Zbuloni makinat Volvo veturë

Lejoni stilin tërheqës dhe rehatinë luksoze të një veture Volvo të përkufizojnë udhëtimin tuaj.

Krahasoni veturat Volvo

Ndenjëset
Kapaciteti i bagazhit (inç)
Efikasiteti/gama*

S90 Recharge

plug-in hybrid

Me hapësirë, 5 ndenjëse

1024 x 373 x 1149

58 km (autonomi elektrike); 1,7-2,4 litra/100 km

S90

Me hapësirë, 5 ndenjëse

1024 x 373 x 1149

7,4-8,5 litra/100 km

*Statistikat për makinat hibride me prizë shfaqin gamën "deri në". Vlerat e specifikuara të konsumit të karburantit janë përcaktuar në përputhje me Procedurën ndërkombëtare të harmonizuar për testimin e makinave të vogla (WLTP) të prezantuar së fundi.

Elegancë e nënvlerësuar. Dizajn tërheqës tipik skandinav.

Pjesë të jashtme elegante

Pjesët e jashtme të veturës Volvo pasqyrojnë esencën e trashëgimisë sonë të dizajnit skandinav. Magnetike. E bukur. E qëndrueshme. Është një stil i kompozuar mirë që fton një vështrim të detajuar.

Pjesë të brendshme luksoze

Vetura jonë me 5 ndenjëse është frymëzuar nga shtëpia tipike skandinave. Hapësirë për pjesën e kokës dhe këmbëve. Një dizajn i rrjedhshëm me detaje elegante. Dhe një xham i sipërm panoramik i cili thekson një ndjesi qetësie.

Ndenjëse ergonomike premium

Ndenjëset tona ndihmojnë në lehtësimin e presionit, përkuljen apo tendosjen e shpatullave duke maksimizuar mbështetjen për shpinën. Ato janë ergonomike dhe me stil, ofrohen me një gamë të tapicerisë premium.

Parë nga një distancë, një Volvo veturë hibride me karikim me një pjesë të brendshme surrealiste qëndron pa lëvizur ndërsa karikon baterinë.

Makinat veturë hibride me karikim

Përqafoni drejtimin elektrik të makinës me një plan mbështetës në një veturë Volvo hibride me karikim.

Ekrani i përparmë

Shikoni navigimin kthesë pas kthese, kushtojini vëmendje nivelit të shpejtësisë dhe kontrolloni për sinjalizime ndërsa mbani sytë në rrugë me anë të ekranit të përparmë.

Pilot Assist

I pajisur me kontrollin e përshtatshëm të drejtimit dhe ndihmën e timonit, opsioni Pilot Assist ju ndihmon të qëndroni në korsi dhe të ruani një distancë të caktuar nga makinat e tjera.

Shasi e përparuar

Shijoni komoditetin e udhëtimit dhe përdorimin e përgjegjshëm me shasinë tonë të përparuar. Së bashku me interaksin e gjatë të veturës dhe qendrën e ulët të gravitetit përjetoni një drejtim të qetë dhe të kontrollueshëm të makinës.

Dizajn me frymëzim për udhëtim me frymëzim.

Një pikëpamje sipas shoferit e ekranit të përparmë që shfaqet në xhamin e përparmë të makinës së tyre Volvo.

Lëvizjet e përdishme. Fundjavat larg qytetit. Netët e takimeve. Veturat tona luksoze janë projektuar për ta shndërruar çdo udhëtim me intuitiv dhe më të kënaqshëm.

Drejtim i përmirësuar i makinës. Teknologji premium e ofruar plot stil.

Sistemi audio Bowers & Wilkins

Altoparlantët me përkufizim të lartë dhe një altoparlant basi cilësor përcjellin tingull të mirë rrethues dhe audio gjithëpërfshirëse në të gjithë kabinën.

Ekran qendror intuitiv

Kontrolloni shumicën e funksioneve të makinës nga një panel qendror me një ekran intuitiv me prekje. Për kontroll të shpejtë dhe të thjeshtë, personalizoje si telefon celular.

