Dizajni i brendshëm

Shikoni më nga afër brenda SUV-it XC60.

Pjesa e përparme e një makine Volvo XC60 me derën e shoferit të hapur.
Pamja nga afër e pjesës së brendshme të ndenjësve të përparme të lëkurës në një makinë Volvo XC60.
Altoparlantët Bowers & Wilkins brenda një makine Volvo XC60.

Elementet kryesore të dizajnit

Ndenjëset e përparme me lëkurë napa në një SUV Volvo XC60.

Mbërrini të freskët në destinacion

Me ventilimin e ndenjëseve dhe masazhin me dhjetë pika për shpinën tuaj, ndenjëset e përparme me lëkurë Nappa e bëjnë çdo udhëtim një kënaqësi më shumë dhe ju ndihmojnë të arrini në formë të shkëlqyer në destinacionin tuaj.

Veshja origjinale e dekorit me dru të nxjerrë nga deti në një SUV Volvo XC60.

Dekori me dru të nxjerrë nga deti

Kjo veshje dekori origjinale druri përfshin një motiv të frymëzuar nga forcat natyrore të ujit, erës dhe valëve.

Brenda një SUV-i Volvo XC60, një marsh kristali krijuar me kristale origjinale suedeze nga Orrefors.

Marshi me kristale

Ky marsh kristali krijuar me kristale origjinale suedeze është realizuar ekskluzivisht nga Orrefors për Volvo.

Tavani panoramik në një SUV Volvo XC60.

Qiell i hapur

Në qytet ose në autostradën e hapur, një tavan panoramik lejon që drita të përhapet kudo, duke krijuar një ndjesi të natyrshme hapësire për të gjithë në kabinë.

Karakteristikat e përshkruara mund të mos jenë standarde ose të disponueshme për të gjitha nivelet e pajisjeve dhe opsionet e motorit.Google, Google Play dhe Google Maps janë marka tregtare të Google LLC.