Pogled sa boka na Volvo 360c, parkiran na kaldrmi

360c

Novi način putovanja

Budućnost je električna, autonomna i povezana

Zašto leteti kada možete biti voženi?

Zamislite da imate rani jutarnji sastanak u susednom gradu. Postoje dve opcije kako možete tamo doći: kratak let do lokalnog aerodroma ili potpuno autonomno električno rešenje putovanja koje vas može dovesti skroz do mesta sastanka, bez check-ina, čekanja u redovima, kašnjenja letova, sigurnosnih provera i svega ostalog što je deo vazdušnog putovanja. Šta bi ste odabrali?
Pogled iz ptičije perspektive na ženu koja spava dok se vozi u svom Volvou 360c

Personalizovan, udoban, prikladan

U ne tako dalekoj budućnosti vidimo svet u komu će autonomna električna vozila biti rešenje za sve lične potrebe mobilnosti. Razvili smo 360c kako bismo svoju viziju pretvorili u stvarnost. Potrebe individualne mobilnosti se razvijaju. Rešenja moraju pružiti sigurna, ekološki osveštena, ali personalizovana i prijatna iskustva putovanja. U porastu su opcije car share-a i pretplatničkih usluga. Verujemo da će mnogi ljudi želeti imati sopstveni automobil, ali drugi će se odlučiti za alternativna rešenja mobilnosti kada postanu dostupna. Verujemo da će ovaj oblik rešenja mobilnosti biti sveprisutan i promeniti prirodu naših putovanja i načina na koji planiramo i gradimo gradove.
Prednji deo Volvo 360c parkiranog ispred kuće

Maksimalno iskoristite vreme

360c donosi niz iskustava na temelju vaših potreba

Unutrašnjost Volvo 360c sa stolom i ugrađenim frižiderom za pića
Uživajte

360c uključuje nekoliko postavki koje vam pomažu da se opustite ili zabavite na svom putovanju uz sve potrebne udobnosti.

Dve žene uživaju u razgovoru unutar prostranog Volvo 360c
Posao

Mobilno, u potpunosti povezano mesto za sastanak i radni prostor znači da možete rešavati stvari u pokretu.

Žena uživa u Volvo autonomnoj vožnji koristeći vreme za spavanje
San

Putujete tokom noći zbog jutarnjeg sastanka? Zašto ne biste iskoristili spavaću kabinu koja će vas dovesti do željenog odredišta, a vi ćete biti sveži i odmorni?

Pogled iz vazduha na 360c koji se zaustavlja ispred pešačkog prelaza

Volvo bezbednost

360c takođe predlaže standardizovani komunikacioni sistem za autonomna vozila koji će omogućiti drugim učesnicima u saobraćaju i autonomnim vozilima da shvate šta će 360c uraditi. Verujemo da će takav standardizovani sistem igrati važnu ulogu u stvaranju sigurnog i ugodnog putovanja u autonomnom vozilu.
360c parkiran iza kuće sa otvorenim suvozačevim vratima

Putovanje bez osećaja krivice

360c donosi viziju održivog putovanja. 360c vozila su u potpunosti električna i autonomna te omogućavaju ljudima slobodu pokreta na ugodan i jednostavan način. Nema više odloženih letova ili pregleda prtljaga. 360c je dizajniran da vas dovede od tačke A do tačke B.

Urbani dizajn

Promenljiva priroda potrebe lične mobilnosti znači da ćemo morati da obratimo pažnju na koji način su naša infrastruktura i gradovi građeni. Uz mobilna rešenja na zahtev, potreba za parkiranjem u centru grada će biti smanjena i tako otvoriti mesta za život, trgovinu ili rekreaciju.
Volvo 360c u vožnji kroz garažu