Profili anësor i një Volvo XC90 SUV.

Pikërisht këtu. Pikërisht tani. Me stil. Me hapësirë. Diçka e veçantë. Rehatohuni në SUV-in tonë më luksoz.

Pjesa e brendshme e kabinës së SUV-it Volvo XC90 ka hapësirë dhe është luksoze.
Pjesa e jashtme përpara e Volvo XC90 me grilën e përparme ikonike dhe dizajnin e fenerëve.
Një marsh kristali krijuar me kristale origjinale suedeze nga Orrefors në një Volvo XC90.
Pjesa e brendshme e kabinës së SUV-it Volvo XC90 ka hapësirë dhe është luksoze.
Pjesa e jashtme përpara e Volvo XC90 me grilën e përparme ikonike dhe dizajnin e fenerëve.
Një marsh kristali krijuar me kristale origjinale suedeze nga Orrefors në një Volvo XC90.
Bagazhi i SUV-it Volvo XC90 mild hybrid optimizon kapacitetin e magazinimit.
Detaje të dizajnit të dritave të pasme të Volvo XC90 mild hybrid.
Stili dhe komoditeti të kombinuar te SUV-i Volvo XC90 mild hybrid.
Pamje nga lart e çatisë panoramike të Volvo XC90 mild hybrid.
Detaje të dizajnit të fenerëve të Volvo XC90 mild hybrid.
Pamje e jashtme anësore e pasme e SUV-it Volvo XC90 mild hybrid.
Gjysma e përparme elegante e SUV-it Volvo XC90 mild hybrid e parë nga lart.

Bëni shumë më tepër. Shfrytëzoni energjinë për një lëvizje më të butë me makinat tona hibride të lehta.

Zvogëloni emetimet e gazeve të shkarkimit

Makinat tona hibride të buta e rikuperojnë energjinë e prodhuar gjatë frenimit dhe e ruajnë atë në një bateri 48 V. Kur përdoret kjo energji, zvogëlohet konsumi i karburantit si dhe emetimet e marmitës.

Lëvizja, e perfeksionuar

Makina XC90 hibride e butë është projektuar që të sigurojë një nisje të qetë dhe një përshpejtim të përsosur, duke i bërë më perfekte udhëtimet si në qytet, ashtu edhe në autostrada.

Kursimi i karburantit

Çdo pikë karburanti e kursyer ndihmon - dhe në makinat tona hibride të buta, ju mund të sigurohuni një konsum më të ulët karburanti pa u përballur me kompromiset për performancën.

Plotësoni çdo kusht. Brenda SUV-it XC90, falë veçorive të mundësuara ju pret një përvojë e rehatshme.

Me Google të integruar
Pastruesi i ajrit
Teknologjia e asistencës për shoferin
Sistemi informues për zonat e padukshme
Kamera 360°
Ekrani i përparmë

Çfarë dëshironi të dini për SUV-in XC90?

Çfarë aplikacionesh dhe shërbimesh të Google janë të integruara në makinën XC90?

Makina XC90 ka aplikacionet Google Maps, Google Assistant dhe Google Play të integruara.

A ka makina Volvo XC90 Apple CarPlay?

Po, Apple CarPlay është standarde në makinën XC90.*

* Apple CarPlay mund të përdoret vetëm në kombinim me iPhone modeli 5 ose më vonë. Apple CarPlay dhe iPhone janë marka tregtare të Apple Inc.

A janë Shërbimet dixhitale një abonim?

Po, janë të përfshira deri në katër vite akses për shërbimet. Pas kësaj, mund të blini për ta vazhduar abonimin nëse dëshironi të vazhdoni t'i përdorni të gjitha shërbimet e përfshira.

Kur fillon abonimi i Shërbimeve dixhitale dhe për sa kohë zgjat?

Një abonim zgjat deri në katër vite. Nëse makina është e re, kjo periudhë fillon në datën e dorëzimit nga shitësi. Abonimi është i lidhur me makinën, kështu që në rast se makina shitet, koha e mbetur e abonimit i kalon përdoruesit/pronarit tjetër.

A janë të përfshira të gjitha të datat e nevojshme për ekzekutimin e Paketës së shërbimeve dixhitale?

Jo. Ju do të duhet të lidheni me pajisjen tuaj nëpërmjet Bluetooth dhe të përdorni planin e të dhënave tuaja personale për aksesin në këto shërbime.

Karakteristikat e përshkruara mund të mos jenë standarde ose të disponueshme për të gjitha nivelet e pajisjeve dhe opsionet e motorit.Google, Google Play dhe Google Maps janë marka tregtare të Google LLC.