Istaknute funkcije

Otkrijte kako funkcije povezivanja, udobnosti i bezbednosti definišu karakter karavana V60.

Ugrađen Google

Najbolja navigacija u klasi

Pošto su Google mape neprimetno integrisane u V60, informacije o saobraćaju u realnom vremenu i automatsko preusmeravanje vam pomažu da lakše stignete na odredište.

Udobnost i tehnologija

Napredni prečišćivač vazduha u automobilu Volvo S60 Recharge pomaže vama i vašim putnicima da uživate u boljem i zdravijem kvalitetu vazduha.Čistiji vazduh u kabini

Napredni sistem za prečišćavanje vazduha, naš prvi sistem za kvalitet vazduha na svetu, sprečava da do 95 procenata opasnih PM 2,5 čestica uđe u kabinu. Pomaže vama i vašim putnicima da uživate u boljem i zdravijem kvalitetu vazduha, bez obzira na spoljne uslove. Možete i da pratite nivoe čestica i polena van automobila.

Ruka pomoći

Naša napredna tehnologija za pomoć vozaču može da vam pomogne da održavate bezbedno rastojanje od automobila ispred vas tako što prilagođava brzinu, da vam zadrži automobil na sredini trake, da vas obavesti kada je vreme da nastavite vožnju i čak da potpuno zaustavi vozilo u slučaju da vozač ne reaguje.

Daljinske usluge u aplikaciji Volvo Cars za dodatnu svakodnevnu praktičnost.Daljinske usluge u aplikaciji

Pretplatite se na paket digitalnih usluga i uživajte u potpunom pristupu svim daljinskim uslugama u aplikaciji Volvo Cars, uključujući zaključavanje i otključavanje, predčišćenje kabine i grejanje i hlađenje kabine.*

Head-up displej prikazuje brzinu vožnje i navigaciju na vetrobranskom staklu.Ostanite usredsređeni

Prikaz pred vama vam omogućava da pratite brzinu, sledite detaljnu navigaciju i još mnogo toga. Sve bez skretanja pogleda sa puta. Osvetljenost prikaza pred vama se automatski prilagođava uslovima osvetljenja i možete da podesite sistem prema svojim željama.

Čistiji vazduh u kabini

Napredni sistem za prečišćavanje vazduha, naš prvi sistem za kvalitet vazduha na svetu, sprečava da do 95 procenata opasnih PM 2,5 čestica uđe u kabinu. Pomaže vama i vašim putnicima da uživate u boljem i zdravijem kvalitetu vazduha, bez obzira na spoljne uslove. Možete i da pratite nivoe čestica i polena van automobila.

* Daljinske usluge aplikacije Volvo Cars su omogućene putem pretplate na digitalne usluge. One su uključene najduže četiri godine od datuma predaje u maloprodaji ako je automobil nov. Nakon tog perioda važe novi uslovi i odredbe.

Uzbudljiva reprodukcija zvuka

Dizajniran za one koji traže izvrsne zvučne performanse. Ovaj vrhunski opcionalni zvučni sistem snage 1400 W donosi izvanredno jasnu i realističnu muziku, a optimizuje detalje i rezoluciju, pa vam omogućava da čujete pesmu onako kako je izvođač zamislio.

Oživite muziku

15 precizno podešenih hi-fi zvučnika i inovativni sabvufer sa vazdušnom ventilacijom prilagođeni dizajnu kabine vašeg Volvo automobila pružaju impresivan sveobuhvatni zvuk, gde god da sedite. Muzičko iskustvo koje zaista možete da osetite.

Odaberite sobu

Jedinstvena tehnologija transformacije sobe rekreira akustiku određene prostorije. Odaberite neki od četiri režima sobe, uključujući „studio”, „individualna pozornica”, „koncertna dvorana” i „džez klub”.

Bowers & Wilkins hi-fi audio sistem

Bowers & Wilkins zvučnici u karavanu Volvo V60.

Dodatna bezbednost

U rikverc bez brige

Upozorenje na unakrsni saobraćaj uz automatsko kočenje pruža podršku vozaču kada ide unazad, a pogled mu je ograničen. Sistem može da detektuje vozila koja prolaze iza i, ako je potrebno, primeni automatsko kočenje.*

* Funkcije podrške vozaču nisu zamena za vozačevu pažnju i prosuđivanje. Cross traffic alert može imati ograničenu funkcionalnost u određenim situacijama. Intervencija kočenja aktivna je samo pri nižim brzinama.
** Vozila, pešaci i biciklisti koji se kreću u istom smeru kao i vozilo mogu da se detektuju pod određenim uslovima i pri određenim brzinama. Sistemi detekcije zavise od osvetljenja predmeta i za njih je neophodno da prednja i zadnja svetla rade kada je mrak. Vozač je uvek odgovoran za bezbednu vožnju.
*** Funkcije podrške vozaču nisu zamena za vozačevu pažnju i prosuđivanje. Podrška za upravljanje je aktivna pri brzinama od 60–140 km/h.

Prikazane karakteristike možda nisu standardne ili dostupne za sve nivoe opreme i opcije pogonskog sklopa.

Google, Google Play i Google Maps su žigovi kompanije Google LLC.