S90. Recharge

Modeloni makinën tuaj S90. Recharge

Elegante, intuitive dhe e përgjegjshme. Ky është modeli më i mirë sedan plug-in hibrid i luksit skandinav.

Elegante, intuitive dhe e përgjegjshme. Ky është modeli më i mirë sedan plug-in hibrid i luksit skandinav.

Shkoni në fillim
https://cas.volvocars.com/image/dynamic/MY24_2317/234/exterior-v3/G7/74000/RA0000/R188/TC05/_/_/_/GR03/T101/TJ01/NP02/TM02/_/CB03/_/JB0A/T214/LF01/_/VP09/FH02/_/_/_/_/_/default.jpg?market=al&client=gox-graph%7ccar-config&angle=4&w=600&bg=descriptive-studio

Zgjidhni nivelin tuaj

https://cas.volvocars.com/image/dynamic/MY24_2317/234/exterior-v3/G7/74000/RA0000/R188/TC05/_/_/_/GR03/T101/TJ01/NP02/TM02/_/CB03/_/JB0A/T214/LF01/_/VP09/FH02/_/_/_/_/_/default.jpg?market=al&client=gox-graph%7ccar-config&angle=4&w=600&bg=descriptive-studio

Core

Niveli standard i pajimit për një ngarje të lidhur dhe të qëndrueshme.

Mohim LigjorImazhet dhe fotografitë në këtë faqe interneti janë vetëm për udhëzime të përgjithshme dhe nuk pasqyrojnë domosdoshmërisht specifikat ose veçoritë e sakta të modelit në fjalë. Ju lutemi konfirmoni specifikimet e sakta, veçoritë dhe disponueshmërinë me përfaqësinëtuaj lokale Volvo.