Oferta Speciale

Në botën e Volvo me kursime të mëdha

Nëse jeni duke menduar për një Volvo të re, mos e humbisni fushatën ku ne ofrojmë çmimet më të mira, kursime të mëdha dhe financim fleksibël të makinave Volvo. Automjetet gati për dorëzim të menjëhershëm!

Seria 60

Nga 45.900 EUR

Seria 90

Nga 42.900 EURO

Automjetet XC

Nga 39.990 EUR

Konsumi mesatar i karburantit: 5,43 – 9,36 l/100 km. Emetimet e CO₂: 142 - 213 g/km. Shkalla e emetimit: EURO 6d-ISC-FCM. Emetimet e NOx: 0,0194 – 0,0417 g/km. Vlera e emetimit të grimcave për motorët me naftë: 0,00002 – 0,00072 g/km, numri i grimcave: 0E+11 – 1,72E+11. Dioksidi i karbonit (CO₂) është gazi më i rëndësishëm serrë që shkakton ngrohjen globale. Emetimet e substancave të dëmshme në trafik mund të kontribuojnë ndjeshëm në përkeqësimin e cilësisë së ajrit. Substancat e dëmshme kontribuojnë në nivele veçanërisht të tepërta të ozonit në nivel tokësor, PM10 dhe PM2.5 dhe oksideve të azotit. Viti i modelit është 2023. Oferta vlen për një numër të kufizuar automjetesh. Shënim: Ekziston mundësia e informacionit të pasaktë në këtë listë çmimesh për shkak të një gabimi ose ndryshimi në specifikimin e produktit që mund të ketë ndodhur që nga prodhimi ose publikimi. Kontaktoni shitësin tuaj të Volvo për informacionet më të fundit përpara se të porosisni. Prodhuesi rezervon të drejtën të ndryshojë çmimet, materialet, specifikimet dhe modelet në çdo kohë dhe pa njoftim paraprak. Imazhet janë simbolike. Më shumë informacion në volvocars.al ose nga një partner i autorizuar i Volvo.