Për gjithsecilin prej jush. Inteligjente. E larmishme. Shprehëse. Njihuni me SUV-in tonë kompakt – për çdo version tëndin.

Pjesa e përparme e jashtme e Volvo XC40 mild hybrid.
Zgjidhjet e hapësirës ruajtëse inteligjente dhe të dizajnit në një SUV Volvo XC40.
Tavani panoramik në një SUV Volvo XC40.

Bëni shumë më tepër. Shfrytëzoni energjinë për një lëvizje më të butë me makinat tona hibride të lehta.

Zvogëloni emetimet e gazeve të shkarkimit

Makinat tona hibride të buta e rikuperojnë energjinë e prodhuar gjatë frenimit dhe e ruajnë atë në një bateri 48 V. Kur përdoret kjo energji, zvogëlohet konsumi i karburantit si dhe emetimet e marmitës.

Lëvizja, e perfeksionuar

Makina XC40 hibride e butë është projektuar që të sigurojë një nisje të qetë dhe një përshpejtim të përsosur, duke i bërë më perfekte udhëtimet si në qytet, ashtu edhe në autostrada.

Kursimi i karburantit

Çdo pikë karburanti e kursyer ndihmon - dhe në makinat tona hibride të buta, ju mund të sigurohuni një konsum më të ulët karburanti pa u përballur me kompromiset për performancën.

Zbuloni harmoninë e brendshme. Dizajni bashkëkohor dhe materialet e zgjedhura me kujdes karakterizojnë çdo detaj të makinë XC40.

Ju u shprehët, ne ua dhamë. Zbuloni detajet inteligjente dhe teknologjinë që ka nevojë jeta jote.

Me Google të integruar
Pastruesi i ajrit
Tingulli premium nga Harman Kardon
Kamera 360°
Paralajmërim trafiku i kryqëzuar
Teknologjia e asistencës për shoferin

Google i integruar është i disponueshëm për makinat hibride të buta XC40 dhe për XC40 Recharge plotësisht elektrike.

Çfarë dëshironi të dini për makinën XC40?

Çfarë aplikacionesh dhe shërbimesh të Google janë të integruara në makinën XC40?

Makinat XC40 hibride të buta dhe XC40 Recharge plotësisht elektrike kanë aplikacionet Google Maps, Google Assistant dhe Google Play të integruara.

A ka makina Volvo EX90 Apple CarPlay?

Po, Apple CarPlay është standarde në makinën XC40.*

* Apple CarPlay mund të përdoret vetëm në kombinim me iPhone modeli 5 ose më vonë. Apple CarPlay dhe iPhone janë marka tregtare të Apple Inc.

A janë Shërbimet dixhitale një abonim?

Po, janë të përfshira deri në katër vite akses për shërbimet. Pas kësaj, mund të blini për ta vazhduar abonimin nëse dëshironi të vazhdoni t'i përdorni të gjitha shërbimet e përfshira.Kini parasysh: Shërbimet dixhitale janë të disponueshme vetëm për makinat XC40 hibride të buta dhe për XC40 Recharge plotësisht elektrike.

Kur fillon abonimi i Shërbimeve dixhitale dhe për sa kohë zgjat?

Një abonim zgjat deri në katër vite. Në rast se makina është e re, kjo periudhë fillon në datën e dorëzimit nga shitësi. Abonimi është i lidhur me makinën, kështu që në rast se makina shitet, koha e mbetur e abonimit i kalon përdoruesit/pronarit tjetër.Kini parasysh: Shërbimet dixhitale janë të disponueshme vetëm për makinat XC40 hibride të buta dhe për XC40 Recharge plotësisht elektrike.

A janë të përfshira të gjitha të datat e nevojshme për ekzekutimin e Paketës së shërbimeve dixhitale?

Jo. Ju do të duhet të lidheni me pajisjen tuaj nëpërmjet Bluetooth dhe të përdorni planin e të dhënave tuaja personale për aksesin në këto shërbime.Kini parasysh: Shërbimet dixhitale janë të disponueshme vetëm për makinat XC40 hibride të buta dhe për XC40 Recharge plotësisht elektrike.

Karakteristikat e përshkruara mund të mos jenë standarde ose të disponueshme për të gjitha nivelet e pajisjeve dhe opsionet e motorit.Google, Google Play dhe Google Maps janë marka tregtare të Google LLC.