Mbrojtje për pasagjerët e vegjël

Ndenjëse për fëmijë dhe jastëkë përforcues Volvo

Imazhi i një familjeje me dy fëmijë të vegjël.
Ndenjësja Volvo për fëmijë me gjatësi 40–73 cm.

Ndenjëse për foshnja

40–73 cm, ose deri në 10 muajshe

Duke ofruar rehati dhe mbrojtje për foshnja deri në 10 muajshe (ose 40–73 cm), ndenjësja me pamje nga pas mund të çiftohet me një bazë ISOFIX. Ajo ka një dizajn të thellë dhe panele anësore të larta me mbështetëse për kokën. Tapiceria është e përbërë nga 80% lesh, një pëlhurë e rehatshme dhe me ajrosje e cila mund të lahet në lavatriçe. Ndenjësja ka gjithashtu një dorezë të rregullueshme për transport.

Ndenjëse Volvo me pamje nga pas për fëmijë e përshtatshme për të porsalindurit deri në 4 vjeç.

Ndenjëse për fëmijë me qasje të lehtë nga pas

40–105 cm, i porsalindur–4 vjeç

Zgjidhja ideale për pjesën më të madhe të fëmijëve deri në 4 vjeç, ndenjësja jonë me pamje nga pas me funksion rrotullues dhe montim ISOFIX e bënë më të lehtë vendosjen dhe ngritjen e fëmijës suaj. Pasi ai ose ajo të jetë siguruar, thjeshtë rrotulloni ndenjësen deri sa ajo të vendoset lehtësisht në pozicion. Tapiceria është e përbërë nga 80% lesh, një pëlhurë e rehatshme dhe me ajrosje e cila mund të lahet në lavatriçe.

Ndenjëse Volvo për fëmijë me pamje nga pas 9–25 kg, 9 muajsh–6 vjeç.

Ndenjëse me pamje nga pas për fëmijë

9–25kg, 9 muajsh–6 vjeç

E projektuar për të ofruar rehati dhe siguri për fëmijët e moshës nga 9 muajsh deri në 6 vjeç (ose 9–25 kg), ndenjësja jonë me pamje nga pas sigurohet duke përdorur rripin e sigurimit të makinës suaj dhe vrimëzat në dysheme. Tapiceria është e përbërë nga 80% lesh, një pëlhurë e rehatshme dhe me ajrosje e cila mund të lahet në lavatriçe. Ndenjësja gjithashtu ofron hapësirë të gjerë për këmbët dhe opsione për anim dhe mbështetje.

Ndenjese përforcuese Volvo për fëmijë 15–36 kg, 4–10 vjeç.

Ndenjëse përforcuese

15–36 kg, 4–10 vjeç

Zgjedhja ideale për pjesën më të madhe të fëmijëve 4–10 vjeç (ose 15-36 kg), ndenjësja jonë përforcuese përmban një mbështetëse koke me mbushje, panele anësore të larta si dhe mbrojtje të shpatullave. Ajo është e thjeshtë për t'u instaluar duke përdorur sistemin ISOFIT dhe tapiceria është e përbërë nga 80% lesh, një pëlhurë e rehatshme dhe me ajrosje e cila mund të lahet në lavatriçe.

Jastëk përforcues dhe mbështetëse Volvo për fëmijë 15–36 kg, 4–10 vjeç.

Jastëk/mbështetëse përforcuese

15–36 kg, 4–10 vjeç

Për fëmijët e moshës 4–10 vjeç (ose 15–36 kg), jastëku ynë përforcues me mbështetëse ndihmon në sigurimin e rehatisë dhe sigurisë ndërsa fëmija juaj rritet. Me pesë cilësime të lartësisë, ajo mund të rregullohet për të mundësuar një pozicion më të relaksuar. Tapiceria është e përbërë nga 80% lesh, një pëlhurë e rehatshme dhe me ajrosje e cila mund të lahet në lavatriçe.

Një fëmijë i ulur në një ndenjëse Volvo për fëmijë duke parë jashtë

Siguria e fëmijëve

Volvo Cars ka qenë gjithmonë në krye të inovacionit të sigurisë për fëmijët. Qasja jonë bazohet në hulumtimin për sigurinë në jetën reale dhe një kuptim të mprehtë të nevojave tuaja dhe ato të fëmijës.