Zbuloni gamën e Volvo SUV

Eksploroni gamën tonë të SUV-ve luksoze me 5 dhe 7 vende.

Krahasoni SUV-et Volvo

Ndenjëset
Kapaciteti i bagazhit (mm)
Efikasiteti/Gama**
Në dispozicion Online

EX30

Plotësisht elektrike
Blini nga 36 275 € *

E vogël, 5 ndenjëse

994 x 623 x 713

15.7 kWh/100 km / deri në 480 km

Në dispozicion Online

EX90

Plotësisht elektrike
Blini nga 94 728 €

Me hapësirë, 7 ndenjëse

1130 x 862 x 1276

20.7 kWh/100km / Deri në 600 km

Në dispozicion Online

XC40 Recharge

Plotësisht elektrike

Kompakte, 5 ndenjëse

1004 x 746 x 887

+400 km (elektrike)

XC90 Recharge

plug-in hybrid

Me hapësirë, 6 deri në 7 ndenjëse

1130 x 889 x 1040

46 km (autonomi elektrike); 2,5-3,3 litra/100 km

XC60 Recharge

plug-in hybrid

Mesatare, 5 ndenjëse

1055 x 776 x 960

54 km (autonomi elektrike); 2,3-2,9 litra/100 km

XC40 Recharge

plug-in hybrid

Kompakte, 5 ndenjëse

1004 x 746 x 887

45 km (autonomi elektrike); 2,0-2,4 litra/100 km

XC90

Me hapësirë, 6 deri në 7 ndenjëse

1130 x 889 x 1040

6,4-7,5 litra/100 km

XC60

Mesatare, 5 ndenjëse

1055 x 776 x 960

8,3-9,6 litra/100 km

XC40

Kompakte, 5 ndenjëse

1004 x 746 x 887

7,7-8,2 litra/100 km

* Ju lutemi, vini re se ky është një çmim tregues i cili mund të ndryshohet përpara dorëzimit të makinës si pasojë e faktorëve që janë jashtë kontrollit tonë si rritja e taksave, tarifave, normave të interesit etj. Ju do të njoftoheni për çdo ndryshim dhe mund të anuloni në çdo kohë përpara dorëzimit.

** Shifrat janë paraprake dhe vijnë nga vlerësimet dhe llogaritjet e kryera nga Volvo Cars dhe këto rezultate nuk janë të garantuara. Distanca e udhëtimit dhe konsumi i energjisë në kushte real ndryshon në varësi të sjelljes në drejtimin e makinës dhe faktorëve të tjerë të jashtëm. Koha e karikimit varion dhe varet nga faktorë të tillë si temperatura e ambientit të jashtëm, temperatura aktuale e baterisë, pajisjet e karikimit, gjendja e baterisë dhe gjendja e makinës. Certifikimi i automjeteve në pritje.

Thuajini "po" hapësirës më të madhe. SUV të vogla me 5 ndenjëse dhe të mëdha me 7 ndenjëse për më shumë hapësirë.

Hapësirë e madhe e bagazhit

Paketoni gjërat esenciale në bagazhin e madh të Volvo SUV-së tuaj, pa lënë pas gjërat shtesë. Gjithashtu është më e përshtatshme, me një dizajn të amortizimit të pasëm i cili largon harqet e brendshme të rrotave.

Fleksibël dhe e thjeshtë për t'u ngarkuar

Mbyllja e bagazhit pa hapësira, dyshemeja e sheshtë dhe një bagazh automatik ju ndihmojnë për ngarkim dhe shkarkim më të thjeshtë të bagazheve. Përdorni hapësirat e integruara dhe ndarjet e fshehura për të ruajtur artikuj të veçantë. Dhe rritni kapacitetin e bagazhit të SUV-it tuaj duke palosur mbështetëset e pasme.

Luks dhe komoditet i stilit skandinav.

Shtëpitë skandinave frymëzojnë dizajnin e rreshtit të dytë dhe të tretë të kabinës të SUV-it tonë. Janë të rregullt, me hapësirë të konsiderueshme te pjesa e kokës dhe e këmbëve. Plus një çati panoramike prej xhami, e cila krijon një ndjesi ajrosje dhe qetësie.

Volvo SUV plotësisht elektrike

Shijoni përvojën e qetë të ngarjes të makinës dhe dizajnit minimalist të një Volvo SUV plotësisht elektrike.

Plug-in hybrid Volvo SUVs

Përqafoni ngarjen elektrike të makinës me një plan mbështetës në një plug-in hybrid Volvo SUV.

Karikimi i makinës suaj Volvo

Shijoni kilometrat më elektrikë dhe ndihmoni në uljen e shpenzimeve të rrugës me ofertat tona të karikimit në shtëpi apo në vende publike.

Lartësi më e madhe e ngarjes

Distanca e lartë nga toka e SUV-ve tona përmirëson fushëpamjen në rrugë. Gjithashtu, një lartësi e ridimensionuar mund t'ju ndihmojë ju dhe të dashurit tuaj të ndiheni më të sigurt dhe më komod në çdo terren.

