Zbuloni gamën e makinave me portobagazh Volvo

Shkathtësi dhe hapësirë dhe komoditet të veçantë të një makine Volvo.

Pamja anësore e një makine Volvo me portobagazh në një mjedis urban

Jeta në ekuilibër. Stil dhe dobishmëri e frymëzuar nga Skandinavia.

Stil shprehës i pjesës së jashtme

Frymëzuar nga trashëgimia jonë e dizajnit skandinav, pjesët e jashtme të makinës Volvo me portobagazh janë shprehëse pa rënë në sy.Është një kompozim tërheqës i elegancës, luksit dhe qëndrueshmërisë.

Kabina me hapësirë

Kabina me 5 ndenjëse e portobagazhit është e frymëzuar nga minimalizmi i shtëpive tipike skandinave. Kjo do të thotë se hapësira për kokën dhe këmbët dhe një xham i sipërm panoramik tërheqin dritën për një ndjesi sa më të qetë.

Ndenjëse ergonomike

Ndenjëset tona ndihmojnë në uljen e presionit, përkuljen dhe tendosjen e shpatullave duke optimizuar mbështetjen për shpinën.E veshur me tapiceri në copa premium, këto ndenjëse ergonomike ofrojnë rehati në stil.

Pamje nga afër e një dore burri që vendos një karikues telefoni në portën e karikimit të një makine Volvo.

Makinat Volvo me portobagazh hibride me karikim

Përqafoni drejtimin elektrik me një plan rezervë në një makinë me portobagazh hibride me karikim.

Ekrani i përparmë

Vëzhgoni navigimin kthesë pas kthese, kushtojini vëmendje nivelit të shpejtësisë dhe kontrolloni për sinjalizime pa larguar sytë nga rruga me anë të ekranit të përparmë.

Tërheqje më e sigurt

Maksimizoni potencialin e tërheqjes së makinës suaj me portobagazh me Ndihmën e Stabilitetit të Rimorkios dhe teknologji të tjera të projektuara për t'ju ndihmuar të manovroni me siguri.

Pastrimi i përparuar i ajrit

Redukton ose eliminon 99.9% të alergjenëve të polenit dhe 97% të viruseve nga kabina që përhapen nga ajri me teknologjinë tonë të përparuar të pastrimit të ajrit.

Projektuar për drejtim më të sigurt.

Një pikëpamje sipas shoferit e ekranit të përparmë që shfaqet në xhamin e përparmë të makinës së tyre Volvo.

Makinat me portobagazh duhet të thjeshtësojnë drejtimin dhe përvojën në tërësi. Makinat Volvo me portobagazh kanë shumë për të ofruar me veçori premium të projektuar për të frymëzuar vetëbesim në udhëtim.

Hapësirë e papërshkrueshme Makinat me portobagazh janë projektuar për hapësirë dhe përshtatshmëri.

Bagazh i bollshëm

Bagazhet e bollshme te makinat tona me portobagazh mundësojnë që të gjithë kanë me vete çfarë u duhet – dhe çfarë mendojnë se u duhet. Ju duhet më shumë hapësirë? Rrisni kapacitetin e ngarkesës duke palosur disa apo të gjitha mbështetëset.

Fleksibël dhe e thjeshtë për t'u ngarkuar

Dyshemeja e sheshtë dhe pa dalje e lehtëson ngarkimin dhe shkarkimin e çdo gjëje. Mbajeni hapësirën të pastër duke përdorur dorezat e integruara dhe ndarjet e fshehura.

Qasje pa vështirësi

Kur duart t'i keni plot, hapni dhe mbyllni bagazhin elektrik me një lëvizje këmbe. Kurdo që të jetë më e përshtatshme, përdoreni nga ndenjësja e shoferit ose nga çelësi.

Një imazh i ilustruar nga sipër i një makine Volvo që drejtohet përkrah automjeteve të tjera.

Veçoritë e sigurisë së makinës me portobagazh

Për më shumë 95 vjet, ne kemi sjellë risi pionere të sigurisë së makinës. Zbuloni veçoritë e sigurisë që ofrohen te makinat me portobagazh në madhësi mesatare dhe të mëdha.

Një burrë, një grua dhe një fëmijë qëndrojnë pranë një makine Volvo me portobagazh. Bagazhi është i hapur dhe burri po mbështet dorën në të.

Makinat me portobagazh për familje

Një makinë familjare me vagon si Volvo-ja me portobagazh është një investim për sigurinë dhe rehatinë e njerëzve tuaj të dashur. Zbuloni arsyen.

Një makinë Volvo me portobagazh me një valixhe bagazhi qëndron e parkuar në një plazh me rërë.

