Dizajni i brendshëm

Shikoni më nga afër pjesën e brendshme të makinës XC60 Recharge.

Pamja e pjesës së brendshme që tregon një femër duke drejtuar një makinë Volvo XC60 Recharge me pamjen e hartës në panelin qendror.
Altoparlantët Bowers & Wilkins brenda një makine Volvo XC60 Recharge.

Elementet kryesore të dizajnit

Pamja nga afër e pjesës së brendshme të ndenjëseve me përzierje leshi dhe pa lëkurë në një Volvo XC60 Recharge.

Luks pa lëkurë

Tapiceria jonë e personalizuar prej leshi të përpunuar përfaqëson një lidhje respekti me materialet natyrore dhe pa artikuj lëkure.

Veshja origjinale e dekorit me dru të nxjerrë nga deti në makinën Volvo XC60 Recharge.

Dekori me dru të nxjerrë nga deti

Kjo veshje dekori origjinale druri përfshin një motiv të frymëzuar nga forcat natyrore të ujit, erës dhe valëve.

Brenda një Volvo XC60 Recharge, një marsh kristali krijuar me kristale origjinale suedeze nga Orrefors.

Marshi me kristale

Ky marsh kristali krijuar me kristale origjinale suedeze është realizuar ekskluzivisht nga Orrefors për Volvo.

Tavani panoramik në një makinë Volvo XC60 Recharge.

Qiell i hapur

Në qytet ose në autostradën e hapur, një tavan panoramik lejon që drita të përhapet kudo, duke krijuar një ndjesi të natyrshme hapësire për të gjithë në kabinë.

Karakteristikat e përshkruara mund të mos jenë standarde ose të disponueshme për të gjitha nivelet e pajisjeve dhe opsionet e motorit.Google, Google Play dhe Google Maps janë marka tregtare të Google LLC.