Njihu me Suv-in e ri plotësisht elektrik

Volvo EX90

Volvo Recharge. Prezantimi i linjës tonë të re të makinave tërësisht elektrike dhe plug-in hibride.

Pse Volvo?

Një fëmijë i ulur në pjesën e pasme të një makine të parkuar

Duke e bërë jetën tuaj më të lehtë

Mënyra jonë e re për të shkuar nga A në B. Gjeni një Volvo kur ju duhet, ashtu si ju duhet.

E ardhmja jonë është elektrike

Të gjitha makinat tona janë të disponueshme me fuqi elektrike. Ne ju ndihmojmë të zvogëloni ndikimin mjedisor të jetës së përditshme.

Mbrojmë ato që janë të rëndësishëm

Ne jemi krenarë për trashëgiminë tonë në aspektin e sigurisë. Ne do të vazhdojmë të sjellim risi të reja për t'ju ndihmuar të mbroni ato që janë të rëndësishëm për ju.

XC40 Recharge

Udhëto me një Volvo deri në 30,000€ me lirë

Ju tashmë mund të zotëroni një Volvo duke kursyer deri në 26.000 EUR, gjithashtu përfitoni dhe një zbritje shtesë prej 4.000 EUR në çmimet tashmë në ofertë.

XC60 në Gri

Largohu me një Volvo sot!

Ofertë ekskluzive për automjete premium në stok dhe të disponueshëm për dorëzim të menjëhershëm.