Our News

Novi, potpuno električni Volvo EX90: početak nove ere za Volvo Cars

8. НОВ 2022.

Prvi, potpuno električni SUV sa sedam sedišta podiže naše uopšteno visoke standarde bezbednosti i održivijeg načina života.

Volvo EX90: osmišljen da bude elegantan, bezbedan i efikasan

31. ОКТ 2022.

Svako vozilo Volvo karakteriše savršena harmonija oblika, funkcionalnosti i tehničkih inovacija. To se naročito odražava u našem nadolazećem, potpuno električnom modelu Volvo EX90.

Softver iz same kompanije: nova aplikacija Range Assistant za električne automobile

19. ОКТ 2021.

Uskoro pokrećemo novo automatsko ažuriranje softvera za naše potpuno električne Volvo automobile. Softverski paket sadrži i novu aplikaciju za automobil koja je razvijena u samoj kompaniji: Range Assistant.

Mi smo novi vlasnici fabrike Lućiao

18. ОКТ 2021.

Postigli smo dogovor sa kompanijom Geely da preuzmemo potpuno vlasništvo nad našom fabrikom za proizvodnju u Luqiao u Kini – što znači da ćemo za nekoliko godina posedovati sve fabrike koje proizvode naše automobile.

C40 Recharge trenutno na ulici

7. ОКТ 2021.

Električan je, u njemu nema kože i za njim se svi okreću – štaviše, prvi C40 namenjen kupcu danas izlazi sa proizvodne linije.

Bolji domet i punjenje za električne Volvo automobile sledeće generacije.

2. СЕП 2021.

Kako se ubrzano krećemo ka tome da postanemo kompanija koja proizvodi samo potpuno električne automobile, približavamo i razvoj i proizvodnju baterija kod nas.

Pružiti ljudima snažnije baterije

31. АВГ 2021.

Proširujemo asortiman našeg popularnog potpuno električnog modela XC40 Recharge novom varijantom sa jednim elektromotorom.