Na kontaktoni

Nëse nuk mund të gjeni përgjigjet për pyetjet tuaja, mos hezitoni të na kontaktoni. Me qëllim për t'ju siguruar ndihmën më të mirë të mundshme, ju lutemi të kontaktoni personin ose departamentin e duhur.

Volvo Car Albania
Mektrin Motors sh.p.k
Autostrada Durres - Tirane, KM 6.
Xhafzotaj, 2019 Xhafzotaj
Albania

Tel.: +355 69 70 50 800
E-mail: info@mektrin.al

Adresa postare:
VCAG d.o.o.
Leskoškova 2
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel.: +386 1 5843 200
E-mail: volvoal@vcag.net


Burimet Njerëzore Volvo Cars

Për të gjetur informacion rreth mundësive të punësimit, tezave dhe programeve të diplomës, ju lutemi të vizitoni faqen e karrierës.

Qendra e Shërbimit të Burimeve Njerëzore furnizon shërbime dhe udhëzim lidhur me çështjet dhe proceset specifike të Burimeve Njerëzore.

Nëse keni pyetje për mënyrën e aplikimit për një punë, funksionimin e procesit të rekrutimit ose çështje të tjera lidhur me karrierën, ju lutemi na kontaktoni në career@volvocars.com.