Një makinë elektrike Volvo po karikohet me një kabllo karikimi në një ambient të brendshëm.

Filloni udhëtimin tuaj me makinat elektrike me Volvo Cars

Eksploro elektrifikimin

Eksploroni modelet tona të gjeneratës së ardhshme dhe zbuloni përfitimet e përditshme që vijnë me drejtimin e një makine elektrike Volvo.

Makina plotësisht elektrike

Makinat tona plotësisht elektrike ofrojnë drejtim pa emetime pa kompromentuar autonominë dhe energjinë.

Një Volvo XC40 Recharge plotësisht elektrike ngjyrë jeshile sherebele duke qëndruar pa lëvizur

Makinat Plug-in hibrid

Hibridet me karikim kombinojnë një motor elektrik dhe një motor me djegie për një drejtim pa shqetësime.

Një Volvo XC60 Recharge hibride me karikim ngjyrë argjendtë e çelur duke qëndruar pa lëvizur
Një makinë elektrike Volvo që karikohet në pikën e karikimit në një mjedis të jashtëm.

Karikoni në harmoni me jetën tuaj

Bëni më të lehtë drejtimin elektrik me varietetet tona të opsioneve të karikimit pa probleme. Krijoni rutina karikimi kur tarifat janë në nivelin më të ulët.

Një makinë elektrike Volvo duke ecur në një rrugë fshati.

Maksimizoni autonominë e makinës tuaj elektrike

Përdorni llogaritësin tonë interaktiv të autonomisë së makinave elektrike për të zbuluar se çfarë distancë mund të përshkojë një makinë elektrike Volvo.

Një makinë Volvo plotësisht elektrike e parkuar në anë të një peizazhi të bukur malor.

Bashkohuni me qëndrueshmërinë tonë

Ne synojmë të jemi neutral ndaj klimës deri në vitin 2040. Le të bëhen të gjithë pjesë e zgjidhjes për të reduktuar ndikimin në mjedis.