EX30. Performance e madhe elektrike në një paketë të vogël.

Autonomia elektrike

(Deri në)

Koha e parashikuar e karikimit të shpejtë me lidhje DC

(10-80%)

kWh

Konsumim energjie

(për 100 km)

Akselerimi

(0-100 km/orë)

Soundbar

Soundbar elegant është pjesa qendrore e një sistemi audio me performancë të lartë.

Park Pilot Assist

EX30-ta mund të parkojë veten, të drejtojë, shtojë shpejtësinë dhe frenojë për ju.

Temat e ambientit

Pesë tema ndriçimi dhe tingulli krijojnë ambientin e Skandinavisë.

Zgjidhje të hapësirës ruajtëse inteligjente

Zgjidhjet praktike të hapësirave dhe një bagazh i gjithanshëm i shtojnë komoditetit dhe rehatisë.

Ngjyrat nga jashtë

Ngjyrë gri avull

Modelet e pjesës së brendshme

E ricikluar. E rinovuar. E rafinuar.

Ne kemi krijuar katër modele të brendshme të frymëzuar nga natyra për EX30-ën. Ato kombinojnë tapiceri me përziere në ngjyra të koordinuara bukur dhe dekor të bërë nga materiale të rinovueshme dhe të ricikluara.

Kabina me 5 vende e Volvo EX30 me një temë të dizajnit të brendshëm të quajtur "fllad".
Thurja e strukturuar Pixel i shton një ndjesi teknike brendësisë së "fllad".
Pamje nga afër e zonës inovative me shumë hapësira dhe mbajtëses së gotave të EX30-ës.

Fllad

Ftohtësia freskuese që kërkojmë në ditët me diell. Kërkoni për modele të veçanta në ngjyrat e buta.

Thurje Pixel dhe Nordico

Tapiceri

Pjesëz

Panele dekorative

Ditët e verës

Frymëzimi i dizajnit

Blu

Dekor i grilave të ajrit

Eksperienca e drejtimit

Intuitiv nga dizajni.

Kontrollet dhe ekranet më të thjeshta dhe të personalizueshme ndihmojnë për ta bërë drejtimin më pak të komplikuar dhe më intuitiv.

Pamje nga afër e ekranit qendror HD me prekje në stil tableti me madhësi 12.3 inç i EX30-ës.

Ekrani qendror në stil tableti me madhësi 12.3” shfaq informacionin e shoferit të lexueshëm me një shikim dhe kontrollet tuaja të preferuara në një ekran.

Risi

E avancuar si standard.

Përfitoni asistencën e shoferit dhe risitë e sigurisë të krijuara për t'ju mbajtur ju dhe përdoruesit e tjerë të rrugës më të sigurt.

Alarmi për hapjen e derës

Ne e kemi pajisur EX30-ën me një veçori të avancuar të sigurisë që ndihmon shoferët dhe pasagjerët të shmangin hapjen e derës kur ka çiklistë që po afrohen nga pas.

Materialet

Nga mbetjet tek dekori.

Krijuar për të emetuar sa më pak mbetje karboni se çdo makinë Volvo deri më sot, EX30-ta përdor materiale të rinovueshme dhe të ricikluara në mënyra të reja.*

Dizajn i përgjegjshëm

Qasja minimaliste e dizajnit dhe përdorimi efikas i materialeve na ndihmoi të ulim ose eliminojmë mbetjet.

Materialet e jashtme

Rreth 25 përqind e të gjithë aluminit, 17 përqind e gjithë çelikut dhe plastikës së përdorur në EX30 riciklohen.

Materialet e brendshme

Rreth 30 përqind e pjesëve të dekorit përdorin plastikë të ricikluar, plus sipërfaqe të ricikluara dhe të rinovueshme.

Pamje nga afër e materialeve të ricikluara të përdorura në Volvo EX30-ën.
Dizajn i përgjegjshëm

Qasja minimaliste e dizajnit dhe përdorimi efikas i materialeve na ndihmoi të ulim ose eliminojmë mbetjet.

