Një punë e madhe, jo aq e madhe në dukje

EX30

Të gjitha modelet Recharge

*Ju lutemi, vini re se ky është një çmim tregues i cili mund të ndryshohet përpara dorëzimit të makinës si pasojë e faktorëve që janë jashtë kontrollit tonë si rritja e taksave, tarifave, normave të interesit etj. Ju do të njoftoheni për çdo ndryshim dhe mund të anuloni në çdo kohë përpara dorëzimit.

Pse Volvo?

Duke e bërë jetën tuaj më të lehtë

Mënyra jonë e re për të shkuar nga A në B. Gjeni një Volvo kur ju duhet, ashtu si ju duhet.

E ardhmja jonë është elektrike

Të gjitha makinat tona janë të disponueshme me fuqi elektrike. Ne ju ndihmojmë të zvogëloni ndikimin mjedisor të jetës së përditshme.

Mbrojmë ato që janë të rëndësishëm

Ne jemi krenarë për trashëgiminë tonë në aspektin e sigurisë. Ne do të vazhdojmë të sjellim risi të reja për t'ju ndihmuar të mbroni ato që janë të rëndësishëm për ju.

A je gati të elektrizosh udhëtimin tënd?

Ja çfarë duhet të dini për t'u elektrizuar dhe për të gjetur makinën elektrike Volvo të duhur për ju.

Makinat plotësisht elektrike

Makinat tona plotësisht elektrike ofrojnë drejtim pa emetime pa kompromentuar autonominë dhe energjinë.

A sage green pure electric Volvo XC40 Recharge standing still

Makinat Plug-in hibrid

Hibridet me karikim kombinojnë një motor elektrik dhe një motor me djegie për një drejtim pa shqetësime.

A silver Dawn plug-in hybrid Volvo XC60 Recharge standing still

Karikim elektrik

Karikimi i makinës tuaj elektrike në shtëpi dhe gjatë rrugës mund të jetë i lehtë, i shpejtë dhe me kosto efektive.

A fjord blue pure electric Volvo C40 Recharge standing still charging
alt

Pranvera sjell modelet e Volvo SUV të mirëpajisura, me shumë përfitime.

Përfitoni nga oferta e makinave me pajisje XC me motorë petrol ose diesel, me pajisje të përfshira me vlerë deri në 7,500 EUR dhe dorëzim të menjëhershëm.

alt

Largohu me një Volvo sot!

Ofertë ekskluzive për automjete premium në stok dhe të disponueshëm për dorëzim të menjëhershëm.