V90 Cross Country Automobil za beg.

Dizajniran za istraživanje života.
Dizajnirajte svoj

Istražite funkcije

Prikazane karakteristike možda nisu standardne ili dostupne za sve stilove i opcije motora.

Pogledajte detaljne specifikacije
Zavladajte bilo kojim putem

Kiša, led, susnežica, sneg - samo krenite. Tehnologija za pomoć vozaču i napredni pogon na sve točkove kombinuju se kako bi stvorili najodgovornije iskustvo u vožnji u gotovo svim uslovima na putu.

Izađite

Nastavite da se krećete. Pogon na sve točkove, off road režim vožnje, kontrola spuštanja sa brda, veliki točkovi i dovoljna udaljenost od tla odvešće Vas gde poželite - bez obzira na to koliko želite biti izvan mreže.

Rafinisan pogon

Naš blagi hibridni pogonski sklop štedi Vam gorivo povratom energije prilikom kočenja. Uživajte u sofisticiranoj vožnji odmah nakon kretanja.

Održavajte svoj nivo

Zadnje vazdušno ogibljenje reaguje trenutno za održavanje visine, stabilnosti i udobnosti, čineći svaku vožnju glatkom, bez obzira koliko prtljaga nosite.

Napravite razliku

Istražite razlike u osveženom eksterijeru koji sadrži novu rešetku, novi spojler, kliznu ploču i nova full LED zadnja svetla.

Istražite svoj prostor

Prostrana i proširiva prostornost pruža Vam puno slobode za opušteno putovanje, bez obzira koliko avanturističko bilo Vaše putovanje. Okupite čitavu porodicu, spakujte svu opremu i krenite u elegantni beg.

Osigurajte svoje mesto

Četiri kamere visoke rezolucije imaju ugao gledanja od 360° i pružaju Vam pogled na parking iz ptičje perspektive, tako da možete sa pouzdanjem ući i izaći iz bilo kog zatvorenog prostora, bez obzira koliko je lokacija zavučena i prepuna.

Otvoreno nebo

Otvoren i nagnut panoramski krov omogućava Vam trenutno uživanje u vazduhu i pogledu napolje. Otvoreno nebo na dohvat ruke - postoji više od jednog načina uživanja na otvorenom.

Pogledajte bliže

Istražite naš V90 Cross Country sa našim interaktivnim pogledom od 360 °.

TapToExplore
360view Backto360view
m23620w17360exp

Preduzmite naredni korak

Kreirajte svoj V90 Cross Country

Kreirajte V90 Cross Country prilagođen Vama i Vašem životu.

Zakažite test vožnju

Doživite jedinstveno iskustvo

Pronađite zastupnika

Pronađite najbližeg zastupnika