Asgjë pa ty. Një SUV me përmasa mesatare që ju mbështet çdo ditë. Njësia e re matëse e performancës.

Një Volvo XC60 Recharge që karikohet, të lidhur me një shtyllë karikimi.
Dizajni i ri aerodinamik i timonit në një Volvo XC60 Recharge.
Një Volvo XC60 Recharge që karikohet, të lidhur me një shtyllë karikimi.
Dizajni i ri aerodinamik i timonit në një Volvo XC60 Recharge.
Pjesa e përparme e një makine Volvo XC60 Recharge me derën e shoferit të hapur.
Brenda një Volvo XC60 Recharge, një marsh kristali krijuar me kristale origjinale suedeze nga Orrefors.
Pjesa e jashtme përpara e Volvo XC60 Recharge me grilën e përparme ikonike dhe dizajnin e fenerëve.
Pjesa e jashtme e përparme e një Volvo XC60 Recharge.
Një nga dritat e pasme të jashtme të një makine Volvo XC60 Recharge.
Një derë bagazhi e hapur dhe një mbajtëse biçikletash e lidhur me një shufër tërheqëse të palosur në pjesën e pasme të një Volvo XC60 Recharge.
Pamja anësore e një makine Volvo XC60 Recharge ngjyrë argjendi duke u karikuar në një pikë karikimi.

Ripërkufizoni eksperiencën tuaj. Jeni një hap më afër lëvizjes më të kujdesshme.

78

km

Autonomia elektrike

455

hp

Fuqia

22

g/km

Emetimet e CO2

1

l/100 km

Konsumi i karburantit

Pa kompromise

Shtoni fuqinë elektrike në udhëtimet tuaja të përditshme dhe shijoni një makinë hibride me prizë që merr në konsideratë të ardhmen pa bërë kompromise për eksperiencën tuaj të sotme.

Karikoni më zgjuar, karikoni më shpejt

XC60 Recharge juaj do ta rimbushë energjinë e tij më shpejt për t'u karikuar nga 0 në 100 për qind në tre orë me karikuesin tonë të ri 2-fazor 6,4 kW në bord, duke ju dhënë kohë të pastër elektrike drejtimi që mbulon më shumë kilometra të vëmendshëm.*

Shkathtësi në lëvizje

Me një lëvizje pedali dhe të gjitha rrotat aktive, XC60 Recharge reagon me shkathtësi duke ofruar një kontroll të qetë dhe një lëvizje të këndshme dhe të fuqishme.

Gama, emetimet e CO2 dhe konsumi i karburantit bazohen në të dhënat WLTP të marra në kushte specifike testimi për XC60 Recharge T8 AWD plug-in hybrid. Distanca reale e udhëtimit, emetimet e CO2 dhe konsumi i karburantit të realizuara në kushte reale ndryshojnë në varësi të sjelljes në drejtimin e makinës dhe faktorëve të tjerë të jashtëm. Shifrat janë paraprake, certifikimi përfundimtar i automjeteve është në pritje. Open full Specifications për të shqyrtuar opsionet e tjera powertrain.
* Për të përfituar nga koha më e shkurtër e karikimit që mund të ofrojë karikuesi ynë i ri në bord, ju duhet të karikoni me një karikues 3-fazor. Koha e karikimit është paraprake dhe vjen nga vlerësimet dhe llogaritjet e kryera nga Volvo Cars dhe këto rezultate nuk janë të garantuara. Kini parasysh se koha e karikimit mund të ndryshojë dhe varet nga faktorë të tillë si temperatura e ambientit të jashtëm, temperatura aktuale e baterisë, pajisjet e karikimit, gjendja e baterisë dhe gjendja e makinës. Certifikimi i automjeteve në pritje.

Detajet kanë rëndësi. Në prekje dhe në ndjesi, pjesa e brendshme është krijuar për të emocionuar zemrat dhe mendjet.

Më shumë nga çfarë dëshironi. Zhytyni në veçoritë inteligjente dhe teknologjinë mbështetëse.

Me Google të integruar
Pastruesi i ajrit
Sistemi audio Bowers & Wilkins
Ekrani i përparmë
Paralajmërim trafiku i kryqëzuar
Teknologjia e asistencës së sigurisë

Çfarë dëshironi të dini për makinën hibride me karikim XC60 Recharge?

Çfarë aplikacionesh dhe shërbimesh të Google janë të integruara në makinën XC60 Recharge?

XC60 Recharge ka aplikacionet Google Maps, Google Assistant dhe Google Play të integruara.

A ka Apple CarPlay makina hibride me karikim Volvo XC60 Recharge?

Po, Apple CarPlay është standarde në makinën Volvo XC60 Recharge.*

* Apple CarPlay mund të përdoret vetëm në kombinim me iPhone modeli 5 ose më vonë. Apple CarPlay dhe iPhone janë marka tregtare të Apple Inc.

A janë Shërbimet dixhitale një abonim?

Po, janë të përfshira deri në katër vite akses për shërbimet. Pas kësaj, mund të blini për ta vazhduar abonimin nëse dëshironi të vazhdoni t'i përdorni të gjitha shërbimet e përfshira.

Kur fillon abonimi i Shërbimeve dixhitale dhe për sa kohë zgjat?

Një abonim zgjat deri në katër vite. Nëse makina është e re, kjo periudhë fillon në datën e dorëzimit nga shitësi. Abonimi është i lidhur me makinën, kështu që në rast se makina shitet, koha e mbetur e abonimit i kalon përdoruesit/pronarit tjetër.

A janë të përfshira të gjitha të datat e nevojshme për ekzekutimin e Paketës së shërbimeve dixhitale?

Jo. Ju do të duhet të lidheni me pajisjen tuaj nëpërmjet Bluetooth dhe të përdorni planin e të dhënave tuaja personale për aksesin në këto shërbime.

A jeni gati për ta bërë kalimin?

Mësoni më shumë për lëvizjen me një makinë Volvo hibride me prizë.

Karikimi i makinës suaj Volvo

Sa kohë duhet për të karikuar një makinë hibride me prizë?

Makinat Plug-in hibrid

Jeni të interesuar të mësoni më shumë rreth makinave hibride me prizë dhe ofertës sonë?

Volvo Recharge

Dëshironi të mësoni më shumë për linjën tonë të makinave plotësisht elektrike dhe plug-in hibride.

Karakteristikat e përshkruara mund të mos jenë standarde ose të disponueshme për të gjitha nivelet e pajisjeve dhe opsionet e motorit.Google, Google Play dhe Google Maps janë marka tregtare të Google LLC.