Financimi nga Volvo Car

Projektuar për ju

Zgjedhja e një automjeti shkon paralelisht me zgjedhjen e paketës së duhur të financimit. Kjo është arsyeja pse ne bëmë gjithçka mundëm për të përmbushur dëshirat tuaja me Volvo. Ne u kujdesëm për një normë interesi konkurruese dhe kushte edhe më të favorshme për automjetet në ofertë speciale.

Sipas mundësisë tuaj

Ne i afrohemi dëshirave tuaja me një ofertë të krijuar posaçërisht për ju. Kjo nënkupton rregullimin e sasisë të financimit tuaj, kohëzgjatjen dhe shumën e këstit. Ne diskutojmë me ju zgjedhjen ndërmjet një norme interesi fikse dhe të ndryshueshme, dhe në të njëjtën kohë ju ofrojmë mundësinë e ndryshimi i kushteve të financimit, si përfundimi i parakohshëm i kontratës.

E personalizuar

Ne ju këshillojmë personalisht se si të lehtësoni zgjedhjen e financimit. Ne dorëzojmë të dhënat menjëherë ose maksimumi brenda 24 orëve hartojmë një plan amortizimi për ju. Ne trajtojmë të dhënat personale që ju na i besoni me kujdes të jashtëzakonshëm dhe në rast se transaksioni nuk përfundon, ato fshihen menjëherë. Nëse e keni përfunduar tashmë financimin, ne ofrojmë të gjithë informacionin në lidhje me situatën aktuale dhe mundësinë e shlyerjes së parakohshme.

Seria 60

Nga 43.990 EUR

Seria 90

Nga 42.900 EURO

xc

Automjetet XC

Nga 36.990 EUR