Istaknute funkcije

Povezan sa vašim životom, bezbednošću i zadovoljstvom. Otkrijte zaista luksuznu limuzinu.

Ugrađen Google

Udobnost i tehnologija

* Daljinske usluge aplikacije Volvo Cars su omogućene putem pretplate na digitalne usluge. One su uključene najduže četiri godine od datuma predaje u maloprodaji ako je automobil nov. Nakon tog perioda važe novi uslovi i odredbe.

Uzbudljiva reprodukcija zvuka

Dizajniran za one koji traže izvrsne zvučne performanse. Ovaj vrhunski opcionalni zvučni sistem snage 1400 W donosi izvanredno jasnu i realističnu muziku, a optimizuje detalje i rezoluciju, pa vam omogućava da čujete pesmu onako kako je izvođač zamislio.

Oživite muziku

19 precizno podešenih hi-fi zvučnika i inovativni sabvufer sa vazdušnom ventilacijom prilagođeni dizajnu kabine vašeg Volvo automobila pružaju impresivan sveobuhvatni zvuk, gde god da sedite. Muzičko iskustvo koje zaista možete da osetite.

Odaberite sobu

Jedinstvena tehnologija transformacije sobe rekreira akustiku određene prostorije. Odaberite neki od četiri režima sobe, uključujući „studio”, „individualna pozornica”, „koncertna dvorana” i „džez klub”.

Bowers & Wilkins hi-fi audio sistem

Bowers & Wilkins zvučnici u Volvou S90.

Dodatna bezbednost

* Funkcije podrške vozaču nisu zamena za vozačevu pažnju i prosuđivanje. Podrška za upravljanje je aktivna pri brzinama od 60–140 km/h.
** Vozila, pešaci i biciklisti koji se kreću u istom smeru kao i vozilo mogu da se detektuju pod određenim uslovima i pri određenim brzinama. Sistemi detekcije zavise od osvetljenja predmeta i za njih je neophodno da prednja i zadnja svetla rade kada je mrak. Vozač je uvek odgovoran za bezbednu vožnju.
*** Funkcije podrške vozaču nisu zamena za vozačevu pažnju i prosuđivanje. Cross traffic alert može imati ograničenu funkcionalnost u određenim situacijama. Intervencija kočenja aktivna je samo pri nižim brzinama.