Makinat familjare Volvo

Investoni në sigurinë dhe rehatinë e njerëzve tuaj të dashur me një makinë familjare Volvo.

Misioni ynë mbetet ta bëjmë jetën më të lehtë, më të mirë dhe më të sigurt për të gjithë. Kjo ka çuar në krijimin e një game makinash me sigurinë, rehatinë dhe hapësirën që i nevojitet një familjeje. Me makinën familjare Volvo, udhëtimet e zakonshme kthehen në kohë cilësore me familjen.

Ne jemi ekspertët e sigurisë

Ne zhvillojmë risi që vijnë për herë të parë në industri duke parë përtej horizontit të asaj çka kërkohet. Ky angazhim për të krijuar disa nga makinat familjare më të sigurta në rrugë mbetet thelbësor për gjithçka që bëjmë.

Projektimi sipas kërkimeve në botën reale

Ne studiojmë përplasjet reale për të rafinuar dhe zhvilluar risitë e sigurisë. Dhe ne kryejmë testime në laborator për të simuluar kushtet e botës reale. Rafinimi nëpërmjet kërkimeve është çka na ka ndihmuar të ndërtojmë kredencialet tona të sigurisë. Kështu që, ne do të pyesim gjithmonë përse gjërat shkojnë keq në rrugë.

Sistemet e ndihmës së shoferit

Risitë tona të sigurisë ndihmojnë që ti japin makinës suaj më shumë fushëpamje të asaj që ndodh në rrugë. Hardueri i përparuar funksionon me sisteme asistence për shoferin i projektuar për t'ju lajmëruar për rreziqe të mundshme dhe që të vijnë në ndihmë kur keni nevojë për mbështetje ekstra.

Teknologjia e pastrimit të ajrit

Teknologjia jonë më e fundit e pastrimit të ajrit redukton ose eliminon grimcat e imëta të lëndës, një ndotës i dëmshëm i ajrit. Kjo gjë e para në botë e Volvo Cars ndalon deri në 95% të grimcave të dëmshme nga hyrja në kabinë. Gjithashtu, mund të filtrojë 99.9% të alergjenëve të polenit dhe 97% të viruseve që përhapen nga ajri.

Ne jemi lider në sigurinë e fëmijëve në makinë

Edhe pse nuk do ti shihni kurrë shumë prej risive të sigurisë të makinës suaj familjare Volvo, ato janë gati kur gjërat shkojnë keq. Por fëmijët duhet të pozicionohen në mënyrë korrekte që këto veçori të integruara të ofrojnë mbrojtjen për të cilën janë projektuar. Ne kemi prezantuar zgjidhje për sigurinë e fëmijëve në bazë të këtij parimi që nga viti 1960.

Sediljet për fëmijë

Ne testojmë sedilje makine për fëmijë në skenarë aksidenti në bazë të përplasjeve të botës reale dhe përdorim manekinë në madhësinë e një fëmije. Kjo na ndihmon që të ofrojmë sisteme të përparuar mbrojtjeje për pasagjerët tanë më të vegjël, duke përfshirë një gamë sediljesh të rehatshme për fëmijë që akomodojnë bebet dhe fëmijët më të vegjël.

Sedilje përforcuese dhe jastëkë

Volvo Cars prezantoi jastëkun e parë përforcues për fëmijë në vitin 1978. Gjatë dekadave, ne kemi vazhduar të ofrojmë sedilje dhe jastëkë përforcues për pozicionimin e rripave që ngrenë në pozicionin më të mirë fëmijët të cilët janë të rritur për sediljet në mënyrë që të përfitojnë nga sistemet për mbrojtjen e makinës.

Zbulimi i personave

Occupant sensing është një sistem i brendshëm radari i ndjeshëm mjaftueshëm për të zbuluar lëvizjet nën milimetrike – si p.sh. lëvizjen e lehtë të një fëmije që është duke fjetur. Sensorët mbulojnë sa më shumë të jetë e mundur nga kabina, duke përfshirë bagazhin, për të ndihmuar që të siguroheni se askush nuk është harruar. Ofrohen në EX90.

Gradaçelat janë të tejdukshme përmes një çatie panoramike të një makine Volvo në lëvizje.

Makina familjare të rehatshme dhe me hapësirë

Ne projektojmë makina familjare me hapësirë duke ndihmuar ta bëjmë jetën më të thjeshtë ditë pas dite dhe në ato aventurat e mëdha ku krijohen kujtimet. Dhe me ato detajet nga të cilat menduat se do të duhet të hiqnit dorë në një makinë praktike familjare. Duke i plotësuar të gjitha kërkesat, makina Volvo do të bëhet pjesë e familjes suaj.