Përdorim i rafinuar

SUV-et tona plotësisht elektrike dhe hibride ofrojnë larmishmëri pa sakrifikuar përvojën e ngarjes së makinës. Shijoni përshpejtimin dhe fuqinë në çdo shpejtësi, plus forcën tërheqëse të shtuar dhe qëndrueshmërinë të all-wheel drive (AWD).

Tërheqje më e sigurt

Përfitoni më shumë nga kapaciteti i tërheqjes të SUV-it tuaj me Ndihmën e Stabilitetit të Rimorkios dhe teknologjitë e tjera të krijuara për t'ju ndihmuar të manovroni në kushte të vështira dhe të ndiheni më të sigurt në tërheqje.

Performanca SUV me stil.

Pamje nga lart e një Volvo SUV që tërheq një rimorkio të bardhë përgjatë një rruge me gjethe në një ditë me diell.

Udhëtime epike në rrugë. Dalje spontane. Një udhëtim i shpejtë nëpër dyqane. SUV-et duhet të jenë gjithëpërfshirës. SUV-et tona plotësisht elektrike dhe hibride janë të larmishme në stil.

E dallueshme pa zhurmë. Luks dhe komoditet i stilit skandinav.

Stil elegant

I nënvlerësuar, por shprehës, dizajni i jashtëm dhe i brendshëm i SUV-ve tona është i rrënjosur në trashëgiminë tonë të dizajnit skandinav. Nënkupton një balancë të mirë menduar të komoditetit luksoz dhe të pajisjeve të besueshme në llojin e saj.

Ndenjëse ergonomike në stil premium

Ndenjëset tona ofrojnë mbështetje maksimale për shpinën, duke ulur presionin, përkuljen dhe tendosjen e shpatullave. Ato janë ergonomike dhe elegante, pasi janë të veshura me materiale premium.

Sistem i tingullit i nivelit më të lartë

Përdorni komanda të zërit ose ekranin tuaj qendror për të kontrolluar sistemin e tingullit të SUV-it të klasit botëror, dizajnuar për të përcjellë audio gjithëpërfshirëse në të gjithë kabinën.

Një imazh i ilustruar i një veçorie sigurie të Volvo SUV në punë.

Veçoritë e sigurisë së SUV

Ne kemi prezantuar inovacione sigurie për më shumë se 95 vjet. Zbuloni veçoritë e sigurisë të disponueshme në SUV-et tona luksoze, plotësisht elektrike dhe hibride.

Ndërkohë që një familje përgatitet për një udhëtim me makinën e tyre Volvo SUV, një fëmijë vrapon nëpër oborr dhe mamaja e tij po e ndjek.

SUV-e familjare

Të dizajnuara për komoditet dhe lidhje të përditshme, Volvo SUV bëhen pjesë e familjes. Mësoni më shumë rreth SUV-ve tona familjare plotësisht elektrike dhe hibride.

Një qen është ulur në një kafaz të sigurt, një aksesor i dizajnuar veçanërisht për sigurinë dhe komoditetin e kafshëve shtëpiake që udhëtojnë në makinat Volvo.

Aksesorë SUV-i

Aksesorët e Volvo-s janë krijuar për të përforcuar stilin, komoditetin dhe larmishmërinë e SUV-it tuaj plotësisht elektrik ose hibrid. Gjeni atë që po kërkoni.

Mësoni më shumë rreth SUV-ve tona plotësisht elektrike dhe hibride.

A kanë makinat Volvo SUV dy apo tre rreshta me ndenjëse?

Kabinat tona të vogla, kompakte dhe të mesme kanë dy rreshta me ndenjëse për pesë pasagjerë të rritur. Kabinat tona më të mëdha SUV kanë tre rreshta ndenjësesh për shtatë pasagjerë të rritur.

A nxënë shtatë të rritur Volvo SUV-et e mëdha?

Po, EX90 jonë plotësisht elektrike, plug-in hybrid XC90 dhe mild hybrid XC90 mund të specifikohen me tre rreshta ndenjësesh për shtatë pasagjerë të rritur.

Cila Volvo SUV ka hapësirën më të madhe të bagazhit?

Në gamën tonë të SUV-ve plotësisht elektrike dhe hibride, Volvo EX90 me shtatë ndenjëse ka bagazhin me hapësirën më të madhe, deri në 655 litra hapësirë. XC90 është e dyta për kapacitetin e bagazhit më të madh me deri në 640 litra hapësirë. Zbuloni më shumë rreth kapacitetit të hapësirës në faqen e specifikimeve për Volvo SUV-në për të cilën interesoheni.

A janë Volvo SUV-të AWD?

Disa Volvo SUV janë AWD standarde. Kur nuk është standarde, AWD mund të specifikohet. Zbuloni më shumë në faqen e specifikimeve për Volvo SUV-në për të cilën interesoheni.

Cilat aplikacione dhe shërbime të Google janë të disponueshme në Volvo SUV?

