Informacion mbi Volvo Recall

Logoja e përfaqësuesit të Volvocars

Për sigurinë e të gjithëve

Tek Volvo Cars, siguria është thelbi i gjithçkaje që bëjmë. Mendësia jonë nuk është vetëm të ndërtojmë makina që ju çojnë aty ku dëshironi të shkoni, por edhe ta bëni atë në mënyrën më të sigurt. Pavarësisht nëse jeni i gjatë apo i shkurtër, një grua apo një burrë, i ri apo i moshuar. Misioni ynë është të krijojmë makina të sigurta për të gjithë.

Gjatë gjithë procesit të hartimit dhe ndërtimit të një Volvo, ne i vendosim njerëzit në radhë të parë, duke e bërë perspektivën tuaj tonën.Para se një Volvo e re të dalë nga fabrika, secila veturë i nënshtrohet një programi të gjerë të kontrollit të cilësisë, për të siguruar që gjithçka i plotëson standardet tona të larta. Por puna jonë nuk mbaron këtu. Përmes sistemeve tona të cilësisë dhe bashkëpunimit të ngushtë me rrjetin e përfaqësive tona në botë, ne ndjekim çdo model Volvo të çdo viti Volvot për të parë sesi ngarja e makinës në jetën reale ndikon në makinë dhe përbërësit e tij.

Angazhimi ynë për sigurinë është ai që zgjat për gjithë jetën.

  Kujtesë sigurie

  Megjithë testimin dhe ndjekjen tonë të plotë, mund të ndodhin çështje që mund të gjurmohen përsëri në projektimin dhe ndërtimin e makinës, ose përbërësve të makinës. Ndonjëherë ato janë gjëra që as nuk do t’i vini re, si një azhornim programi për të cilin kujdesemi në takimin tuaj të radhës. Por në situata të rralla, duhet të bëjmë një rikujtim, duke ju kërkuar që të kontaktoni përfaqësinë tuaj Volvo për të rregulluar një problem. Kjo është veçanërisht rasti kur ne hasim çështje që mund të ndikojnë në sigurinë tuaj, edhe nëse nuk ka raporte për incidente.

   Kujtesë për rripin e sigurimit FAQ

   Pse ka kujtesë sigurie?

   Hetimet e makinave Volvo kanë identifikuar një problem në lidhje me lidhjen e rripit të përparme, të montuar në anën e jashtme të sediljes së përparme. Kabulli i lidhjes të rripit të sigurimit me kalimin e kohës mund të vuajë nga rrënia e forcës në rrethana të caktuara.

   Cilat automjete preken?

   Automjetet e prekura janë makina të gjeneratës së mëparshme S60, S60 Cross Country, V60, V60 Cross Country, XC60, V70, XC70 dhe S80 të prodhuara midis 2007 dhe 2020.

   A është makina ime e sigurt për t'u përdorur Çfarë duhet të bëj nëse jam i shqetësuar në lidhje me rripin e sigurimit tim?

   Ne nuk kemi raporte për ndonjë incident të lidhur me këtë çështje të recall.

   Derisa automjeti juaj të jetë riparuar, ju rekomandojmë që shoferi dhe pasagjeri të sigurojnë që fiksimi i rripit të sigurimit të jetë në një pozicion vertikal, të lidhur me mbështetësen, në mënyrë që të mos përkulet mbi jastëkun e sediljes kur hyni në sedilje. Kjo do të zvogëlojë rrezikun e dëmtimit të fiksimit të rripit të sigurimit.

   Një tregues i kësaj është dëmtimi i dukshëm i mëngës së gomës në të cilën është vendosur kabllo. Ndërsa ne do të punojmë që të gjitha makinat e prekura të korrigjohen sa më shpejt të jetë e mundur, nëse jeni i interesuar, mund të kontaktoni shitësin tuaj për një inspektim vizual.

   Kush do të paguajë për ndonjë punë nëse e çoj makinën time në servisin Volvo?

   Volvo Car Albania do të mbulojë koston e çdo pune në lidhje me tërheqjen e gjykuar e nevojëshm.