Materialet e jashtme

Rreth 25 përqind e të gjithë aluminit, 17 përqind e gjithë çelikut dhe plastikës së përdorur në EX30 riciklohen.

Materialet e brendshme

Rreth 30 përqind e pjesëve të dekorit përdorin plastikë të ricikluar, plus sipërfaqe të ricikluara dhe të rinovueshme.

*Bazuar në gjurmën e CO₂ të ciklit jetësor mbi 200,000 km lëvizje duke përdorur përzierjen e energjisë elektrike EU27 dhe në lidhje me produktet e disponueshme globalisht.

Specifikimet

Specifikimet e plota dhe detajet e modelit.

Pamja e sipërme e Volvo EX30-ës është në ngjyrë cloud blue.

Specifikimet

Specifikimet e plota dhe detajet e modelit.

Ndenjëset

5

Shifrat janë paraprake dhe të marra nga vlerësimet dhe llogaritjet e kryera nga Volvo Cars për EX30-ën, dhe këto rezultate nuk janë të garantuara. Konsumi real i energjisë i realizuar në kushte reale ndryshon në varësi të sjelljes në drejtimin e makinës dhe faktorëve të tjerë të jashtëm. Certifikimi i automjeteve në pritje.

Një pamje me kënd të gjerë i anës së djathtë të një Volvo EX30 Cross Country të parkuar në një strukturë të madhe betoni.

Vjen së shpejti

EX30 Cross Country, për ata që duan të ndjekin aventura të mëdha me SUV-në e tyre të vogël plotësisht elektrike.

Zbuloni përfitimet.

Eksploroni përfitimet e posedimit ose marrjes me qira të një EX30.

Ne mbulojmë shërbimin e mirëmbajtjes dhe artikujt e konsumit për t'ju ndihmuar ta keni makinën tuaj në funksionim optimal.*

Lëvizni me vetëbesim duke e ditur se Volvo-ja juaj ka një garanci 3 vjeçare.**

Merrni asistencë 24/7 në rrugë në rast të një incidenti ose aksidenti për t'ju ndihmuar të mbani ju dhe të dashurit tuaj të sigurt në rrugë.

*Shërbimi është objekt i kushteve të përgjithshme. Artikuj e konsumit janë të kufizuar, dhe aplikohen kufizime.
**Kjo është një garanci fabrike 36-mujore duke filluar nga data e regjistrimit dhe përfshin një garanci ligjore 24-mujore.

Çfarë dëshironi të dini për Volvo EX30-ën?

Mund ta porosis Volvo EX30-ën online?

Në disa tregje, porositë me para dhe abonim mund të bëhen online. Ju lutemi, vini re se çmimi është tregues dhe mund të ndryshohet përpara dorëzimit si pasojë e faktorëve që janë jashtë kontrollit tonë, si rritja e taksave, tarifave, normave të interesit etj. Ju do të njoftoheni për çdo ndryshim dhe mund të anuloni përpara dorëzimit.

A është makina Volvo EX30 e disponueshme vetëm si një automjet plotësisht elektrik?

Po.

Për sa mund të udhëtoj para se të duhet ta karikoj baterinë në makinën Volvo EX30 plotësisht elektrike?

Autonomia e vlerësuar e Volvo EX30-ës është deri në 480km. Autonomia varet nga faktorë të ndryshëm, si stili i drejtimit, temperaturat e jashtme, era, topografia dhe kushtet e rrugës. Faktorët e tjerë që kanë ndikim te autonomia e distancës përfshijnë se sa energji elektrike përdorni për funksionet si ngrohja dhe ftohja e makinës. Ndihmoni për të zgjatur autonominë e baterisë tuaj duke e përgatitur paraprakisht para karikimit në mënyrë që të arrihet temperatura optimale kur të filloni udhëtimin tuaj.

Sa kushton të karikoj baterinë e Volvo EX30-ës?