Pastrim i ajrit të kabinës

Filtron 99.9% të alergjenëve të polenit dhe 97% të viruseve që përhapen nga ajri me teknologjinë tonë të përparuar të pastrimit të ajrit.

Një imazh i ilustruar nga sipër i një makine Volvo që drejtohet përkrah automjeteve të tjera.

Veçoritë e sigurisë së veturës

Siguria qëndron në qendër të gjithçkaje që bëjmë. Zbuloni veçoritë pionere të sigurisë që ofrohen te veturat tona.

Filmim i gjerë i një makine Volvo S90 "saloon" në ngjyrë Denim Blue, e cila lëviz përgjatë një rruge të pyllëzuar në një ditë me diell.

Veturat familjare

Një makinë Volvo veturë familjare është një investim për sigurinë dhe rehatinë e njerëzve tuaj të dashur. Zbuloni arsyen.

Një qenush terrier skocez qëndron i ulur, i siguruar nga një parzmore e veçantë për qentë, e cila ofrohet si aksesor zyrtar i Volvo Cars.

Aksesorët e makinës veturë

Ne projektojmë aksesorë dhe produkte të stilit të jetesës për të rritur shijimin e çdo udhëtimi në makinën tuaj Volvo veturë. Gjeni çfarë kërkoni.

Mësoni më shumë rreth makinave tona veturë.

Të gjitha veturat Volvo projektohen për 5 persona.

Hapësira e bagazhit te S90 hibride me karikim shkon deri në 431 litra. Hapësira e bagazhit te S60 hibride me karikim është 391 L.

Të gjitha veturat Volvo janë automatike.

Me Google të integruar, Google Assistant jua bën më të lehtë të telefononi ose të dërgoni një mesazh te miqtë, të vendosni rikujtues dhe të ndryshoni temperaturën në makinë. Përdorni Google Maps për të marrë informacionin që ju nevojitet në paketën tuaj, duke përfshirë përditësime të drejtpërdrejta të trafikut, rikujtues dhe sinjalizime proaktive. Dhe përdorni Google Play për të shkarkuar muzikën tuaj të preferuar, podkastet, librat audio dhe më shumë.*

Po, Apple CarPlay është një opsion standard te veturat Volvo.*

Valixhet e bagazhit dhe aksesorët e tjerë ofrohen për veturat Volvo. Shikoni aksesorët e disponueshëm në tregun tuaj.

AWD ofrohet për disa modele veturash. Për të mësuar më shumë, zgjidhni veturën Volvo që ju intereson.

Veturat, të njohura ndryshe dhe si "saloon", janë një lloj makine me 4 dyer pasagjerësh me bagazh të ndarë nga kabina. Zakonisht, ato projektohen për të transportuar 4 ose 5 persona. Shoferët shprehen se veturat kanë pjesë të brendshme të rehatshme, me hapësirë, si dhe ofrojnë përdorim të volitshëm.

"Saloon" dhe veturë janë dy fjalë që përshkruajnë të njëjtin skelet të makinës.Përgjithësisht, në anglishten amerikane do të gjeni në përdorim fjalën veturë dhe në anglishten britanike fjalën "saloon".

Veturat kanë 4 dyer dhe një bagazh të ndarë nga kabina. Kjo i jep skeletit të makinës një pamje më elegante se llojet e tjera. Gjithashtu, duke qenë se veturat projektohen për udhëtim me pasagjerë, ato ofrojnë pjesë të brendshme të rehatshme dhe përdorim të lehtë.

Makinat me portobagazh kanë një linjë tavani që zgjatet deri në pjesën e pasme të makinës. Kjo lejon që pas ndenjëseve të pasme të ketë një ndarje më të madhe për ngarkesë. Zakonisht, kjo ndarje është më e bollshme se ajo që kanë veturat.Meqenëse, ajo mund të qaset nga kapaku i bagazhit që varet nga lart, ngarkesat janë më të lehta për t'u menaxhuar.

Veçoritë mund të mos jenë të disponueshme në të gjitha tregjet dhe nuk do të jenë standarde në të gjitha tregjet për të gjitha modelet. Google, Google Play dhe Google Maps janë marka tregtare të Google LLC.