Me Google të integruar, Google Assistant jua bën më të lehtë të telefononi ose të dërgoni një mesazh te miqtë, të vendosni rikujtues dhe të ndryshoni temperaturën në makinë. Përdorni Google Maps për të marrë informacionin që ju nevojitet në paketën tuaj, duke përfshirë përditësime të drejtpërdrejta të trafikut, rikujtues dhe sinjalizime proaktive. Dhe përdorni Google Play për të shkarkuar muzikën tuaj të preferuar, podkastet, librat audio dhe më shumë.*

Po. * Shërbimet Google janë të mundësuara përmes paketës së shërbimeve dixhitale e cila është e përfshirë për katër vite. Pas përfundimit të kësaj periudhe, do të zbatohen afate dhe kushte të reja nëse ju vendosni ta rinovoni.

A mund të përdoret Apple CarPlay në një Volvo SUV?

Po, Apple CarPlay është standarde në makinat SUV plotësisht elektrike, plug-in hybrid dhe mild hybrid Volvo SUV.*

*Apple CarPlay mund të përdoret vetëm në kombinim me modelin iPhone 5 ose më të ri. Apple CarPlay dhe iPhone janë marka tregtare të Apple Inc.

Sa është konsumi i kilometrave për litër (KPL) të Volvo mild hybrid SUV?

Konsumi i naftës së Volvo mild hybrid SUV tuaj varet nga modeli, stili juaj i ngarjes të makinës dhe nga faktorë të tjerë. Zbuloni më shumë në faqen e specifikimeve për Volvo SUV-në për të cilën interesoheni.

A mund të instaloj një skarë biciklete në një SUV?

Po. Për disa modele, disponohet një mbajtëse biçikletash mbi çati. Ju gjithashtu mund të zgjidhni një mbajtëse biçiklete të montuar në shirit tërheqës. Shikoni aksesorët e disponueshëm në tregun tuaj .

Çfarë do të thotë SUV?

SUV do të thotë automjet sportiv.

Cili është ndryshimi mes një crossover dhe një SUV?

Një crossover kombinon veçoritë e një makine dhe të një SUV. Platforma e makinës mund t'i bëjë crossovers me energji më efikase dhe më të thjeshta për t'u përdorur se sa SUV-të e mëdha. Zakonisht, crossovers kanë, gjithashtu, distancë më të ulët nga toka. Kjo i bën më të përshtatshëm për drejtimin e makinës në qytet dhe në disa terrene më sfiduese.

Në përgjithësi, SUV-të e mesëm dhe të mëdhenj janë më të gjatë dhe më të lartë. Kanë distancë më të lartë nga toka, që i bën ato më të gjithanshëm. Krahasuar me crossovers, ato mund të transportojnë më shumë pasagjerë dhe bagazhe.

Cili është ndryshimi mes MPV-ve, MUV-ve dhe SUV-ve?

MPV-të (automjetet me shumë qëllime) dhe MUV-të (automjetet me shumë përdorime) janë dizajnuar për të transportuar më shumë pasagjerë dhe bagazhe se makinat e zakonshme. Ndryshimi kryesor është se MPV-të zakonisht ndërtohen në një platformë makine dhe kanë një përvojë ngjarje më të ngjashme me makinën. MUV-të janë të ndërtuara në një platformë të ngjashme me kamionin me përdorimin e një automjeti të madh.

SUV-të (automjetet sportive) mund të jenë më të mëdha se MPV-të dhe MUV-të dhe kanë një distancë më të lartë nga toka. Kjo i bën ato më të përshtatshme për drejtimin e makinës në një larmi më të gjerë terrenesh. SUV-et, gjithashtu, transportojnë më shumë pasagjerë dhe bagazhe se makinat e zakonshme, por priren të kenë më pak kapacitet mbajtës se MPV-të dhe MUV-të.

Cili është ndryshimi mes një makine hatchback dhe një SUV?

Ndryshimi kryesor midis hatchback-ve dhe SUV-ve është madhësia dhe mënyra se si ato përdoren. Makinat Hatchback janë më të vogla dhe transportojnë deri në pesë pasagjerë, gjë që i bën ato të përshtatshme për drejtim të makinës në qytet. Ato kanë një derë të pasme e cila hapet lart për të shfrytëzuar një hapësirë për ngarkesë me kuti.

SUV-të janë makina më të mëdha të dizajnuara për drejtim të makinës në një gamë më të gjerë terrenesh. Ato zakonisht kanë një distancë më të lartë nga toka dhe më shumë hapësirë për pasagjerët dhe bagazhet.

A janë Volvo SUV automatike apo manuale?

Të gjitha Volvo SUV janë automatike, përveç XC40 mild hybrid. Një kuti ingranazhi manual disponohet për atë SUV.

Veçoritë mund të mos jenë të disponueshme në të gjitha tregjet dhe nuk do të jenë standarde në të gjitha tregjet për të gjitha modelet. Google, Google Play dhe Google Maps janë marka tregtare të Google LLC.