.
Dodatna stabilnost i prianjanje uz velike točkove automobila Volvo V60 Cross Country.

Uslovi na putu mogu da variraju. Ipak, napredna tehnologija vožnje vas drži baš na mestu na kom želite da budete.

Zadržite kontrolu

Vremenske prilike i uslovi na putu ne sarađuju baš uvek. U automobilu V60 Cross Country, napredna tehnologija i pametni dizajn mogu da stvore iskustvo koje bolje možete da kontrolišete.

Projektovan za uzbuđenje

Uz pogon na sve točkove, režim za vožnju van puta, veliko odstojanje od tla, kontrolu spuštanja nizbrdo i zadnje vazdušno oslanjanje, V60 Cross Country može da optimizuje trakciju, prianjanje i bezbednost kako biste mogli da uživate u uzbudljivoj vožnji.

Blagi hibrid

Naši blagi hibridi obnavljaju energiju stvorenu kočenjem i čuvaju je u bateriji od 48 V. Kada se ova energija koristi, potrošnja goriva i emisije izduvnih gasova se smanjuju.

Gde god vas avantura povede. Kreirajte i uživajte u enterijeru koji odražava vas i vaš život.

Šta želite da znate o automobilu V60 Cross Country?

U V60 Cross Country ugrađene su Google mape, Google pomoćnik i Google Play.

Da, Apple CarPlay je standardni softver u automobilu V60 Cross Country.*

* Apple CarPlay može da se koristi samo u kombinaciji sa uređajem iPhone 5 ili novijim modelima. Apple CarPlay i iPhone su pod zaštitnim znakom kompanije Apple Inc.

Da, uključene su najviše četiri godine pristupa uslugama. Nakon toga možete da kupite produženje pretplate ako želite da nastavite da koristite sve obuhvaćene usluge.

Pretplata traje najduže četiri godine. Ako je automobil nov, ovaj period počinje od datuma isporuke u prodajnom salonu. Pretplata je povezana sa automobilom. Tako da, u slučaju da se automobil proda, preostalo vreme pretplate se prenosi na sledećeg vlasnika/korisnika.

Ne. Moraćete da povežete sopstveni uređaj preko Bluetooth-a i da koristite sopstveni paket za podatke kako biste pristupili ovim uslugama.

Prikazane karakteristike možda nisu standardne ili dostupne za sve nivoe opreme i opcije pogonskog sklopa.

Google, Google Play i Google Maps su žigovi kompanije Google LLC.