Lajmet tona

C40 dhe XC40 tërësisht elektrike tani janë edhe më të mira

16 JAN 2023

Me lëvizje me rrota të pasme, më shumë autonomi dhe karikim më i shpejtë për modelet Volvo C40 dhe XC40 plotësisht elektrike.

Përhapja e përditësimeve përmes ajrit (OTA) për makinat Volvo në tregjet anembanë globit vazhdon

5 JAN 2023

Volvo EX90 i ri, plotësisht elektrik: fillimi i një epoke të re për Volvo Cars

8 NËN 2022

Volvo EX90 i ardhshëm ndihmon për t'ju mbajtur të sigurt përmes mirëkuptimit

30 SHT 2022

Volvo EX90 do të mbështesë hartën e re HD të Google

6 JAN 2023

Në Volvo EX90 tonë të ardhshëm, lidari, kamerat dhe radarët bashkohen për të kuptuar rrethinën e makinës suaj dhe për t'ju ndihmuar të jeni të sigurt.

Nëpërmjet syve të një makine Volvo, bota duket shumë më e sigurt

30 SHT 2022

Me LiDAR-in e mundësuar nga kompjuteri bazë dhe softueri, Volvo Cars arrin të shohë aksidente të rënda duke u ulur deri në 20 përqind.

Makina juaj Volvo do t'ju kuptojë kur nuk jeni në gjendjen tuaj më të mirë

30 SHT 2022

Të gjithëve na pëlqen të mendojmë se jemi shoferë të mirë, por e dimë gjithashtu se edhe më të mirët prej nesh bëjnë gabime.

Bashkohuni me CEO-n, Jim Rowan, ndërsa ai shpall një epokë të re për sigurinë dhe Volvo Cars

21 SHT 2022

Bashkohuni me CEO-n, Jim Rowan në orën 15:00 CEST më 21 shtator 2022, ndërsa ai shpall një epokë të re për sigurinë dhe Volvo Cars

Programi Evropian i Vlerësimit të Makinave të Reja (Euro NCAP) vlerëson C40 me pesë yje

25 MAJ 2022

C40 Recharge jonë plotësisht elektrike ka marrë pikët maksimale në testet e Euro NCAP të vitit 2022, që do të thotë se ashtu si pjesa tjetër e simotrave të saj, ajo është zyrtarisht një nga makinat më të sigurta në rrugë.

Një letër nga drejtori ynë i ri ekzekutiv, Jim Rowan: ne do të fitojmë si ekip

20 MAR 2022

Në ditën e tij të parë si drejtor ekzekutiv i Volvo Cars, Jim Rowan ndan mendimet e tij mbi rolin e tij të ri, kulturën e kompanisë dhe të ardhmen e industrisë së automobilave.

Rezultatet financiare të VF 2021: të ardhura dhe përfitime të larta gjatë gjithë kohës

10 SHK 2022

Performanca jonë e fortë e shitjeve në 2021 është përkthyer në një rezultat financiar edhe më të fortë.