Një makinë Volvo e parë nga lart në një mjedis abstrakt me ngjyrë të bardhë.
Një makinë Volvo e parë nga lart në një mjedis abstrakt me ngjyrë të bardhë.
Shenja e hekurit e Volvo-s.

Aplikacioni Volvo Cars

Një aplikacion. Gjithçka Volvo.

Zbuloni shërbimet* që bëjnë të mundur një eksperiencë të këndshme dhe komode me Volvo.

Monitoroni karikimin

Kontrolloni klimën e brendshme

Mbylleni dhe hapeni

Planifikoni shërbimet

Merrni suport

Një makinë Volvo e parë nga lart në një mjedis abstrakt me ngjyrë të bardhë.
Një makinë Volvo e parë nga lart në një mjedis abstrakt me ngjyrë të bardhë.
Shenja e hekurit e Volvo-s.

Provoni më shumë

Skanoni kodin QR për të marrë aplikacionin Volvo Cars në telefonin tuaj celular.

Merrni aplikacionin Volvo Cars në telefonin tuaj celular.

Logoja e App Store.

I disponueshëm në:

Logoja e App Store.Logoja e Google Play.
Logoja e App Store.

Aplikacioni Volvo Cars është një shërbim që e bën më të lehtë jetën tuaj të përditshme dhe ju ndihmon të përfitoni më shumë nga makina juaj Volvo. Përmbajtja dhe funksionet janë të optimizuara për makinën dhe shërbimet tuaja të veçanta. Aplikacioni ofron informacione, manuale, mbështetje, rezervim të shërbimeve dhe, për makinën e lidhur, statusin e makinës dhe kontrollin në distancë të funksioneve të dobishme të automjetit.

Po, aplikacioni Volvo On Call ka ndryshuar emrin dhe tani quhet aplikacioni Volvo Cars. Aplikacioni është vazhdimisht në zhvillim dhe në përmirësim dhe ne do të shtojmë shumë funksione dhe përmbajtje emocionuese dhe të dobishme me këtë gjë.

Aplikacioni Volvo Cars përfshin informacione dhe manuale për makinën tuaj, suport kur keni nevojë për të dhe fleksibilitet për rezervimin e shërbimeve. Për ata që kanë një makinë të lidhur/një abonim të Volvo Cars, janë të disponueshme një mori shërbimesh në distancë. Kini parasysh se përmbajtja dhe funksionaliteti i aplikacionit është në varësi të makinës dhe shërbimeve të disponueshme në zonën tuaj. Shitësi juaj i Volvo-s mund t'ju japë më shumë detaje.

Aplikacioni Volvo Cars është falas dhe mund të shkarkohet aty ku janë të disponueshme aplikacionet. Disa shërbime dixhitale kanë një kosto shtesë. Kontaktoni me shitësin tuaj të Volvo-s për më shumë detaje.

Jo, ai vazhdon si normalisht dhe nuk duhet të bëni asgjë. Vetëm emri ka ndryshuar.

Nën skedën e makinës do të gjeni një seksion "për të hapur manualin". Këtu mund të kërkoni për atë që dëshironi të gjeni për zgjidhjen e problemit tuaj.

Aplikacioni ka një zonë të posaçme për suport, nga ku mund të lidheni drejtpërdrejt me një asistent.

Volvo ID është llogaria juaj unike me Volvo Cars. Ajo shërben si kredenciali juaj për të pasur akses në të gjitha produktet dhe shërbimet, në mënyrë që të mund t'ju identifikojmë si një klient ose përdorues. Mund të krijoni një Volvo ID në momentin që e instaloni aplikacionin dhe e hapni atë për herë të parë.

Keni harruar fjalëkalimin? Për të rivendosur fjalëkalimin, ndiqni udhëzimet më poshtë:

Nëpërmjet faqes së internetit të Volvo Cars
1. Mund ta ndryshoni fjalëkalimin tuaj drejtpërdrejt në faqen e internetit të Volvo Cars 2. Mund t'i gjeni opsionet për menaxhimin e Volvo ID në menynë lart djathtas 3. Plotësoni emrin e përdoruesit për Volvo ID (adresës e emailit/numrin e celularit)     - Do të merrni një mesazh me një lidhje që mund ta përdorni për të caktuar një fjalëkalim të ri

Në aplikacionin Volvo Cars
1. Hapni aplikacionin Volvo Cars 2. Zgjidhni "Identifikohuni" 3. Shtypni "Keni harruar fjalëkalimin?" dhe ndiqni udhëzimet

Për më shumë ndihmë për identifikimin, kontaktoni me shitësin tuaj lokal të Volvo-s ose me shërbimin e klientit të Volvo Cars.

Aplikacioni Volvo Cars

Aplikacioni Volvo Cars

Një aplikacion. Gjithçka Volvo.

Aplikacioni Volvo On Call tani është aplikacioni Volvo Cars. Zbuloni shërbimet * që mundësojnë një përvojë të përshtatshme dhe të këndshme Volvo.

*Shërbimet e disponueshme në aplikacionin Volvo Cars variojnë sipas modelit dhe tregut. Kontaktoni me shitësin tuaj lokal të Volvo-s ose me shërbimin e klientit të Volvo Cars për më shumë informacione për makinën dhe tregun tuaj.

Google Play është një markë tregtare e Google LLC.