Hapësirë e gjithanshme bagazhi

Makinat më të mira familjare kanë hapësira të mëdha bagazhi, por madhësia nuk është gjithçka. Kur bëni gati gjërat për dalje spontane familjare ose kryeni shumë detyra në një udhëtim, gjërat mund të bëhen të çrregullta.Makinat familjare Volvo kanë hapësira të bollshme për ngarkesat që janë gjithashtu të gjithanshme, me zgjidhje inteligjente për hapësirën ruajtëse, ndarje të fshehta dhe ndarës që i bëjnë gjërat më pak të rrëmujshme.

Hapësirë ekstra dhe e lehtë për shkarkim

Do t'ju duhet të ndërtoni shtëpi në pemë, të transportoni kafshë shtëpiake dhe tullumbace ditëlindje çuditërisht të mëdha. Për këto arsye do të të nevojitet hapësira ekstra. Gjejeni këtë shpejtë duke palosur disa ose të gjitha sediljet e pasme në makinën tuaj Volvo. Pa dalje dhe me dysheme të sheshtë, ngarkimi dhe shkarkimi i bagazhit është edhe më i lehtë.

Qasje pa vështirësi

I keni duart e zëna? Hapni dhe mbyllni bagazhin elektrik me lëvizjen e këmbës suaj. Ju gjithashtu mund të përdorni kontrollet në kroskot ose pultin e çelësit. Gjithashtu, është e lehtë të siguroni makinën tuaj familjare Volvo. Mbyllni dhe kyçni dyer, dritaret dhe tavanin panoramik me shtypjen e një butoni në telekomandën e çelësit. Shtypeni sërish për t'u nisur përsëri, ashtu si më parë.

Makina familjare të lidhura më mirë

Makinat familjare të Volvo mund të integrohen në jetën tuaj dixhitale, duke e bërë më të thjeshtë komunikimin gjatë rrugës. Dhe duke e bërë këtë në mënyrë të sigurt për një përvojë drejtimi me më shumë besim.

Infotainment i personalizueshëm

Kontrolloni shumë prej funksioneve të makinës nëpërmjet sistemit infotainment me Google built-in. Mund të personalizohet si celular dhe me një ekran me prekje, do të shijoni të njëjtin kontroll të shpejtë dhe të lehtë.

Pika karikimi për pajisjet e gjithsecilit

Ndonjëherë koha para ekranit mund të jetë diçka e mirë. Në mënyrë që pajisjet e familjes suaj të vazhdojnë të funksionojnë gjatë rrugës, ne kemi shtuar pika karikimi me wireless për sediljet e përparme dhe porta USB-C në të gjithë kabinën.

Tingull gjithëpërfshirës

Makinat Volvo kanë sisteme audio të nivelit të lartë që krijon tinguj gjithëpërfshirës. Tani mund të shijoni podkastin tuaj të preferuar ose listën e këngëve (ndoshta të vetmen) që e do e gjithë familja, në një krejtësisht tjetër nivel.

E parë nga një shitëse, një vajzë qëndron e ulur në sediljen e pasagjerit duke prekur konsolën qendrore të një makine Volvo.

Makina familjare të elektrifikuara

Me një makinë familjare Volvo elektrike ose hibride me karikim, ju po investoni në më shumë gjëra se sa rehatia dhe siguria e njerëzve tuaj të dashur. Ju po investoni në të ardhmen e tyre duke reduktuar ose eliminuar emetimet nga marmitat.

Makina familjare plotësisht elektrike

Makinat tona familjare plotësisht elektrike përfaqësojnë progresin për të ardhmen. Të mundësuara nga bateritë më të fundit dhe motorët elektrik, makinat tona elektrike nuk prodhojnë fare emetime nga marmitat dhe përdorin materiale me bazë biologjike që redukton mbetjet.

Makina familjare hibride me karikim

Motori elektrik dhe motori me djegie të brendshme punojnë së bashku pa probleme për të fuqizuar plug-in hybrid family cars Volvo. Zgjidhni modalitet plotësisht elektrik ose hibrid sipas nevojave të familjes suaj. Sido që të jetë, do të shijoni një përvojë të qetë drejtimi.

Kosto të reduktuara funksionimi

Kostot e drejtimit të një makine elektrike Volvo ose një hibridi me karikim mund të jenë më të ulëta se të një makinë me karburant. Si? Karikimi i makinës suaj familjare mund të kushtojë ndjeshëm më pak se karburanti për të bërë të njëjtat kilometra. Dhe për shkak se disa ofrues të elektricitetit madje japin tarifa të reduktuara jashtë pikut, ju mund të reduktoni më tej kostot duke planifikuar orare karikimi.

Karikimi i makinës suaj familjare

Krijoni rutina personale karikimi që i përshtaten stilit tuaj të jetesës për të ndihmuar në reduktimin e kostove dhe kohës së karikimit. Karikoni makinën tuaj elektrike në shtëpi me një karikues shtëpie si kutia e murit e Volvo. Dhe më pas, karikojeni në punë, në palestër dhe jashtë dyqaneve tuaja të preferuara me stacionet publik të karikimit.

