Një Volvo XC60 ngjyrë argjendi duke qëndruar përpara një muri guri.

Asgjë pa ty. Një SUV me përmasa mesatare që ju mbështet çdo ditë. Njësia e re matëse e performancës.

Pjesa e jashtme përpara e Volvo XC60 me grilën e përparme ikonike dhe dizajnin e fenerëve.
Pamja e pasme e makinës Volvo XC60 me llambat e pasme të plota LED.
Veshja origjinale e dekorit me dru të nxjerrë nga deti në makinën Volvo XC60 i jep asaj një ndjesi natyrale.
Pjesa e jashtme përpara e Volvo XC60 me grilën e përparme ikonike dhe dizajnin e fenerëve.
Pamja e pasme e makinës Volvo XC60 me llambat e pasme të plota LED.
Veshja origjinale e dekorit me dru të nxjerrë nga deti në makinën Volvo XC60 i jep asaj një ndjesi natyrale.
Pjesa e përparme e një makine Volvo XC60 me derën e shoferit të hapur.
Pjesa e jashtme e përparme e një SUV-i Volvo XC60.
Një derë bagazhi e hapur dhe një mbajtëse biçikletash e lidhur me një shufër tërheqëse të palosur në pjesën e pasme të një makine Volvo XC60.
Një Volvo XC60 ngjyrë argjendi me një tavan panoramik pranë një muri me gurë.

Bëni shumë më tepër. Shfrytëzoni energjinë për një lëvizje më të butë me makinat tona hibride të lehta.

Zvogëloni emetimet e gazeve të shkarkimit

Makinat tona hibride të buta e rikuperojnë energjinë e prodhuar gjatë frenimit dhe e ruajnë atë në një bateri 48 V. Kur përdoret kjo energji, zvogëlohet konsumi i karburantit si dhe emetimet e marmitës.

Lëvizja, e perfeksionuar

Makina XC60 hibride e butë është projektuar që të sigurojë një nisje të qetë dhe një përshpejtim të përsosur, duke i bërë më perfekte udhëtimet si në qytet, ashtu edhe në autostrada.

Kursimi i karburantit

Çdo pikë karburanti e kursyer ndihmon - dhe në makinat tona hibride të buta, ju mund të sigurohuni një konsum më të ulët karburanti pa u përballur me kompromiset për performancën.

Më shumë nga çfarë dëshironi. Zhytyni në veçoritë inteligjente dhe teknologjinë mbështetëse.

Me Google të integruar
Pastruesi i ajrit
Sistemi audio Bowers & Wilkins
Ekrani i përparmë
Paralajmërim trafiku i kryqëzuar
Teknologjia e asistencës së sigurisë

Çfarë dëshironi të dini për SUV-in XC60?

Çfarë aplikacionesh dhe shërbimesh të Google janë të integruara në makinën XC60?

Makina XC60 ka aplikacionet Google Maps, Google Assistant dhe Google Play të integruara.

A ka makina Volvo XC60 Apple CarPlay?

Po, Apple CarPlay është standarde në makinën XC60.*

* Apple CarPlay mund të përdoret vetëm në kombinim me iPhone modeli 5 ose më vonë. Apple CarPlay dhe iPhone janë marka tregtare të Apple Inc.

A janë Shërbimet dixhitale një abonim?

Po, janë të përfshira deri në katër vite akses për shërbimet. Pas kësaj, mund të blini për ta vazhduar abonimin nëse dëshironi të vazhdoni t'i përdorni të gjitha shërbimet e përfshira.

Kur fillon abonimi i Shërbimeve dixhitale dhe për sa kohë zgjat?

Një abonim zgjat deri në katër vite. Nëse makina është e re, kjo periudhë fillon në datën e dorëzimit nga shitësi. Abonimi është i lidhur me makinën, kështu që në rast se makina shitet, koha e mbetur e abonimit i kalon përdoruesit/pronarit tjetër.

A janë të përfshira të gjitha të datat e nevojshme për ekzekutimin e Paketës së shërbimeve dixhitale?

Jo. Ju do të duhet të lidheni me pajisjen tuaj nëpërmjet Bluetooth dhe të përdorni planin e të dhënave tuaja personale për aksesin në këto shërbime.

Karakteristikat e përshkruara mund të mos jenë standarde ose të disponueshme për të gjitha nivelet e pajisjeve dhe opsionet e motorit.Google, Google Play dhe Google Maps janë marka tregtare të Google LLC.