Aksesorët e makinës me portobagazh

Aksesorët si valixhet e bagazhit, kafazet për qen dhe skarat për biçikleta mund të theksojnë rehatinë, sigurinë dhe dobinë e makinës suaj Volvo me portobagazh. Gjeni atë çfarë ju kërkoni.

Mësoni më shumë rreth makinave tona me portobagazh.

Me sa ndenjëse janë makinat Volvo me portobagazh?

Të gjitha makinat Volvo me portobagazh kanë 5 ndenjëse.

A janë makinat Volvo me portobagazh automatike apo manuale?

Të gjitha makinat Volvo me portobagazh janë automatike.

Sa mund të tërheqë një makinë Volvo me portobagazh?

V90 mund të tërheqë deri në 2,100 kg dhe V90 Cross Country mund të tërheqë deri në 2,400 kg. V60 dhe V60 Cross Country mund të tërheqin deri në 2,000 kg.

Cilat aplikacione dhe shërbime Google ofrohen me makinat Volvo me portobagazh?

Me Google të integruar, Google Assistant jua bën më të lehtë të telefononi ose të dërgoni një mesazh te miqtë, të vendosni rikujtues dhe të ndryshoni temperaturën në makinë. Përdorni Google Maps për të marrë informacionin që ju nevojitet në paketën tuaj, duke përfshirë përditësime të drejtpërdrejta të trafikut, rikujtues dhe sinjalizime proaktive. Dhe përdorni Google Play për të shkarkuar muzikën tuaj të preferuar, podkastet, librat audio dhe më shumë.*

Po. * Shërbimet Google janë të mundësuara përmes paketës së shërbimeve dixhitale e cila është e përfshirë për katër vite. Pas përfundimit të kësaj periudhe, do të zbatohen afate dhe kushte të reja nëse ju vendosni ta rinovoni.

A kanë makinat Volvo me portobagazh Apple CarPlay?

Po, Apple CarPlay është një opsion standard tek makinat Volvo me portobagazh.

* Apple CarPlay mund të përdoret vetëm në kombinim me iPhone modeli 5 ose më vonë. Apple CarPlay dhe iPhone janë marka tregtare të Apple Inc.

A mund të montoj një skarë biçiklete mbi një makinë Volvo me portobagazh?

Mbajtësit e biçikletës që montohen në pjesën e sipërme të makinës dhe në shiritin tërheqës ofrohen te makinat Volvo me portobagazh.Shikoni aksesorët e disponueshëm në tregun tuaj .

Sa e gjatë është një Volvo me portobagazh?

Gjatësia e V90 shkon deri në 4,945 mm. Gjatësia e V60 shkon deri në 4,778 mm. V90 Cross Country shkon deri në 4,959 mm në gjatësi dhe V60 Cross Country deri në 4,787 mm.

Çfarë janë makinat me portobagazh?

Makinat me portobagazh janë të ngjashme me makinat me hapje lart, përveçse janë më të gjata dhe ofrojnë ndarje më të mëdha për ngarkesë. Kapaku i bagazhit është zakonisht vertikal ose pothuajse vertikal dhe qëndron lart nga pjesa e sipërme të makinës.

Cili është ndryshimi mes makinave veturë dhe atyre me portobagazh?

Makinat me portobagazh kanë një lloj të ngjashëm skeleti me veturat (të quajtura ndryshe "saloons"), por janë më të gjata dhe ndarja e ngarkesës nuk është e shkëputur nga kabina. Kjo i bën të ngjashme me bagazh me hapje lart edhe pse makinat me portobagazh kanë bagazh më të bollshëm dhe kapakë që ngrihen lart.

Çfarë janë makinat me bagazh me hapje lart?

Makinat me bagazh me hapje lart janë automjete të ndryshme për pasagjerë me një kapak bagazhi që ngrihet për lart, si makinat me portobagazh dhe ato me bagazh me hapje lart kanë mbështetëse të pasme që mund të ulin kapacitetin e ngarkesës.

Cili është ndryshimi mes makinave me bagazh me hapje lart dhe ato me portobagazh?

Makinat me bagazh me hapje lart janë zakonisht më të shkurtra me ndarje ngarkese dhe kabina pasagjeri më të vogla. Makinat me portobagazh kanë ndarje ngarkese të bollshme që ju lejojnë të mbani artikuj më të mëdhenj dhe më të trashë.

Veçoritë mund të mos jenë të disponueshme në të gjitha tregjet dhe nuk do të jenë standarde në të gjitha tregjet për të gjitha modelet. Google, Google Play dhe Google Maps janë marka tregtare të Google LLC.