SUV-e familjare elektrike dhe hibride me karikim

Siguria është si prioriteti juaj, ashtu edhe i joni. Por SUV-et më të mira familjare gjithashtu ju lejojnë që t'i mbushni me aksesorë të përditshëm. Me SUV-et tona familjare, ju merrni sigurinë dhe hapësirën me një prekje të thjeshtësisë skandinave e cila e kthen kabinën e makinës tuaj në një dhomë ndenjeje për udhëtime.

SUV-et familjare me 5 sedilje elektrike dhe hibride me karikim

SUV-et tona elektrike dhe hibride me karikim janë të duhurat për një familje me pesë anëtarë – plus gjërat ekstra.

Gati për të shkuar plotësisht elektrik? XC40 është një SUV familjar elektrik kompakt me 5 sedilje dhe C40 është SUV-i ynë crossover elektrik me 5 sedilje. Të dyja janë një mënyrë me stil për të eliminuar emetimet e marmitës dhe për të ulur kostot e përdorimit të përditshëm.

Një makinë hibride me karikim mund të reduktojë emetimet e marmitës me një motor elektrik të mbështetur nga një motor me karburant. Ne projektuam dy SUV-e familjare hibride me karikim me 5 sedilje dhe me të gjitha veçoritë në mënyrë që familja juaj të lëvizë në mënyrë aktive: kompakten XC40 dhe mesataren XC60.

SUV familjar hibrid me karikim me 7 sedilje

XC90 është një SUV i madh familjar hibrid me karikim me vend për shtatë persona. Ajo është një makinë luksoze për rehatinë e pasagjerëve pa sakrifikuar kapacitetin mbajtës. Një çati panoramike, sedilje ergonomike, kontrolle të klimës që mund të aksesohen lehtë dhe pastrim automatik ajri përmirësojnë udhëtimin e gjithkujt. Dhe me sisteme të përparuara të asistencës për shoferin, ky SUV hibrid me karikim është projektuar për të mbajtur ngarkesë me vlerë.

SUV familjare plotësisht elektrike me 7 sedilje

EX90 është SUV-i ynë i ri plotësisht elektrik me 7 sedilje. Me zero emetime të marmitës dhe Safe Space Technology të mundësuar nga lidar, kjo është makina familjare e së ardhmes. Shikoni për stilin e njohur skandinav dhe menaxhimin e fuqishëm të një Volvo me rreze deri në më shumë se 584 kilometra dhe një kohë të shpejtë karikimi deri në 30 minuta. E përgjegjshme, e sigurt dhe luksoze – EX90 cakton standardin për SUV-et e mëdha elektrike familjare.

Filmim i gjerë i një makine me portobagazh Volvo V90 në Bright Dusk duke lëvizur përgjatë një rruge malore me pamje nga një fjord me shkëlqim.

Makina familjare me portobagazh hibride me karikim

Makinat familjare hibride me karikim V60 dhe V90 me portobagazh janë forca pune të përditshme që balancojnë stilin me rehatinë dhe kapacitetin mbajtës. Nuk mund të jetë një makinë Volvo pa veçoritë tona pioniere të sigurisë, duke përfshirë sistemet e përparuara të asistencës për shoferin që ndihmojë në mbrojtjen tuaj dhe njerëzve tuaj të dashur çdo herë që nxitoni për në dyqane ose bëni një itinerar të ri në rrugët rurale.

Filmim i gjerë i një makine Volvo S90 "saloon" në ngjyrë Denim Blue, e cila lëviz përgjatë një rruge të pyllëzuar në një ditë me diell.

Makina familjare të mbyllura hibride me karikim

S60 dhe S90 ofrojnë hapësirë të rregullt me elegancë tërheqëse të formës klasike të mbyllur të trupit. Të dyja makinat familjare të mbyllura hibride me karikim kanë sisteme të përparuara të asistencës për shoferin dhe përdorimin e përgjegjshëm për një udhëtim më të kënaqshëm, qoftë nëse bëhet fjalë për nxitimin për në shkollë në mëngjes ose udhëtimet e lezetshme në fundjavë kur gjyshërit e marrin situatën në dorë për pak kohë.

Një pamje mbi supe e një pronari makine Volvo duke parë statusin e karikimit të baterisë në makinën e tij në aplikacionin Volvo Cars app.

Teknologjitë ekzistuese dhe të së ardhmes, veçoritë dhe aftësitë e përshkruara më poshtë mund të ndryshojnë, mund të mos ofrohen në të gjitha tregjet dhe nuk do të jenë standarde për të gjitha modelet. Veçoritë e Google të integruar të përshkruara mund të mos jenë standarde ose të disponueshme për të gjitha modelet, stilet dhe opsionet e motorit. Google Assistant nuk vlen në të gjitha gjuhët dhe tregjet. Google, Google Play, Google Maps dhe YouTube Music janë marka tregtare të Google LLC.