Kostot e energjisë elektrike janë të ndryshme, kostoja e karikimit të makinës mund të jetë më e ulët se furnizimi i një makine të barabartë me benzinë ose naftë. Kostoja më e ulët e funksionimit është një ndër arsyet e shumta se pse disa persona kalojnë në përdorimin e makinave plotësisht elektrike.

Ku mund ta karikoj makinën time Volvo EX30?

Karikimi i shpejtë është i disponueshëm në stacionet e karikimit të shpejtë me lidhje DC. Ju mund të gjeni stacione karikimi në rrugën e zgjedhur duke përdorur Google Maps nga ekrani qendror ose aplikacioni i Volvo EX30-ës. Gjithashtu mund ta karikoni në shtëpi duke përdorur kutinë e murit të Volvo Cars.

Sa kohë duhet që Volvo EX30-a të karikohet?

Ne rekomandojmë që të karikoni deri në kapacitetin 80 përqind për t'u karikuar sa më shpejt që të jetë e mundur. Kjo ndihmon për të shkurtuar kohën e karikimit, pasi 20 përqindëshi i fundit kërkon më shumë kohë. Dhe duke parapërgatitur baterinë e makinës para se të arrini në një stacion për karikim të shpejtë, ju mund të ndihmoni baterinë që të ketë një karikim më të shpejtë dhe efikas.

Kjo metodë ju mundëson të karikoni baterinë nga 10 deri në 80 përqind në stacion për karikim të shpejtë me lidhje DC 175kW në vetëm 26.5 minuta.

Nëse keni nevojë për një karikim të plotë për të arritur në destinacionin tuaj ose stacionin tjetër të karikimit, përdorni kontrollet në ekranin qendror për të arritur 100 përqind.

Koha e karikimit varion dhe varet nga faktorë të tillë si temperatura e ambientit të jashtëm, temperatura aktuale e baterisë, pajisjet e karikimit, gjendja e baterisë, gjendja e makinës, etj.

A është Volvo EX30-a një makinë e sigurt?

EX30-a mund të jetë e vogël, por është e sigurt ashtu si pritet të jetë një SUV Volvo. Ne kemi përdorur standardet tona lider në industri të sigurisë mbrojtëse dhe kemi shtuar veçori të reja. Mësoni më shumë rreth trashëgimisë tonë të sigurisë.

A ka Volvo EX30-a Apple CarPlay?

Po.

A ka Volvo EX30-a Google të integruar?

Po.*

* Shërbimet Google janë të mundësuara përmes paketës së shërbimeve dixhitale e cila është e përfshirë për të paktën katër vite - në varësi të tregut. Pas përfundimit të kësaj periudhe, do të zbatohen afate dhe kushte të reja nëse ju vendosni ta rinovoni.

Çfarë është një SUV kompakt?

SUV do të thotë automjet sportiv. Këto janë automjete me përdorim të gjithanshëm, me hapësirë për 5 deri në 7 pasagjer dhe një dizajn të jashtëm të lartë. Ato kanë një pozicion ulje më të lartë se makinat familjare standarde dhe zakonisht kanë lëvizje në të gjitha rrotat. Ato ndërtohen në masa të ndryshme, dhe SUV-të më të vogla konsiderohen kompakte.

Përmasat e vogla të Volvo EX30 e bëjnë atë një SUV kompakte. Megjithatë është akoma e gjithanshme dhe e lartë, me kapacitet për të mbajtur deri në pesë persona dhe hapësira të bollshme për ngarkimin e artikujve të tjerë.

Teknologjitë dhe veçoritë e të ardhmes të treguara dhe përshkruara, dizajni final dhe aftësitë mund të ndryshojnë. Veçoritë mund të mos jenë të disponueshme në të gjitha tregjet dhe nuk do të jenë standarde në të gjitha tregjet për të gjitha modelet. Google, Google Play dhe Google Maps janë marka tregtare të Google LLC.